Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב לכל חברי הפורום היקרים,

לצערי הרב רכבי היה מעורב בתאונה שגרמה לנזק די רב לחלק הקדמי,וכעת אני בתהליכי הערכת הנזק מול חברת הביטוח.

אשמח להיעזר בעיניכם המקצועיות ולדעת כמה הנזק חמור (בהערכה גסה וכללית כמובן)והאם ישנו סיכוי כי הרכב יוכרז כטוטאל לוס.

מצ״ב סרטון ששלח לי המוסכניק.

תודה רבה!

אציין עוד כי מדובר בסוזוקי sx4 שנת 2012.

עריכה אחרונה על ידי somebodymazpeu
פורסם

לעניות דעתי רוב הסיכוים שהרכב יוכרז כטוטאלוס..

אם אכן יוכרז תחזור לפרסם. יש כמה כללים איך להוריד רכב מהכביש שלא יגיע אליך חיובים אחרי זה וכדו'

היה צד ג' שותף או שאתה אשם?

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אשמח ממש לדעת מה הנזק שרואים פה בסרטון חוץ מהמובן מאליו (פגוש,רדיאטור,גריל וכו׳) שמוביל למסקנה שמדובר בטוטאל לוס

בעיקרון המקרה קרה עקב תאונת שרשרת, הסיפור פחות חשוב ובכל אופן אין צד ג׳ שנגרם לו נזק ואני תובע את הביטוח.

תודה!

• תוכן חדש...