Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש "חיים" אחרי 200K קמ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפשטות, שני רכבים עם 50 אלף קמ, שניהם מעולם לא איפסו את מד המהירות הממוצעת.

באחד יש 12 קמ"ש מהירות ממוצעת ובשני 45 קמ"ש, מי בלוי יותר?

פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

Lol what?

ממה שראיתי מבחינת מהירויות ממוצעות ברכבים שהיו לי - בנסיעה שרובה בינעירונית (לא כביש 6) המהירות הממוצעת שלי הייתה בסביבות 60-65 קמ"ש (בגלל שאתה עדיין צריך להיכנס ולצאת מהעיר, אתה עדיין עוצר ברמזורים וצמתים מסוימים וכו'), בעיר זה יורד במקרה הטוב לחצי מזה. לפעמים גם לאיזור ה-15-20 קמ"ש, תלוי כמה העיר פקוקה ובאיזה שעות אתה נוסע.

50 אלף ק"מ בעיר - 250 אלף שעות מנוע? אם אתה נוסע בממוצע 20 קמ"ש, זה 2500. אם כבר 2.5K שעות.

50 אלף ק"מ מחוץ לעיר - על אותם נתונים שציינתי (נגיד 60 קמ"ש) - כ-833 שעות. נגיד שאנחנו מחשבים לפי ה-50 קמ"ש שניסו לחשב כאן, ייצא 1000 שעות.

יש לו טעות חישוב אבל היחס נשמע הגיוני.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 6 שעות, tan tan כתב:

ברור לכולם שכל מה שהוא אומר זה בבל''ט אחד ענק

ועדיין ממשיכים להתייחס לטענות שלו ברצינות, בשביל מה??

לא כי הטענות שלכם עם נסיון למדוד בלאי לפי תוואי נסיעה ועוד לסמוך על זה,פחות מגוחך?

• משעמם 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 22 דקות, Potato כתב:

לא כי הטענות שלכם עם נסיון למדוד בלאי לפי תוואי נסיעה ועוד לסמוך על זה,פחות מגוחך?

אפרופו חופש בפורים,

נראה שבשרשור הזה יש כמה ששתו קצת לפני התגובות שלהם😀

ולא אישי נגד אף אחד,

אך נראה שמתנהל פה שיח חרשים אלמים,

אולי שהאנגרובר ירד הדיון יחזור למקום.

• אהבתי 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 20 שעות, dorsht כתב:

50 אלף ק"מ בעיר - 250 אלף שעות מנוע? אם אתה נוסע בממוצע 20 קמ"ש, זה 2500. אם כבר 2.5K שעות.

50 אלף ק"מ מחוץ לעיר - על אותם נתונים שציינתי (נגיד 60 קמ"ש) - כ-833 שעות. נגיד שאנחנו מחשבים לפי ה-50 קמ"ש שניסו לחשב כאן, ייצא 1000 שעות.

יש לו טעות חישוב אבל היחס נשמע הגיוני.

יפה מאוד,מצאנו מספר "1000".

זה הרבה?זה מעט?

בלי רפרנס טכני כלשהו זה סתם מספר.

• משעמם 1

פורסם (נערך)
בתאריך 8.3.2023 בשעה 09:30, chezik כתב:

נראה לי שגם אתה כבר מתקרב להסבר.

רכב שנסע 50K ק"מ עירוני - עבר כ-250K שעות מנוע.

רכב שנסע 50K ק"מ בינעירוני - עבר כ-100K שעות מנוע.

למשל ברכב הזה, שמיועד לפקחי חניה ונוסע רוב הזמן במהירות חד ספרתית עם עצירות מרובות, שמו מונה שעות מנוע ולא קילומטראז'.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 14 שעות, vadim6385 כתב:

שמו מונה שעות מנוע ולא קילומטראז'.

בטרקטורים וכלי צמ"ה גם קיים מד שעות מנוע במקום קילומטרז', כשמוכרים טרקטור מציינים "עשה 3000 שעות" וזה המדד לבלאי.

uploadfromtaptalk1431268973928.thumb.jpg.b8e9e7b93ec1cbc52c57f334c26d9246.thumb.jpg.8a7201d78bd67d6d0d0a055304c1a34d.jpg

• מעניין 1

פורסם (נערך)

בוקי, ומהן אותן שעות? האם שעות של זמן או כפולה כלשהי של מספר סיבובי המנוע?

בעצם, לפי הכיתוב, מדובר במספר סיבובי המנוע. מספר שעות מנורמל למהירות סיבובית מסויימת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה כי מדובר במספר שעות בהן המנוע עבד ב1875 סל"ד.

אין לי מושג באיזה טרקטור מדובר ואפשר רק לנחש שזה סל"ד עבודה(שהטרקטור סוחב/נוסע) ולא סלד סרק שהא עומד.

פורסם

ממה שאני מבין מדובר במונה סיבובי מנוע. הכפל את המספר המוצג ב-112,500 (60x1875) ותקבל את מספר הסיבובים שהמנוע עשה בחייו. המנוע בתמונה עשה קצת מעל חצי מיליארד סיבובים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Potato כתב:

הכוונה לדעתי היא שכל 60*1875 מסומנת שעה, כלומר אם הוא שעתיים עבד ב937.5 סיבובים לדקה, זה נחשב כשעה.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

1875 זה סל"ד עבודה ממוצע של הטרקטור הזה, בסל"ד זה מד שעות מנוע יתקדם ב 1 בכל שעה. 

אם המנוע פועל בסל"ד גבוה יותר, מד שעות מנוע יתקדם מהם יותר, נגיד יוסיף שעה  בכל 45 דקות.

אם המנוע פועל בסל"ד נמוך יותר, מד שעות מנוע יתקדם ב 1 נגיד בכל שעה ורבע.

ככה שאם נקבע שיש לעשות לטרקטור טיפול כל 100 שעות, אלו יהיו שעות שקשורות באופן ישיר לסל"ד עבודה שלו. 

פורסם

כלומר כפי שאלי ואני הבנו. לא מדובר במונה זמן אלא במונה סיבובי מנוע. סה"כ מדד הגיוני לשחיקה ולתזמון טיפולים.

• תוכן חדש...