Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו במחיר מציאה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, zvit כתב:

אז זהו שזה ממש לא ככה.

קח בחשבון שאחרי שאתה רוכש את הרכב, אתה צריך במינימום לבטח אותו, ולנקות אותו ולהעביר בעלות. כל הדברים האלה ביחד עומדים כ-500 ש"ח לפחות.

קרא את השרשור הזה כדי להבין. (אגב בשרשור דנן היתה טעות הרווח היה 7 שקלים בלבד...)

הלינק של השרשו שבור

וגם אם כן.. אם בשורה התחתונה נשאר בכיס אחרי הכל 2.5K במינימום

מה זה רע?

פורסם

הלינק לא שבור. ומה אם תפסיד 2.5K? (וזה יקרה לך מדי פעם גם אם אתה סוחר מנוסה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 דקות, zvit כתב:

הלינק לא שבור. ומה אם תפסיד 2.5K? (וזה יקרה לך מדי פעם גם אם אתה סוחר מנוסה)

אם אתה תעזור לי כנראה לא אפסיד :)

פורסם

השרשור אכן נמצא בפורום מוגבל להלן ציטוט:

בתאריך 6.10.2016 בשעה 17:44, discoTD5 כתב:

ראשית - zvit אשם. הוא אשם בהכל במקרה הזה.

יום אחד היה לילה, והוא שולח לי ווטסאפ, "יש לי מגאן ישנה למכירה אם אתה רוצה". אני כידוע רוצה מגאן לצורך נקמה באוטו. ככה עברו כמה ימים, קיבלתי טלפון של בחור חביב, נפגשנו אי שם, ראיתי שהאוטו הגיע בנסיעה, והלכנו לעשות העברת בעלות.

500 שקלים החליפו ידיים, עוד 216 שקל לדואר ישראל, ויש אוטו.

עד עכשיו עלה 716 שקל.

עברו עוד כמה ימים בהם האוטו נח לו ביהוד, ונסעתי עם גדעון בוקסר להביא רנו.

בדרך שמתי לו דלק. 60 שקל.

עלה כבר 766.

האוטו היה מטונף ברמות היסטריות, אז במקום שסחבק יעבוד כמו חמור - הולכים לניקוי ידני. האמת היא שקיוותי שמישהו בניקוי יקנה אותו. זה כמעט קרה אבל לא התקדם למרות ההצהרות "אחי האוטו שלי". 60 שקל.

822 שקלים על רנו.

חובה צריך? צד ג' צריך? ביחד עלו 1192 + 750 שהם 1942 ש"ח, או כ 161 שח לחודש.

אני מניח שידרשו ממני חודש עגול.

הגענו ל 983 שקל.

פורסם בפישפשוק ב 1700 שקלים, המון פניות, ומהר מאוד היה בחור אחד רציני. 1000 שקל. העברת בעלות עליו.

היום בא לקחת את האוטו. 1000 שקל. עוד ניסה להוריד אותי ל 900 ואח"כ ל 950 לא הצליח.

אז מה היה לנו שם.

ברוטו, רווח של 100% (נקנה ב 500 נמכר ב 1000)

נטו רווח 17 שקל שהם 3.4%. ב 10 ימים.

תודה להוריי שהביאו אותי עד הלום.

היי שלום רנו יקרה. ותודה על כל מה שהיית בחיי.

• מצחיק 4

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 11 דקות, M125 כתב:

אם אתה תעזור לי כנראה לא אפסיד :)

העזרה שלו עולה 5000 ש"ח באיתור רכב לרכישה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני כשעה, M125 כתב:

מי שמתאים לו יקנה

אני אנסה שוב להסביר. 

יש רכב שמחיר השוק שלו X. 

בשביל להרוויח עליו משהו או שאתה צריך לקנות אותו במחיר X-Y או שאתה צריך למכור אותו במחיר X+Y, כשה ה Y בניקוי ההוצאות זה הרווח שלך.

איזה שרות אתה מספק בתמורה? למה שמישהו יתן לך את ה Y אם הוא לא מקבל ממך בתמורה כלום?

אם אתה כן מספק שרות כלשהו בתמורה, אפשר להתווכח האם השרות שווה את התמורה או לא שווה את התמורה.

אולי לקונה אחד זה כן שווה ולקונה אחר לא שווה, אבל פה יש על מה לדבר. 

אבל אם השרות שאתה מספק בתמורה ל Y הוא 0, אז זו משוואה לא הגיונית. אתה מניח הרי שה Y שלך לא שווה 0 אלא יותר מ 0, אבל אני לא הצלחתי להבין למה שמישהו ישלם לך משהו בתמורה לכלום? על מה בדיוק?

אין דבר כזה מקבל תשלום ולא נותן כלום. כל הסוחרים הנורמליים כן נותנים משהו. תיקון רכב שקנו במצב לא תקין או בלי טסט. השבחה מסוג כלשהו. אחריות מסוג כלשהו. מבחר דגמים. טרייד אין. מימון. משלמים במזומן במקום בלי שאלות ובלי בדיקה למי שרוצה את זה. וכו'. משהו. שווה או לא זה סיפר אחר. אבל כן נותנים משהו בתמורה לעמלת המכירה. 

אתה רוצה לגבות עמלה ולא לתת כלום בתמורה? בהצלחה. אבל אין דבר כזה אלא אם אתה מכניס מרכיב של רמאות. 

פורסם
לפני שעה, M125 כתב:

1 השבתי. בטח גם אתה כמוני לא נמשך לסוחרים אז וודאי יד פרטית זה יתרון

2 הביקוש למכוניות קטנות חסכוניות וזולות אם כבר לא ירד. אני לא אקקנה לצורך העניין רכב שהוא לא הדמנות כמעט וודאית לרווח

3 אולי תתן המלצה נכונה ?

ראשית, אם זה הכיוון שלך - תוציא תו סוחר. עצם זה שאתה צובר יד נוספת ( ולא כמו סוחר מורשה שאיננו נחשב יד) הורדת את ערך הרכב שקנית. כשקנית את הרכב היה יד 2 כשאני אקנה ממך את הרכב הרכב יהיה יד 3. הנה סיבה אחת למה הרווח שלך נשחק.

שנית - ביטוח. בזמן שהרכב אצלך אתה צריך לעשות ביטוח, לא? לסוחר מורשה יש ביטוח סחר שהוא על כל הרכבים במגרש. עוד סיבה למה הרווח שלך נשחק.

שלוש - אתה מבסוט מרווח של 2500 שקל. מכמה זמן? אם לוקח לך למכור את הרכב חודש - 2500 שקל רווח לא נשמע להיט גדול. 

מספיק תקלה אחת קטנה עם הרכב במשך חודש ונשארת עם אלף שקל ביד. לא מזלזל באף שקל, אבל זה לא סכום ששווה את כל ההתעסקות הזאת. 

לטעמי - בזבוז של זמן ואנרגיה.

פורסם

יצא לי בטעות להרוויח 3.5 אלף על אוטו, פשוט קניתי בהתלהבות משהו שהרבה אוהבי מכוניות מחפשים דקה אחרי שהוא פורסם ביד2 במחיר זול, ואז הבנתי שלמטרה שרציתי הוא לא הכי מתאים וחבל עליו אז מכרתי כמו שצריך איפה שאוהבי מכוניות מסתכלים.

על סתם אוטו ממוצע כמו שיש לכולם ושיש עוד 1000 כמוהו למה שמישהו ישלם לך יותר.. רק אם אתה עוקץ ומתחמן, ולפי דעתי זה לא שווה את זה להיות כזה טיפוס. או אם יש לך ידע לתקן בעיות קלות ונפוצות בגרושים, לעשות קוסמטיקה קלה, ופשוט תספר לקונים שאתה השבחת את האוטו וזה העבודה שלך והם יזרמו איתך כי לא תשמע כמו רמאי. אם אין לך ידע יכולות ומקום לסדר את האוטו בבית לבד אז רק תאבד את כספך במוסכים. 

אני חושב שהדגמים הכי מבוקשים יהיו דווקא מיני וסופר מיני בסביבות ה35 אלף שקל ולא דברים עם 2 טסטים בשנה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לקנות את היונדאי אקסנט שלי :-)
יד שניה (יד הראשונה גם אני, ,כי זה היה רכב חברה שקנו לי, וכשעזבתי את העבודה קניתי אותו מהעבודה והוא נשאר איתי)
שנת 1998, 248000 ק"מ, 6000 שקל.
👱‍♀️

לפני 8 שעות, Ron Poh כתב:

חבל... פיספסת את הרכב שלי, אני נוסע כ 1,500 ק"מ בשנה. מוכר רכב בן 3 שבקושי נסע 5,000 ק"מ.

איזה ?

פורסם

פות"ש - אץה בכיוון הלא נכון.

אתה צריך ללמוד מקצוע - וסחר ברכבים זה מקצוע לכל דבר ועניין, שצריך ללמוד היטב. צריך להכיר את החוקים בתחום סחר הרכב, את חוקי המיסוי, צריך להחזיק ברשיון סחר, צריך מקום לעסק, צריך לממן אותו, צריך להעסיק עובדים - בקיצור, מדובר באופרציה לא פשוטה.

כמובן שאתה יכול להיות "סוחר מדרכה" מהסוג שקונה רכב מתחת לערכו ומכר מעל ערכו, תוך ניצול יכולת של לשון חלקלקה וחוסר בושה לרמות. לא נראה לי שזה מה שאתה רוצה לעשות.

לדוגמה - חשוב על בעיה קטנה: מס הכנסה. היה כאן פעם חבר פורום שמכר את צי רכבי האספנות שלו, 3 מכוניות תוך מספר חודשים. הדבר הבא היה שקיבל מכתב ממס הכנסה שדרש ממנו לפתוח תיק עוסק מורשה. אני לא זוכר איך הסיפור נגמר, אבל תביא בחשבון שאם תנסה למכור יותר מ-3-4 רכבים בשנה (אולי מישהו מהמומחים יתקן אותי) אתה עלול לקבל מכתב דומה. ממש לא מה שאתה רוצה, ואם תצטרך לטפל בדרישה כלשהי מהרשיות כל ה"רווח" שלך יירד לטמיון.

בקיצור - לך ללמוד מקצוע שיפרנס אותך. לנהל עסק (כלשהו) זה מקצוע לכל דבר ועניין , וצריך להכיר את החוקים הרלוונטיים וכמובן את המאפיינים הייחודיים לאותו תחום.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה חושב שלהרוויח 2500 ש"ח זה לא רע, אבל לא לקחת בחשבון סיכונים. פה קלקול, שם קלקול, צמיגים, טסט, פתאום אתה כבר בהפסד ותקוע עם רכב שאתה לא רוצה. לא נשמע כ"כ כסף קל עכשיו הא? או כמו בדיחה ששמעתי - אתה רוצה לעשות מיליון ש"ח בקלות? תקנה נכס שווה 2 מיליון במיליון ותמכור ב2 מיליון! כזה פשוט!

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

להרוויח 2500 זה לא רע כשאתה מגרש ויש לך 50 רכבים כאלה בחודש.
אם תבנה על למכור רכב אחד כזה בשבוע או אפילו שניים, כבר עדיף לך לעבוד במשלוחים של וולט.
כמובן שאם המטרה היא להקים מ0 עסק - זה סיפור אחר.
אבל כמו שכבר המליצו, אתה תצטרך המון ידע, בין אם טכני, בין אם משפטי, כלכלי, 'מכירתי' וכו.

• מצחיק 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 3 שעות, liorwohl כתב:

מכרתי כמו שצריך איפה שאוהבי מכוניות מסתכלים.

איפה הם מסתכלים?

פה בפורום???

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 13 שעות, Buki כתב:

שאלה, מה הערך המוסף שאתה מוכר?

זאת אומרת נניח קנית אתמול רכב ב 10.000 שקל, והיום אתה מנסה למכור לי אותו ב 15.000 ש"ח.

על מה בעצם אני משלם לך? איזה שרות אתה מוכר?

דוגמאות לשרות:

יש לך מבחר מכוניות, אני יכול לבחור את מה שהכי מתאים לי.

אתה מעביר טסט ומסדר ליקויים, אני מקבל  ממך רכב יחסית מסודר.

אתה נותן אחריות מסויימת. 

אתה לוקח במקום מפתח תמורת מפתח את האוטו הישן שלי לא משנה באיזה מצב. 

אתה מוכן לקבל צ'קים דחויים, פריסה לכמה תשלומים על מנת לעזור לקונה לבצע את הקניה.

אם אתה לא עושה שום דבר מזה, למה שאני לא אגש ישירות לזה שמכר לך את האוטו ב 10.000 ואקנה ממנו?

למה אני צריך אותך באמצע?

חברי הפורום היקרים 

בפרט המגיבים והפעילים.. 

תודה על הזמן שאתם מקדישים למשוב מעמיק ולתשובות אמיתות ויקרות! 

סידרתם לי ת'ראש! 

אשמח אם מי מכם אם יש פה שיותר בקי בשוק העכשווי ומכיר ויודע גם לגבי רכבים ספציפיים 

אם יוכל להשאיר מייל למענה באם יצוצו שאלות נקודתיות בהמשך למקרים פרטיים על רכבים.. 

🙏🙏🙏

• רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...