Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזו מדינה הייתם מהגרים

פוסטים מומלצים

פורסם

למצוא גרמנית 6 בוכנות ברמת ההוצאות הזאת בישראל זה לא יקרה, איפה שיעלה 30000 דולר לקנות אחת יפה בארצות הברית או בייסיקלי כל מדינה מתוקנת אחרת, כאן מבקשים 200,000 שקל וביטוחים אפשר גם לשלם כפול מברכב רכב, בסוף האימפלה זה בארצות הברית רכב משפחתי כמו שטויוטה קורולה זה אצלנו בישראל, לא מדובר ברכב יוקרה, ומחיר של 260,000 זה כבר אבסורד מסיפור אחר. הרכבים הספורטיבים והמעניינים באמת, הם בור בלתי אפשרי במדינה הזאת, שבטבע שלהם אומנם מדובר ברכבים לא זולים, אבל כאן רק מי שמרוויח הרבה מאוד כסף או מוכן להתפשר על הרבה מאוד מההכנסה שלו יכול להחזיק אחת

פורסם

רק כדי להיות הוגן

הmsrp של הרכב הזה בזמנו היה (ברמת גימור הזו) 32 אלף דולר - שזה מקביל לנגיד הונדה אקורד מאובזרת

סידרה 3 עלתה 10-15 אלף דולר יותר. (ופי 2 לתחזוקה וביטוחים)

כן זה יחסית היה רכב בסיסי למדי כמו משפחתית ממוצעת אבל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 22.2.2025 בשעה 21:08, שליקו99 כתב:

למצוא גרמנית 6 בוכנות ברמת ההוצאות הזאת בישראל זה לא יקרה, איפה שיעלה 30000 דולר לקנות אחת יפה בארצות הברית או בייסיקלי כל מדינה מתוקנת אחרת, כאן מבקשים 200,000 שקל וביטוחים אפשר גם לשלם כפול מברכב רכב, בסוף האימפלה זה בארצות הברית רכב משפחתי כמו שטויוטה קורולה זה אצלנו בישראל, לא מדובר ברכב יוקרה, ומחיר של 260,000 זה כבר אבסורד מסיפור אחר. הרכבים הספורטיבים והמעניינים באמת, הם בור בלתי אפשרי במדינה הזאת, שבטבע שלהם אומנם מדובר ברכבים לא זולים, אבל כאן רק מי שמרוויח הרבה מאוד כסף או מוכן להתפשר על הרבה מאוד מההכנסה שלו יכול להחזיק אחת

אולי ועדיין זאת לא סיבה מספיק חשובה ל-99.99999999% מהאנשים להגר מכאן.

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני 20 דקות, G. P. Magnus כתב:

אולי ועדיין זאת לא סיבה מספיק חשובה ל-99.99999999% מהאנשים להגר מכאן.

ואם תהפוך את זה לרמת חיים?

היכולת להשיג ולהחזיק מוצר צריכה כזה או אחר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה חלק משמעותי אבל זה רק חלק מהרזולוציה הכללית, מספר היורדים מישראל עלה פי 3 בשנה האחרונה בגלל המכלול הזה, כל עניין עליית המחירים בהשוואה לסטטיות המשכורות, המלחמה זה רק הקש ששבר את הגב, לא הסיבה

פורסם
לפני 14 שעות, שליקו99 כתב:

המלחמה זה רק הקש ששבר את הגב

אני שקוע חזק ברצון להגר מאז מלחמת לבנון. 

לא זו. 

הקודמת, של 2006. 

עוד אז הבנתי שהמדינה בתאכל'ס שמה, אה, פס על האזרחים ולא באמת חשוב לה החיים שלהם. 

לא היה לי מושג עד כמה זה יתעצם בשנים שעברו מאז ועד היום. 

קיצר, עוד מאז אני רוצה לעוף מפה. 

במשך תקופה ארוכה מאד חשבתי על אירלנד, אבל ירדתי מזה. 

2 סיבות עיקריות- אני לא רוצה לעבור לגור במדינה מוסלמית והיחס שלהם כלפי ישראל במלחמה. 

כרגע אני חושב במלא כובד הראש על ללמוד יפנית ולעבור ליפן. 

בינתיים לצערי אני נטוע בארץ ולא יכול לעזוב, מצב שקיים כבר הרבה שנים. כשהוא ישתנה, אני ארים את הכפפה הזו. 

יכולת ההשתכרות ועלות המחיה הם פועל יוצא של התנהלות ומדיניות, אם תרצו סימפטום של הבעייה יותר מאשר הבעייה עצמה (בגדול, בערך ושות' בע"מ ובניו).

כן- זו מכה! עלות המחיה במדינת האי שלנו מטורפת ולא הגיונית בשיט. זה משבר בפני עצמו. 

הבעייה הקשה יותר היא שאין יכולת ו\או רצון לאף אחד לפתור את הבעייה. להיפך, יותר מדי אינטרסנטים חזקים שומרים על הבעייה קיימת בכח. פה נשברתי. לא מתאים לי. חינכו אותי שבעיות צריך לפתור או לכל הפחות, לנסות ולפתור. לא לפתח קומבינות עוקפות בעייה שיוצרות מיני-בעיות נוספות ולא מטפלות בבעייה עצמה. 

אתם מדברים פה על לרכוש רכבים, אני מדבר על לקנות בסופר

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הזוי בעיניי לקרוא שיש אופציה ללמוד יפנים ולעבור ליפן. בטח אם זה בגלל עיניין כלכלי או בטחוני.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

הזוי בעיניי לקרוא שיש אופציה ללמוד יפנים ולעבור ליפן. בטח אם זה בגלל עיניין כלכלי או בטחוני.

זה לא. אבל בן אדם שרוצה לעבור מאז 2006 ועדיין לא עשה את זה לא יעבור לעולם, אז שילמד יפנית, מה אכפת לך?

פורסם

NEVER SAY NEVER. 

נסיבות חיים משתנות. 

לפני 41 דקות, David32 כתב:

הזוי בעיניי לקרוא שיש אופציה ללמוד יפנית ולעבור ליפן. בטח אם זה בגלל עיניין כלכלי או בטחוני.

למה זה הזוי בעיניך?

למה השתמשת במילה "או"???... זה גם וגם בסופו של יום. 

פורסם
לפני 55 דקות, David32 כתב:

אז זהו, שבהרבה מאוד מהמקרים זו לא ממש אופציה. מדובר במדינה שלא ממש מעוניינת במהגרים בכלל ומעל גיל 40-45 בפרט. זה לא שאפשר לקום בבוקר ולהגיד "אני עובר ומוציא לעצמי ויזה"

בכל מקרה, אם מישהו מעוניין לשאול משהו בנושא אני סוגר פה כרגע את החודש החמישי מאז המעבר, בהחלט חוויה מעניינת.

• מעניין 1
פורסם
לפני 25 דקות, ברווז כתב:

למה זה הזוי בעיניך?

פיקה רשם. 

כי זה שונה ושמרני וזה 180 מעלות

לפחות באירופה אתה תראה דומה לאחרים.

רמת הזרות שלך ביפן מטורפת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

במיוחד כשחושבים על זה שאני לא בחור קטן. 

ואתה יודע מה, זה לגמרי חלק מהרצון לעבור לשם. גם רמת הזרות של המקום עבורי מטורפת. 

כל המנטליות, ההרגשה, הסגנון חיים, הכל מהכל.

למה שאני ארצה להיות דומה לאחרים? למה שאני ארצה שהאחרים יהיו דומים לי? מה זה נותן בדיוק? 

גם ככה אני שונה מספיק מרוב מי שבסביבה שלי, התרגלתי. לא מטריד אותי. להיפך. אני מחפש את השונות הזו, את הלא מוכר (בקטע טוב לפחות). אם אני "דומה" ו"שייך" למי שנמצא בסביבה שלי, אני לא מעוניין להיות בסביבה הזו.

אני מעדיף להיות מוזר וחריג בסביבה שיותר מתאימה לי, מאשר להיות דומה ו"שייך" בסביבה שאני לא מתחבר כמעט לשום דבר בה. 

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

2 סיבות עיקריות- אני לא רוצה לעבור לגור במדינה מוסלמית והיחס שלהם כלפי ישראל במלחמה. 

אחוז המוסלמים באירלנד הוא 1.5% אאל"ט, ואני בספק אם בתור תושב אתה תרגיש משהו מהיחס של אירלנד כלפי ישראל. ברוב המדינות המתוקנות (מה שזה לא אומר) "חייה ותן לחיות" זאת לא סתם סיסמא

פורסם

טיילתי באירלנד חודש לפני ה7.10 ולא חושב שניתקלתי במוסלמי אחד. המקומיים שיצא לדבר איתם היו חיוביים מאוד לגבי ישראל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, Rשף כתב:

אחוז המוסלמים באירלנד הוא 1.5% אאל"ט

*בינתיים... רק בינתיים. 

והמהומות שהם עושים, הם מרימים באירופה את הראש הרבה יותר ממה שהם מרימים אותו פה. קרא קצת על מה שקורה ברחבי אירופה בשנים האחרונות, עם משבר ההגירה, כדי להבין יותר טוב למה התכוונתי. 

Just now, פינדר כתב:

המקומיים שיצא לדבר איתם היו חיוביים מאוד לגבי ישראל.

*המקומיים. 

אני לא צריך את השירותים של המקומיים, אלא את אלו של הממשלה- שהיא מאד עויינת. 

ב- חודש לפני המלחמה (או, כמו שהם קוראים לה, ג'נוסייד בעזה) פשוט לא אומר כלום על מה שהם חושבים עלינו עכשיו. 

גם אוסטרליה הייתה מקום נחמד לעבור אליו, אני מכיר כמה אנשים שהיגרו לשם לפני המלחמה וחיים שם. 

לאחרונה (נובמבר), קולגה רצתה לנסוע לבקר את המשפחה שלה שגרה שם. אין לך מושג אילו שאלות היו על הטפסים שהיה צריך למלא- כולל על שירות צבאי, השתתפות פעילה במלחמות (שמות ותאריכים) וכדומה. שלא חלילה יכניסו מישהו פנימה שהרג "מוסלמים" כחלק ממלחמה, כשהיה חייל שהתנדב לצבא בהסכמה מלאה והידבר..., אה, שיט, רגע, בודק עובדות- גוייס בלי אפשרות בחירה כלשהי.

למיטב ידיעתי, הטפסים עברו מאז החמרה נוספת, אבל זה בגדר שמועה בלבד כל עוד לא ראיתי את הטפסים במו עיניי.

היחס בעולם לישראלים הוא די עויין מאז המלחמה (או לפחות מאז מלאה לה בערך חצי שנה).

את הרעיון של היפנית קיבלתי אחרי המלחמה ומה שראיתי שקורה באירלנד. 

מעניין, כשמוסלמי רוצח להם כמה ילדים ג'ינג'ים, הם כועסים מאד על המוסלמים. אבל כשאנחנו הורגים כמה מחבלים שרצחו לנו בין היתר כמה ילדים ג'ינג'ים, הם כועסים על ישראל. 

לא תודה, שייחנקו לבד עם עצמם בלעדיי, אמצא לעצמי מקום אחר לעבור אליו. 

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...