Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומד לקנות רכב בפעם ראשונה ואין לי בכלל ניסיון בעיניין. מחפש רכב חדש עד 150 אלף ושוקל את האפשרות של רכב היברידי. מתלבט בין יאריס קרוס או הונדה ג׳אז אך לא פוסל גם מנוע בלי טורבו ועם 4 צילינדרים. גר במרכז אז רוב הנסיעות יהיו בפקקים..אשמח לייעוץ בנושא.

פורסם

רוב הנסיעות בפקקים = רכב חשמלי.

גיילי 350 חדשה מהנילון נמכרת היום ב 153.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יאריס קרוס היברידית תיתן לך צריכת דלק טובה בפקקים ובכלל, אבל מה הדרישות שלך מהרכב? כמה אנשים יסעו בו? כמה קילומטרים בשנה? מה חשוב לך?

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 7.3.2023 בשעה 15:31, motior כתב:

יאריס קרוס היברידית תיתן לך צריכת דלק טובה בפקקים ובכלל, אבל מה הדרישות שלך מהרכב? כמה אנשים יסעו בו? כמה קילומטרים בשנה? מה חשוב לך?

תודה על המהנה! הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות קצרות בית-עבודה-בית. לא חושב שאגיע ל10000 ק״ם בשנה. הבעיה היחידה שמוצא ביאריס קרוס היא המנוע של 3 בוחנות..שוב, אני די חדש בתחום הרכבים ומתלמד דרך סקירות ודעות של אנשים אחרים..יש הטוענים שמנוע קטן מרעיש ורועד יותר, לכן יש תקלות בתווך הבינוני/הארוך. האם זה נכון?

בתאריך 5.3.2023 בשעה 08:55, CX25GTI כתב:

רוב הנסיעות בפקקים = רכב חשמלי.

גיילי 350 חדשה מהנילון נמכרת היום ב 153.

תודה על התשובה! גר בביניין מגורים ועמדת טעינה לרכב חשמלי תהיה בעיתית לעדכן..

עריכה אחרונה על ידי נהג חדש 123
פורסם

מנוע 3 בוכנות גורם ליותר רעידות שמניסיוני המועט מורגשות בעיקר בהילוך סרק. היאריס קרוס ההיברידית לרוב בהילוך סרק פועל המנוע החשמלי ואין רעידות.
לא מכיר מידע על כך שמנוע 3 בוכנות פחות אמין.

אבל בנסועה שלך אתה לא חייב היבריד אם הרעיון הוא חיסכון בדלק - ההפרש לא יהיה משמעותי

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

ל 10K ק"מ בשנה מספיק רכב משומש ב 80K , חבל על הכסף .

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בהונדה ג׳אז יש בעיה עם מושבי עור
אני בטוח שזה במסגרת של אחריות, אבל עדיין.. הייתי מעדיף הונדה - תא נהג לא כזה משעמם ועצוב.

ספוילר

3599345_m.jpg

3597202_m.jpg

3543405_m.jpg

3510675_m.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא חושב שיש הונדה גאז במלאי בינתיים ולהבנתי יש כבר גרסה חדשה בחול, כך שכנראה שתצטרך להמתין. 

כרגע שניהם באותו מחיר ולכן לדעתי הגאז עדיפה, יותר גדולה, יותר נוחה, כמו שהזכירו לפני הסלון  גם יותר נעים.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

החסכון בדלק בין יאריס קרוס החסכונית לבין מאזדה CX3 הלא היברידית יהיה כ 200₪ בחודש בכמות הנסיעות שלך.

מאזדה נמכרת ב 120 אלף₪ חדשה. בפנים היא מרגישה יותר איכותית מאשר יאריס קרוס, מנוע 4 צילינדרים וגיר אוטומטי. רכב אמין מאוד.

השאלה, עד כמה חשובים לך מרחב הפנים מאחורה וגודל הבגאז'.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 15 שעות, vladclar כתב:

החסכון בדלק בין יאריס קרוס החסכונית לבין מאזדה CX3 הלא היברידית יהיה כ 200₪ בחודש בכמות הנסיעות שלך.

מאזדה נמכרת ב 120 אלף₪ חדשה. בפנים היא מרגישה יותר איכותית מאשר יאריס קרוס, מנוע 4 צילינדרים וגיר אוטומטי. רכב אמין מאוד.

השאלה, עד כמה חשובים לך מרחב הפנים מאחורה וגודל הבגאז'.

יש גם הבדלים בתנוחת הנהג? גובה? ראיתי קרוס ליד הבית ונראה ממש כאילו יש לה איזה LIFT KIT, יושבת גבוה.. שקלתי להמליץ להורים על אחת מהן

פורסם

שני הרכבים, גם מאזדה CX3 וגם יאריס קרוס עם ישיבה יותר גבוהה מאשר רכב סופר מיני או משפחתי רגיל. 

הישיבה מתאימה לאנשים מבוגרים או לבעלי בעיות גב ומקלה על כניסה/ יציאה.

תיגשו לאולמות התצוגה ותשבו ברכבים שונים. תראה למה ההורים שלך מתחברים יותר.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...