Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יש דיבורים של הממשלה לסגור את תאגיד השידור, כאן 11. 

שלא תבינו לא נכון - לדעתי זה הערוץ עם התכנים הכי טוב בפער, 

אבל מה העניין שערוץ 12 ו13 נותנים כל כך הרבה זמן מסך בשביל להסביר שאסור לסגור אותו? 

זה לא אינטרס שלהם שיהיה כמה שפחות ערוצים? 

בכל זאת מדובר בערוצים מסחריים. 

מה העניין שפספסתי? 

פורסם

הוא לא מתחרה שלהם בשום פרמטר.

נסיונות להשתקת תקשורת חופשית צריכים להוקיע בלי קשר לטג'נדה פוליטית או מסחרית.

ואף אחד לא באמת מתכוון לסגור את התאגיד.

סתם עוד ספין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא סוגרים, מצמצמים את התקציב ומחלקים לערוצים אחרים (ערוץ14). קומוניזם פר אקסלנס 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

סתם ניחוש - בלי התאגיד המעמסה של הפקת תכנים מקוריים תיפול עליהם.

ממליץ לראות את הסרטון הבא:

כרגע בערוצים המסחריים יש מינימום של תכנים מקוריים ומקסימום של חדשות וריאליטי כי זה מה שהכי זול להפיק. בתאוריה הם אמורים גם להפיק תכנים דוקומנטריים ויצירה מקורית אבל זה כמעט ולא נעשה.

הניחוש שלי הוא שהתאגיד מהווה סוג של פלסטר לנושא הזה ואם הוא לא יהיה קיים יהיה לחץ מוגבר מצד הרשויות והציבור על הערוצים המסחריים למלא את החלל שיווצר.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel
  • אהבתי 5

"ai motoare capul doare"

פורסם

אם הייתי רוצה להיות ממש ציני, הייתי אומר שלטאלנטים ולעובדי הטלוויזיה יש אינטרס שתהיה להם עוד אופציה למקום עבודה ואין להם אינטרס שיפלטו לשוק כמה מאות עובדים שיתחרו איתם על המשרות.

וחוץ מזה, זה הערוץ היחיד שמפיק תכנים בלי אינטרסים של גופים מסחריים.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה שוק קטן.

הם מצד אחד רוצים שתהיה להם עוד אופציה למקום עבודה ומצד שני הם יודעים שברגע שאין ערוץ 11 הזרקור יעבור אליהם. 

שאין לך במה להתעסק אתה מתעסק במה שיש.

פורסם

אני בעד פתיחת השוק לערוצים והורדת רגולציה. סטנדרט פשוט של השקעה בתכנים (סכום של X שקלים בשנה) + חיוב של הערוצים להיכנס לתוך מערך עידן פלוס

ויאללה לשחרר קצת רסן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

סטנדרט פשוט של השקעה בתכנים

בו נסח לנו ״סטנדרט פשוט״ בפסקה...😁

אחת הסיבות שהערוצים המסחריים מתנגדים, זה כי הם יודעים שהם הבאים בתור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלא לדבר על זה שמדובר על אותם אנשים. מי שעובד היום במסחרי עבד אתמול בתאגיד, או שיש לו שם קולגות, חברים, בני משפחה...

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

אני בעד פתיחת השוק לערוצים והורדת רגולציה. סטנדרט פשוט של השקעה בתכנים (סכום של X שקלים בשנה) + חיוב של הערוצים להיכנס לתוך מערך עידן פלוס

ויאללה לשחרר קצת רסן.

אתה בטוח שיש מספיק ביקוש לטלוויזיה לינארית בשנת 2023?

לא נראה לי שיהיו הרבה קופצים על הרפורמה הזו. 

להקים ולתחזק מערך שידורים (ובטח שחברת חדשות) עולה הון.

הכנסות מפרסום- ממש לא מה שהיה פעם.

ושוב- אין לזה שום קשר לנושא השרשור. להיפך, מדובר על יצירה איכותית (וחברת חדשות "נקיית כפיים") שאין להם (לכאורה) שום אינטרס כלכלי בשיקולים בבחירת התוכן או הידיעות שישודרו.

השיקול בשידור ציבורי אמור להיות אך ורק קידום יצירה איכותית.

הכסף מהציבור יגיע כך או כך.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 17 שעות, RedLabel כתב:

סתם ניחוש - בלי התאגיד המעמסה של הפקת תכנים מקוריים תיפול עליהם.

ממליץ לראות את הסרטון הבא:

כרגע בערוצים המסחריים יש מינימום של תכנים מקוריים ומקסימום של חדשות וריאליטי כי זה מה שהכי זול להפיק. בתאוריה הם אמורים גם להפיק תכנים דוקומנטריים ויצירה מקורית אבל זה כמעט ולא נעשה.

הניחוש שלי הוא שהתאגיד מהווה סוג של פלסטר לנושא הזה ואם הוא לא יהיה קיים יהיה לחץ מוגבר מצד הרשויות והציבור על הערוצים המסחריים למלא את החלל שיווצר.

סרטון הסבר מדהים. אני חושב שהבנתי הכל. 

תודה רבה

פורסם
בתאריך 27.1.2023 בשעה 19:53, RedLabel כתב:

ממליץ לראות את הסרטון הבא

אני לא מחובר לתרבות וליצירה הישראלית (או להיעדרן) כבר מעל עשור, אבל הערוץ הזה ביוטיוב מראה לי שעוד לא הכל אבוד. מפתיע שהבחור עוד לא קיבל פינה קבועה באחת מתוכניות הלילה ושמספר המנויים שלו כ"כ נמוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא היה איזה קשקוש כזה לחייב את נטפליקס ודיסני להפיק תכנים ישראליים? אז הערוצים המסחריים המקומיים יודעים שאם יסגר התאגיד יפילו את זה עליהם. בניגוד לנטפליקס ודיסני, הם לא יכולים להגיד לא תודה, נסתדר גם בלעדיכם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

לא היה איזה קשקוש כזה לחייב את נטפליקס ודיסני להפיק תכנים ישראליים? .

מי יחייב אותם?

חברות בינלאומיות עם מאות מליוני מינויים. זה שהם קונות סדרות ישראליות (בעיקר נטפליקס) זה דבר אחד.

לחייב אותן? אף אחד בישראל לא יכול לחייב חברת הזרמת סטרימינג מארה"ב ליצור תוכן ישראלי.

עם כל הכבוד למעצמת מדינת ישראל.

• תוכן חדש...