Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני רוצה להזמין מערכת מולטימדיה מאמזון ליונדאי ולוסטר 2013 (לא מתכוון לשדרג את הרמקולים) ישנן שתי מערכות על הכוונת -
JVC KW-M56BT  (אפל קרפליי חוטי) יוצאת 1200 ש"ח כולל משלוח ומיסים;

Sony XAV-AX4000 (אפל קרפליי אלחוטי) יוצאת 2100 שח כולל משלוח ומיסים;

רציתי לדעת :
א. איזו מערכת עדיפה בהתייחס למחיר ולנוחות השימוש; 
ב.
האם מערכות שנקנו בארה"ב יכולות לא להתאים לרכב שנרכש בישראל ( הפרשי מתח, שקעים וכל יתר החמוצים..);
ג.מה אני צריך להזמין בנוסף כדי שאוכל להתקין אותן בארץ (מתאם לחיבור לכפתורי ההגה, קיט פלסטיק);

ד.האם יש מערכות מולטימדיה נוספות שאתם ממליצים במקום;

בתודה,
נתן

פורסם

יש לך מבחר יותר גדול באלי אקספרס, וגם יש אפשרות לא לשלם מכס 🙂 פשוט מבקשים מהמוכר לשנות מחיר של חבילה ל30 דולר (לדוגמה).

אישית זה מה שאני עשיתי.

פורסם

אני לא מכיר את הדגמים שציינת אבל להשוות מותג מוכר לסיני זול זה לא רלוונטי.
ברכב הקודם שלי היתה לי מערכת של קנווד שככל שזכור לי התאחדו עם JVC והמערכת היתה ממש מוצלחת

השאלה היא אם JVC בכלל קיימת כמותג או שהיא מדבקה
המוצרים של סוני הם כמעט תמיד מאוד איכותים וגם עולים בהתאם.

תבדוק גם דגמים של פיוניר, גם להם יש מוצרים טובים

לגבי ההתאמה לרכב, מערכת שנרכשה בארה"ב עשויה שלא להתאים לקפיצות התדר הישראליות במקלט ה FM
בארץ הקפיצות הם של 100 מגה הרץ, בארה"ב 200... ועדיין יש מקלטים שנמכרים בארה"ב שקופצים כל 100 או שניתן לשנות את זה בהגדרות, צריך לבדוק כל מקרה לגופו (לבדוק את המפרט המדוייק של הדגם)
באופן אישי, אני משתמש רק ברדיו אינטרנטי ככה שזה לא משנה כלום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...