Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אספקת מים למדיח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בברז כזה לא תוכל להתחבר.

(אלא אם כן תחבר בקומבינה את המדיח לראש הברז כל פעם שתרצה להפעיל מדיח)

.

פורסם

אתה יכול לעשות משהו בסגנון הזה , ולפתח להוציא צינור למדיח, כן לא יראה להיט אבל יעשה את העבודה. כן צריך לבדוק שלברז יש חיבור מתאים כמו בתמונות האלו.

1135777215_images(5).thumb.jpeg.0cf0c5285e4ddaaa746e8b80051d23ec.jpeg

Miata ND2

פורסם

כדאי שהחיבור למדיח יהיה לפני הידית של הברז אחרת הוא חייב לזכור לפתוח אֶת המים לפני כל הפעלה של המדיח.

אם פעם אחת שכחת אז אתה תהרוג את המדיח (אם זה מדיח טיפש שלא עוצר מעצמו אם אין לו מים). 

פורסם

מנחש שמדובר בדירה שכורה ולכן אתה טוען שאין גישה אל מתחת לשיש.

הייתי באותה סיטואציה פעם. במקרה שלי היה קצת מרווח בין הקיר לארונות המטבח באחד הצדדים. סיכמתי עם בעל הבית שאני קודח פתח 60מ"מ בדופן צדדית (מקום די נסתר) וכאעזוב אכסה אותו במכסה פלסטיק סטנדרטי. את צינורות המדיח הארכתי פי 2, והשחלתי אותם דרך אותו חור אל מתחת לארונות המטבח, ומשם פנימה אל הארון של הכיור דרך פתח בתחתיתו, שתמיד קיים בשביל גישה לקופסאת ביקורת.

כך שהצינורות היו נסתרים לחלוטין והתחברו לאן שאמורים.

עוד רעיון שעולה לי זה להחליף את ברז המטבח  לכזה משולב עם ברז מים מסוננים (מיועד לפילטר תת-כיורי). אם הזרם דרך הקו שמיועד למים מסוננים יספיק (מניח שבלי פילטר אפשר להזרים שם לא מעט) אז אפשר לחבר אל הפיה שלו את המדיח עם מתאמים כלשהם ולהשאיר אותו פתוח קבוע. בארץ כמעט ואין ברזים כאלו, אבל באמזון אפשר להזמין באיזה 200 ש"ח (או בעליאקספס כמובן).

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אם מדובר על מדיח על השיש (כמו שנשמע)

בדוק אם הוא נכנס מתחת לכיור (לפעמים צריך להוריד את הדלתות כדי שהוא יכנס)

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם

זה נכתב במפורש. מדיח תחתי מתחבר למפצל T (עם ברז) וניקוז Y מתחת לכיור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המפצל שמתחבר לפית הברז, כפי שהוצע כאן, לא מתאים לפות"ש, שציין שיש לו ברז נשלף.

הכיוון של אלכס הוא הכיוון הנכון.

אם פות"ש יתן לנו תמונה רחבה יותר של המטבח, נוכל אולי להציע לו מעבר במינימום נזק אל מתחת לשיש.

גם הרעיון השני, לשים את המדיח בארון הסמוך הוא מצויין. גם משמר את משטח העבודה נקי ממכשיר נוסף

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...