Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 30 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב ידני עם שנתון כמה שיותר גבוה לפי הדירוג הבא:

אמינות

ביצועים

שנתון

נראות.

חשבתי על כמה רכבים

סיאט איביזה מנוע 1.4

רנו קאפצור מנוע 900

דאציה סאנדרו סטאפווי מנוע 900

קליאו מנוע 900

כל רכבי מנוע 1.2 עם 82hp ירדו מהפרק כי אין לי כח שילך מנוע בגלל רצועה.

פורסם
לפני 10 שעות, CarAddictmanual כתב:

מחפש רכב ידני עם שנתון כמה שיותר גבוה לפי הדירוג הבא:

אמינות

ביצועים

שנתון

נראות.

חשבתי על כמה רכבים

סיאט איביזה מנוע 1.4

רנו קאפצור מנוע 900

דאציה סאנדרו סטאפווי מנוע 900

קליאו מנוע 900

כל רכבי מנוע 1.2 עם 82hp ירדו מהפרק כי אין לי כח שילך מנוע בגלל רצועה.

קשה לי להאמין שתמצא קפצ'ור ידנית מעל מודל 2014.

איביזה עד שנת 2015 כולל היתה עם המנוע הישן , 85 כ"ס.

מנוע 90 כ"ס מעט חזק יותר הגיע רק ב 2016 ולדעתי מודל זה יהיה מעל התקציב שלך.

הסטפוואי היא בחירה טובה גם במנוע בנזין וגם במנוע דיזל , חסכונית מאוד וזולה לאחזקה שוטפת אך שים לב תא נוסעים פשוט וסטנדרטי עם איכות חומרים "לא המילה האחרונה".

הייתי שוקל קליאו בעלת אותו מנוע של הסטפוואי אך תצטרך לרדת שנת ייצור אחת.

אופציה נוספת יכולה להיות קקטוס טורבו עם 110 כ"ס.

בהצלחה.

פורסם

אני חושה שאיביזה/קליאו/סטפוואי אופציות טובות.

ביצועים סבירים, הדאציה תהיה הכי נוחה, לקליאו סלון איכותי יותר ואבזור טוב.

הקקטוס 1.2 זריזה הרבה יותר, אבל יש סיכון בגלל הרצועה, בגלל שאמינות במקום הראשון, פחות ממליץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מחפש ביצועים למה אתה מצמצם את החיפוש לרכבים עם מנועים קטנים? תרחיב את החיפוש ל1500 סמ"ק ומעלה ותוכל למצוא לא מעט אופציות.

למשל הרכב המושלם עבורך לדעתי יהיה פורד פוקוס ידנית 1.6, רכב אמין, מנוע סבבה, נראה טוב והכי חשוב הרכב עם ההיגוי הכי טוב בקטגוריה שלו. - מה שכן זה לא רכב נפוץ בכלל ותצתרך לחכות עד שתמצא אחד כזה.
חוץ מהפוקוס ראיתי ביד 2 שיש לא מעט: ניסאן ג'וק 1.6 ידניות, יונדאי ולוסטר, סיאט איביזה 1.6.

פורסם
בתאריך 12.12.2022 בשעה 11:31, Gavrik כתב:

אם אתה מחפש ביצועים למה אתה מצמצם את החיפוש לרכבים עם מנועים קטנים? תרחיב את החיפוש ל1500 סמ"ק ומעלה ותוכל למצוא לא מעט אופציות.

למשל הרכב המושלם עבורך לדעתי יהיה פורד פוקוס ידנית 1.6, רכב אמין, מנוע סבבה, נראה טוב והכי חשוב הרכב עם ההיגוי הכי טוב בקטגוריה שלו. - מה שכן זה לא רכב נפוץ בכלל ותצתרך לחכות עד שתמצא אחד כזה.
חוץ מהפוקוס ראיתי ביד 2 שיש לא מעט: ניסאן ג'וק 1.6 ידניות, יונדאי ולוסטר, סיאט איביזה 1.6.

הוא מחפש לפי מה שהבנתי דגם עם שנתון חדש ככל הניתן ובתקציב של 30000₪.

כל הדגמים שרשמת כאן הם שנתונים ישנים ו/או מעל התקציב שהוא ציין.

• תוכן חדש...