Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 5 - זיהוי צינור פלסטיק

מעבר לפיתרון נפתר ע"י amosbmw,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. אני צריך להחליף את הצינור שבתמונה.

גולף 5 מנוע 1.6.

מי מזהה ויודע לומר את שם הצינור? זה שנוגעים בו.

אם למשהו יש מק"ט בכלל אליפות.

image.png.eebf3669f266b1a8c7ab8e23d9b3612c.png

• פיתרון
פורסם

עד לפני חודשיים הייתה לי גולף כזאת. מכיר את הצינורות האלה היטב, הם גורמים לצרות.

הצינור שאתה מצביע עליו נקרא 06A131127L

הצינור השני בתחתית התמונה נקרא 1K0131149C.

ממליץ להחליף את שניהם.

אם התקציב מוגבל, יש תחליפיים בעליאקספרס אבל הם מחזיקים הרבה פחות זמן. אם אתה רוצה שקט לאורך זמן עדיף מקורי.

חוץ מזה, כשתיגע במשאבת אויר ישברו שלושת תושבות הגומי שלה מק"ט 06A 133 567 A, כך שכדאי להכין גם 3 כאלה. במקרה הזה בהחלט רצוי לקנות אותם מעליאקספרס.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 20.3.2023 בשעה 11:28, amosbmw כתב:

עד לפני חודשיים הייתה לי גולף כזאת. מכיר את הצינורות האלה היטב, הם גורמים לצרות.

ממליץ להחליף את שניהם.

אם התקציב מוגבל, יש תחליפיים בעליאקספרס אבל הם מחזיקים הרבה פחות זמן. אם אתה רוצה שקט לאורך זמן עדיף מקורי.

חוץ מזה, כשתיגע במשאבת אויר ישברו שלושת תושבות הגומי שלה מק"ט 06A 133 567 A, כך שכדאי להכין גם 3 כאלה. במקרה הזה בהחלט רצוי לקנות אותם מעליאקספרס.

אלוף! תודה

פורסם
בתאריך 20.3.2023 בשעה 11:28, amosbmw כתב:

ממליץ להחליף את שניהם.

מצטער, אבל להמליץ לקנות דברים כמו תושבות גומי או צינורות מאליאקספרס זה פשוט מתכון לצרות.

אלו איזורים סופר רגישים ובחיים לא הייתי סומך על מוצר סיני שיעשה עבודה. זה אמנם נראה "גומי פשוט",

אך יש מאחוריו טכנולוגיה שלמה.

2016 BMW M235i.

פורסם

שים לב, כתבתי שאני ממליץ לא לקנות את הצינורות מעליאקספרס. 

כשהצינורות האלה נקרעים נכנס אויר לא מדוד למנוע, שגורם לסרק לא יציב ויכול לגרום לכיבוי המנוע ברמזור.

התושבות של המשאבת אויר לעומת זאת לא חיוניות בכלל. במקרה הצורך ניתן לקשור אותה גם עם אזיקונים. המחיר של התושבות המקוריות שערורייתי והן לא איכותיות במיוחד. התושבות הסיניות עושות את העבודה.

מדובר במשאבת אויר שפועלת רק בדקה הראשונה לאחר התנעה קרה. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 22.3.2023 בשעה 20:02, Fraysa כתב:

מצטער, אבל להמליץ לקנות דברים כמו תושבות גומי או צינורות מאליאקספרס זה פשוט מתכון לצרות.

אלו איזורים סופר רגישים ובחיים לא הייתי סומך על מוצר סיני שיעשה עבודה. זה אמנם נראה "גומי פשוט",

אך יש מאחוריו טכנולוגיה שלמה.

לא המליץ, רק הציע חלופה למקרה שהתקציב מוגבל וכתב במפורש שעדיף מקורי. ודרך אגב, אם אתה חושב שבמוסכים בארץ שמים לך מקורי אתה תמים.. בכל אופן חלק מקורי הוזמן מחו"ל בשליש מחיר מבארץ ותודה לכולם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, אלון ל כתב:

לא המליץ, רק הציע חלופה למקרה שהתקציב מוגבל וכתב במפורש שעדיף מקורי. ודרך אגב, אם אתה חושב שבמוסכים בארץ שמים לך מקורי אתה תמים..

במוסכי מדרכה כנראה שאתה צודק. במוסך שאני מטפל בו, אני יודע שמשתמשים רק בחלקים מקוריים/O.E.M, אז במקרה שלי אתה טועה.

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...