Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נאבד שלט חכם יחיד

מעבר לפיתרון נפתר ע"י IsraCar,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נסענו לעיר אחרת וכשהגענו הבנו שאין לנו את מפתחות הרכב. מדובר במפתח חכם שרק איתו אפשר להניע את הרכב (באמצעות כפתור START).

במהלך הדרך לא קפצה התראה שלא מזוהה המפתח (דבר שגרם לנו לחשוב שהמפתח נמצא איפשהו ברכב). הפכנו את הרכב ולא מצאנו את המפתח.

יש לי את המפתח הפיזי (שאיתו אפשר לפתוח את נעילת הרכב או לבטל כריות אוויר).

בקיצור, בהנחה שאין לי מפתח - מה האפשרויות שלי? לגרור את הרכב למוסך רשמי והם ישכפלו לי מפתח? אולי יכול להגיע טכנאי עם המחשב ואז הם יוכלו לשכפל?

דבר אחרון - אני רק רוצה לוודא - אין לי דרך להניע את הרכב עם המפתח הפיזי, נכון?

פורסם (נערך)

לא רשמת את סוג הרכב?

יצרן הרכב.

דגם מדוייק.

שנת ייצור.

יש מפתח רזרבי בבית ?

אם יש,  כדאי להביא אותו מהבית, גם אם זה 300 קילומטר מאיפה שאתה נמצא עכשיו.

כל פיתרון אחר יהיה יקר ומטריד יותר. במאזן הכללי.

זה כמובן רק הדעה הפרטית שלי. (מנסיון עם מפתחות פחות חכמים).

(*) אמרת שהפכת את האוטו ולא נמצא, אז אולי זה באחד מהתיקים או פרטי הלבוש שהבאת. כיס פנימי במעיל או משהו כזה.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

קודם כל, ובנוסף למה שנאמר לפני, תנסה להתניע את הרכב. בדרך הרגילה. היעדר התראה על זה שהמפתח לא ברכב מחשיד שהוא פשוט נפל באיזה חריץ, או בכיס/תא בתיק לא רגילים, ויאפשר להתניע.

כך זה היה בכל הרכבים keyless שיצא לי לנהוג בהם. אתפלא מאוד שאין התראה כזו.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם (נערך)

היי,

דבר ראשון תודה על התשובות.

דגם הרכב זה טיוטה אוריס שנת 2016 סטיישן הייבריד TS.

אין מפתח רזרבי (קניתי אותו עם שלט בודד)

בנוגע לעניין שזה אולי באחד התיקים - אתמול החזרנו את התיקים שהיו ברכב כדי לנסות להניע, כולל מעיל שהיה עלי. לצערי זה לא עזר.

בנוגע להתראה שאין מפתח - גם לי זה היה מאוד מאוד מוזר שלא קפצה התראה בכל הדרך (נסענו מרמת גן לאשקלון). כשהגענו הבנו שאין לנו מפתח. אגב פעם באמת הנעתי את הרכב עם המפתח ואישתי יצאה עם המפתח וישר קפצה התראה "key not detected". משמע שההתראה הזאת קיימת ותקינה. וגם לא מזמן החלפתי סוללה.

בקיצור, האם יהיה צורך בהחלפה של כל מערכת ההתנעה? צריך להביא את הרכב למוסך? כמה זמן זה לוקח? וכמה יעלה כל הכייף הזה?

עריכה אחרונה על ידי MyCar1010
  • פיתרון
פורסם

ניסתי לקרוא את ספר הרכב של הרכב שלך.

לא יודע אם יש לך אותו בתא הכפפות.

אבל אם כן, אז זה מתחיל בעמודים 93-95 בערך (תלוי בגירסא יש איזה 3 גרסאות שונות לאוריס TS).

האמת די קיבלתי כאב ראש מהקריאה. 

אבל בגדול מה שהבנתי, שעליך להגיע לסוכנות טויוטה עם כל המפתחות שיש לך  והם יסדרו לך מפתח חדש.

" ■ אם אבדו לך המפתחות מפתחות מקוריים חדשים לטויוטה שלך ניתן להכין במוסך מורשה, מומלץ בסוכנות משנה טויוטה, תוך שימוש במפתח מכני ובמספר המפתח המוטבע על לוחית מספר המפתח. שמור את הלוחית במקום בטוח כגון בארנקך, לא בתוך הרכב."

"המפתחות עם הרכב מסופקים המפתחות הבאים. ))1(מפתחות אלקטרוניים 1• הפעלת מערכת כניסה והתנעה חכמה* ) עמ' 103) 2( •  עמ' 114) הפעלת לחצן Power* •הפעלת תפקודי השלט רחוק ) עמ' 108) ))2(מפתחות מכניים ))3(לוחית מספר מפתח **2*כלי רכב עם לחצן התנעה **1*כלי רכב עם מערכת כניסה והתנעה חכמה"

אני לא רוצה לזרות מלח, אבל אתה בטח מבין שהטעות הבסיסית שלך היא שלא שיכפלת מפתח רזרבי מיד לאחר קניית הרכב.

לצד זכות, לא נראה לי שהתסריט הפסימי שלך לגבי הוצאות מוסך אכן יקרה. זה יגמר במפתח וקידוד ולא בהחלפת חלקים בלוח השעונים.

אם כבר אני מנסה להיות בלש גשש,

אז הייתי אומר שאם קצת מזל, המפתח נפל על סף סגירת הדלת במשבצת החניה שלך בנקודת היציאה לנסיעה.

זאת אני מסיק כי הרכב הניע. כלומר המפתח נפל על הריצפה במרחק קצר מאוד מהרכב.

לטיוטה יש שירות 24/7 ב *8866

שירות טויוטה בדרכים הוקם במיוחד עבורך ופעיל 7 ימים בשבוע, 24 שעות ביממה בטלפון 8866*
במוקד המאויש של טויוטה בדרכים 24/7 מחכים לשיחתך ומוכנים לעזור בכל שאלה או בקשה

פורסם

וואו, תודה רבה על התשובה המפורטת.

כן יתכן ובאמת זה נפל בתחילת הנסיעה (אולי אשתי הניחה אותו על גג הרכב).

בנוגע למפתח חלופי - פעמיים הייתי במוסך טיוטה הרשמי כדי לטפל ולהאריך ביטוח על הסוללה ההיברידית והתלבטתי ואמרתי לעצמי "טוב פעם הבאה.." כן וודאי שזאת טעות ועכשיו אני הולך להוציא 2 מפתחות.

שוב, תודה עודדת אותי שזה רק עניין של קידוד

• תוכן חדש...