Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי לאדם פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, PinkDolphin כתב:

ועם השלט שכנראה היה מחוייב לפי חוק ״אין לזרוק בדלי סיגריות וגפרורים החוצה״, שהניח כמובן שכל מי שמוסע בטנדר מעשן

נראה לי שכל הרכבים בשנות ה60-80 נבנו מתוך הנחה שכל מי שנוסע ברכב מעשן.

למשפחה שלי היה רכב מודל 1978, שלא היה בו חגורות בטיחות מאחורה, והייתה רק מראה אחת, אבל היו מאפרות בכל דלת.

ממה שאני שמעתי, פעם אנשים עישנו ממש בכל מקום (בתים, משרדים, מטוסים, בתי חולים, אוטובוסים), ואפילו לא שאלו אם אפשר לעשן, פשוט הדליקו וזהו.

מסכן מי שסבל מעשן סיגריות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באוטובוסים של אגד עד מרצדס O303 היו מאפרות בגב כל כסא. 

בברלינגו הזו עם המדבקה "אין לזרוק בדלי סיגריות וגפרורים החוצה" הייתה גם מאפרה בשורת המושבים האחורית. לא מקורית, הדביקו בארץ בהכנה לרישוי יחד עם המדבקות. העפתי אותה כמובן בשניה הראשונה.

עדיין יש תקנה שמחייבת מאפרה ומדבקות ברכב מסחרי. זה הזוי.

במטוסים יש עד היום שלט מואר "לא לעשן" כאילו שאפשר לעשן בזמן שהוא לא מואר...

חגורות בטיחות במושבים האחוריים הפכו לחובה בארץ רק ב 1987. 

עד היום יש מדינות שאין בהן חובה לחגור במושבים האחוריים.

פורסם

במכוניות הראשונות שלי, דגם 1982, לא היו חגורות מאחור, אבל היתה הכנה. כשנולד לי ילד קניתי 2 חגורות 2 נקודות (אחת לכל מכונית) וחיברתי לנקודה עם בורג.

ולגבי עישון - היה מותר בכל מקום. תהליך האיסור היה הדרגתי. באוטובוסים היה מותר לעשן מאחור. אני הייתי פותח חלונות כי לא יכטלתי לסבול את העשן גם מהמושבים הקדמיים, ורב על זה עם כל העולם.

אבא שלי עישן 2 חפיסות ביום טוב, עד שחלה. כשחזר לעבודה לקח שק עם כל הסטוק שלו - איזה 50 קופסאות - הניח בחדר הצוות והודיע שעם הסיגריות גמר. אבל כל 1000 הסיגריות מצאו בית חם מייד.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אף פעם לא הבנתי למה אסור לזרוק בדלי את בדלי הסיגריות,  ולמה דווקא צריך לזרוק אותם החוצה.

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • מצחיק 1
פורסם

מדבקה מיותרת. מי שם דלי באוטו

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 45 דקות, car_me כתב:

תמיד בלבל אותי בתור ילד

woman-yelling-at-a-cat.png

גם אותי (-:  כשבדיוק התחלתי ללמוד לקרוא, הוסעתי פעם במסחרית כזו ואני זוכר את עצמי שואל את הנהג על איזה דלי מדובר...

פורסם
לפני 8 שעות, Buki כתב:

אתה כנראה תצחק הרבה אבל התקנה הזו עדיין בתוקף

זה לא מצחיק, זה עצוב.
משרד שמתנהל בסטנדרטים של שנות ה 70...

פורסם (נערך)

כשהייתי ילד (בשנות השבעים וגם השמונים המוקדמות) היה מותר לעשן בכל מקום כמעט. ואנשים גם עישנו בכל מקום כמעט... גם כשהייתי בצבא לא מעט אנשים (כולל המפקד שלי) עישנו בחדרים בזמן ישיבות. בטיסה הראשונה שלי לארה"ב ב-1997 ישבתי בשורה הראשונה לפני המעשנים וכל הדרך סבלתי מעשן סיגריות.

מזל גדול שזה לא כך היום

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

עבדתי במשרד כזה לא בשנות ה-80 אלא בשנת 2014. הבעלים של המשרד היה מעשן סיגרים (!) בחלל סגור. בכללי כמעט כל העובדים היו מעשנים בתוך במשרד. אחד המקומות הכי מגעילים שעבדתי בהם אי פעם. מזל שזה היה רק חודש. 

• מבאס 1
  • תוכן חדש...