Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח להמלצה לזוג. 

בפועל האם יש צמיגים שמתאימים יותר לאוטו מסויים?

ברכב אחר שלי אני נוסע עם מישלין 4 אך במידות של הסוזוקי אני רואה שמחירם משמעותית יקר.

איזה צמיג בסביבות 500 שקלים בטוח ואיכותי ניתן לקנות?

אני רואה שבאוטודיפו יש מבצעים משמעותיים טובים בימים אלו

פורסם

ערב טוב

לפי אתר טייר 4 יו

מישלין פרימסי  4 במידה שלך נמכר ב 560 שקל.

כנס לאתר ותראה עוד דגמים במחירים שקרובים למה שרצית ואף פחות , ותחליט מה מתאים לך.

באוטודיפו המבצעים  זה על דגמים פשוטים , ובמחירים מופקעים.

פורסם (נערך)

כן, יש דבר כזה צמיגים שמתאימים לרכב ( סוג הצמיגים,  עם כמה דגמים מקבילים).

לרכב שלך מתאימים צמיגי נוחות.

מישלין פרימסי 4 מצטיינים בנוחות, שקט ואורך החיים ( בקילומטרים).

לרכב שלך בידוד רעשים לא מדהים,  לכן הצמיגים האלה יהיו הכי מתאימים, במיוחד אם הרכב נוסע הרבה.

אבל, אם המחיר יקר לך מדי, אתה יכול לקנות Kleber HP4 בפחות מ- 500₪ לצמיג. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה מצב הזוג השני? אם הם במצב טוב, תשאיר אותם מקדימה. אם לא - תחליף את כל הארבעה.

יש דיונים אינסופיים לגבי מיקום הצמיגים החדשים.

מה שלא בסימן שאלה, זה שהצמיגים נשחקים יותר על הציר הקדמי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...