Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע עשינו נסיעת מבחן לדאסטר ידני.

מצד אחד הרגשתי בבית, סביבת הנהג דומה לרנו קפצ'ור 2018 שלנו.

מצד שני, הרכב מרגיש זול, איפה שאפשר לחתוך - חתכו.

מצד שלישי, נראה שקרסו פשוט לא רוצים לקוחות, בטוח שלא לקוחות חוזרים.

שאלתי על טרייד אין, היא לקחה מחיר מחירון של לוי יצחק, וכיסחה 12% נוספים - זה פשוט נתן לי תמריץ שלילי להיות לקוח שלהם.

בשביל 8000 ש"ח ממחירון נמוך, אני מעדיף למכור את הרכב לבד וכנראה לקנות במקום אחר.

האם כל היבואנים ככה?

• מבאס 1
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי בכמה הרכב נמכר בפועל,תנסה לבדוק ביד 2 וקח בחשבון שדגמים לא מבוקשים מידי כיד 2 יכולים להימכר בממוצע במשמעותית פחות ממה שמבקשים.

במידה והוא נמכר בנגיד פחות 5K מהמחירון זה אפילו עסקה טובה,המגרש גם רוצה להרוויח משהו כמובן.

בנוסף ברכבים יותר יקרים יש לו יותר בשר ברווח על הרכב החדש אז הוא יכול  לעשות את הרווח על העסקה הכוללת בדאסטר אין הרבה בשר.

תבקש לרכוש DS 7  יתנו לך מחירון+5 על המקום במידה וזה מה שיסגור עסקה ואז יתגמשו איתך פחות במחיר(שכולל רווח ענק ליבואן)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

@Liran3331 זה רכב של היבואן, טיפול/חלפים/"אחריות" בטוח לא עולים לו כמוני.

נשך של 8 אש"ח (לפני בדיקה) מרכישה שיכולה להיות כ140 אש"ח זה משמעותי.

עדיין לא קיבלתי תשובה, מה המדיניות של טרייד אין אצל יבואנים אחרים?

פורסם

ה+ של קראסו

זה שהם נותנים דאסטר, 

כשאתה מחפש רכב עם נתונים כמו שהדאסטר נותן,

לא מאמין שתמצא,

כל בעלי הxv לא להתנפל עלי, אבל זה מציאות,

ומי שמחפש תמורה טובה למחיר ילך לדאסטר בכל מקרה.

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

@WE988244 ועדיין, האופה צריך לעשות משהו עם הלחמניות של אתמול,

היו להם יחידות למסירה מיידית מהדגם הישן בסוכנות - לא כולם להתנפל...

אין הנחות, אבל למה לגזול גם לקוח חוזר?

פורסם

ח”ו לגזול,

אבל יש סוכנויות שהסכום שמשלמים לעובדים  וא נמוך,

+ הנ”ל קיבלת אחלה סיבה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

סיפורים דומים עד כדי זהים יש מול (כמעט) כל היבואנים.

לא נכנס לעניין של הצדקה או לא, 

הטרייד אין זה עסק שצריך להרוויח. מה שולי הרווח שלו, ומהי עסקה כדאית עבורו - רק הם יודעים.

הטרייד אין זה מרכז רווח, ולא תכנית לעידוד רכישת מכוניות חדשות. 

אתה רצית להימנע מהטרטור של מכירת רכב ישן, קפצ'ור 2018, שנאמר בעדינות הביקוש שלו טיפטיפה יותר נמוך משל קורולה היברידית. לא נכנס לדיון אם זה מוצדק או לא - לא רלוונטי כרגע. אתה מבין את זה מצוין, והם מבינים את זה עוד יותר טוב. אני בספק אם תצליח למכור לבד ביותר ממה שהם הציעו, והלוואי וכן, האם הדלתא שווה את הטרטור. אם מחר בבוקר יגיע אליך רוכש שישלם 4000 ש"ח יותר ממה שהם הציעו - ברור שזה כדאי. אם עוד חודש לא תצליח למכור את הרכב, וחלילה תהיה איזו תקלה, שכרך בהפסדך. 

ההמלצה היא אכן - תמכור את הרכב לבד.

אם בא לך על דאסטר, שהוא בחלק מהדגמים רכב נפלא, ובחלק קצת פחות, תחזור  אליהם גבש עסקת רכישה ותראה מול האלטרנטיבות מה עדיף לך. 

לעניות דעתי, רכב ללא מערכות בטיחות מקוריות - היום לדעתי הוא פסול.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אתה מחזיק פנינה (ק"מ נמוך, בלי תאונות ומטופלת) ולא אכפת לך שבשוק הפרטי יכסחו אותך במקום הטרייד אין תנסה למכור לבד למרות שיש ביקוש נמוך לרכב הזה (וגם בעיות אמינות של המנוע 1.2 והגיר הרובוטי).

אחרת תעשה טרייד אין ותחסוך מעצמך את עוגמת הנפש.

הטרייד אין צריך להרוויח. אתה באמת מצפה שהוא ישלם לך מחירון ואחרי חודש המחירון ירד והוא ימכור אותו בפחות כסף ממה שקנה ממך?

• אהבתי 1

פורסם

לגבי טריידאין, אחוז ההורדה מהמחירון סביר. יש לקוחות שמוכנים לכך בתמורה לנוחות: ללא התעסקות עם תהליך המכירה, הרכב נשאר אצלך עד לקבלת הרכב החדש.

בשוק הפרטי, תוכל למכור הרכב בלפחות מחיר מחירון, בזמן זה עקב מחסור בחדשות, הביקוש למשומשות גדול ובהתאם מחיר מעל המחירון.

אם כן, לא מובן מדוע התרשמת לרעה מהשירות באולם התצוגה? אציין שאני לא לקוח של קרסו בארבעים שנה האחרונות.

פורסם

לפני כחודש וקצת קרסו (סניף רעננה) נתנו לי הצעה לטרייד על הפיקנטו שלי (2017 יד שלישית מ0 ק') במחיר שקרוב למחירון המשוקלל ללוי יצחק,
טויוטה הציעו בטרייד על שלי מחיר זהה לחלוטין.
מניח שיש להם אינדיקציה בדיוק על השוק ומה הם יקבלו על הרכב, והם ארגון שצריך להרוויח.
בסוף קניתי רנו משומשת - נראה אם אני אבכה ( מקווה מאוד שלא) במכירה בעוד....

• רעיון טוב! 1
פורסם

קפצור לא מצליחה להתקרב למחירון
לאבא שלי היתה קפצור סוכר טהור
ק"מ נמוך, יד 00, מטופלת, בלי שריטה ואחרי 2-3 חודשים הוא התפשר במחיר בכמה אלפי שקלים
אז ההצעה 12% היא הרבה פחות גרועה ממה שאתה חושב. אם הרכב שלך סוכר תצפה ל 4-5 מתחת למחירון ואם הוא לא כזה סוכר... 8K פחות לא עסקה רעה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

ההמלצה היא אכן - תמכור את הרכב לבד.

אם בא לך על דאסטר, שהוא בחלק מהדגמים רכב נפלא, ובחלק קצת פחות, תחזור  אליהם גבש עסקת רכישה ותראה מול האלטרנטיבות מה עדיף לך. 

לעניות דעתי, רכב ללא מערכות בטיחות מקוריות - היום לדעתי הוא פסול.  

אני מקווה להיות חכם יותר עוד שבוע/שבועיים.

לפני 43 דקות, Basko כתב:

לגבי טריידאין, אחוז ההורדה מהמחירון סביר. יש לקוחות שמוכנים לכך בתמורה לנוחות: ללא התעסקות עם תהליך המכירה, הרכב נשאר אצלך עד לקבלת הרכב החדש.

בשוק הפרטי, תוכל למכור הרכב בלפחות מחיר מחירון, בזמן זה עקב מחסור בחדשות, הביקוש למשומשות גדול ובהתאם מחיר מעל המחירון.

אם כן, לא מובן מדוע התרשמת לרעה מהשירות באולם התצוגה? אציין שאני לא לקוח של קרסו בארבעים שנה האחרונות.

לא התרשמתי לרעה, אבל נראה שהם פשוט לא רוצים למכור - בניגוד ללובינסקי.

אותו דבר ברנו, קח את המפתחות וסע, אח"כ הנציגה מדקלמת מהקטלוג,

אם כל מה שהיה חשוב לי זה זמינות+אופציות+מחיר, את זה הייתי יכול לקבל מבוט.

לפני 31 דקות, llaavvii כתב:

לפני כחודש וקצת קרסו (סניף רעננה) נתנו לי הצעה לטרייד על הפיקנטו שלי (2017 יד שלישית מ0 ק') במחיר שקרוב למחירון המשוקלל ללוי יצחק,
טויוטה הציעו בטרייד על שלי מחיר זהה לחלוטין.
מניח שיש להם אינדיקציה בדיוק על השוק ומה הם יקבלו על הרכב, והם ארגון שצריך להרוויח.
בסוף קניתי רנו משומשת - נראה אם אני אבכה ( מקווה מאוד שלא) במכירה בעוד....

אם ככה אתה מתייחס למותג שלך, אז מה הטעם. אם אתה מעריך את השוק של המתחרים יותר.

לפני 1 דקה, סולל הדרך כתב:

קפצור לא מצליחה להתקרב למחירון
לאבא שלי היתה קפצור סוכר טהור
ק"מ נמוך, יד 00, מטופלת, בלי שריטה ואחרי 2-3 חודשים הוא התפשר במחיר בכמה אלפי שקלים
אז ההצעה 12% היא הרבה פחות גרועה ממה שאתה חושב. אם הרכב שלך סוכר תצפה ל 4-5 מתחת למחירון ואם הוא לא כזה סוכר... 8K פחות לא עסקה רעה.

לדעתי בסגמנט הוא אוטו מדהים, נוח, נסיעה מפנקת, המנוע מגיב טוב, תא מטען ענק. גם 4-5 מתחת (תלוי איזה מחירון) מבחינתי עדיף, לחכות חודש +/-.

העניין הוא שאם החוצפה שלהם היתה סבירה, הייתי שם את המפתחות על השולחן - יש לי מזומן מספק גם ללא הטרייד אין.

הרכב לא סוכר ולא מלח - נוסע טוב, מטופל בזמן במורשה (עדיין באחריות יצרן) , ללא תאונות, אבל הוא אכן רכב משומש.

• תוכן חדש...