Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתתף בצערך . זה באמת מבהיל על הבוקר -כי כבר ראיתי את זה פעם לצערי - לפני דיי הרבה שנים .

מקווה שזו הפעם האחרונה שנשמע על מקרה כזה .

מאחל לך רק טוב

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני , בתור בעל איביזה טורבו אני מבין את הכאב שאת עוברת.

אתמול איזה בחור "צחק" איתי שהוא רוצה את הצלחות שלי , ושאל אותי איזה בלוקים אני מעדיף.

אם את מאיזור השרון , צרי איתי קשר בפרטי , אני מכיר את הבחור...

פורסם

אני בן 19 ויש לי רכב ( אומנם ידני) אך חסר ייחוד ודי מסריח ומתקלקל.

לצערי אני יודע את גובה ההשתפות העצמית.

אני גם יודע שאם וכאשר ייגנבו את רכבי ו"שיפרתי" אותו.

אני ישמח לקבל את המודל החדש,בהקשעה קטנה.

ובקשר לBMW ;כן גם כשיהיה עשיר ומצליח ויגנבו לי את הBMW (סדרה 6 אם אפשר) אני יגיד אוי חבל

או חבל שאני צריך לבזבז שעתיים בסוכנות.

בקשר לרכב ב30,000 ש"ח זה לא שייך. אנחנו מדברים על ג'נטים רגילים חסרי ערך מיוחד.

כמובן מששתף בצער כולכם

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

אכן קטע לא נעים בכלל...

אני מכיר מישהו שראה במו עיניו איך גונבים לו את הג'אנטים, וכשניסה לעצור את הגניבה כמעט קיבל סכין לבטן...

אבל הסיפור הכי רשע קרה לפני כשנה, כשניסו לגנוב לשכן שלי (נכה!!!) את הג'אנטים,

ואפילו השוטרים לא הבינו למה: לאנטיס רגילה עם "טאסות", וצמיגים מקוריים שעברו 120,000 ק"מ ושלו שנים של התעללות מצידו.

אדיין, סחבק החליט לא לצאת פראייר כי הסתבר שהחבר'ה גם חגגו על כמה רדיו דיסקים בשכונה, ואחרי שעצרו אותם חיכיתי לבוקר.

האוטו שלהם, אגב, היה על ג'ק, בגלל זה ה"גאונים" לא הצליחו לברוח כשהמשטרה הגיעה בלילה, והשוטרים השאירו אותו ככה... עם 2 צמיגים נחים בצד.

אז סחבק אירגן שיעלימו להם צמיג וגם ישימו בפח את כל הברגים של בגלגלים שלהם, כולל של הגלגלים שעדיין מחוברים לרכב.

למה?

ככה.

שלא יגיעו לשכונה שלי פעם הבאה.

פעם הבאה זה יהיה כדור בראש.

משתתף בצערך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

משתתף בצערך

באמת מבאס

גם לנו עשו פשיטה על האוטו

מאזדה 626

גנבו את הספויילר

את המיכסים של הפנסי ערפל בטמבון הקידמי

את כ=ל הסמלים, אפילו אחד לא השאירו !

ו... אתם לא תאמינו

אפילו את השתי פסים השחורים האלה שיש על הגג

שמורידים אותם בשביל לשים גגון

מה יש להם לעשות אם זה ? !

פורסם

לדעתי כל מי שנתפס על מעשה כזה או דומה לו צריך להוריד לו יד!בלי בירור, בלימשפט,עם גרזן להוריד לו יד ורק ככה מקרים כאלה יפסקו.

מוכן גם להתנדב בכיף לעשות את זה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...