Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל מצוקת חנייה אני לעיתים חונה במפרצון חנייה שממול ביתי (תמונה מצורפת), אחת הדיירות התלוננה בפני שאני תופש את החנייה שלה ,והיא תתקשר למשטרה..

צבע שפת המדרכה שם היא אפורה ,אין תמרור בכניסה למיפרצון ,שמגביל אותה רק לדייריה. 

וכמו כן  הדיירים שם מעדיפים לא פעם, לחנות אצלי ממול, כי החנייה אצלם קשה יותר .

מה אתם אומרים?

מפרצון חנייה 2.jpeg

פורסם

על פי התמונה זה שטח ציבורי, לא סביר שמוצמד לבית, אבל אולי המגרש כולו כולל אותו מפרצון הוא פרטי (גם לא סביר).

בעבר שכן קרא למשטרה על דבר דומה ברחוב בו אני גר. למעט אי נעימות שבעימות, הוא לא צדק והשוטר אפילו גער בו על כך. 

• רעיון טוב! 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

רוב הסיכויים שהשטח ציבורי אבל ליתר ביטחון אתה יכול לוודא - להרבה עיריות יש GIS ברזולוציה גבוהה עם שכבה של גוש/חלקה.

אני רק בגלל החוצפה שלה הייתי קונה גרוטאה ומחנה שם קבוע.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

שכחתי לציין שהיא צרפתיה עולה חדשה שגרה שם רק שנה .. והמפרצון הזה ממוקם הוא מול 3 בתים ולא "שייך" רק לה..   

לפני 9 דקות, baer כתב:

רוב הסיכויים שהשטח ציבורי אבל ליתר ביטחון אתה יכול לוודא - להרבה עיריות יש GIS ברזולוציה גבוהה עם שכבה של גוש/חלקה.

אני רק בגלל החוצפה שלה הייתי קונה גרוטאה ומחנה שם קבוע.

כתבת , GIS ברזולוציה גבוהה עם שכבה של גוש/חלקה" , נכנסתי לפי הכתובת ולא מכיר את ה-GIS הזה ואיך מסתכלים 

הנה הלינק של הכתובת, אם יש לך סבלנות להציץ 

https://www.petah-tikva.muni.il/Engineering/newengine/Pages/gush2.aspx#search/GetHelkotByAddress&siteid=84&c=7900&s=1108&h=6&l=true&arguments=siteId,c,s,h,l

פורסם

התלוננתי פעם על רכב זר שחנה בחניה שלי, שבהחלט לא נראית כציבורית. מוקד המשטרה שלח שוטר, אבל התבקשתי להכין הוכחה שהשטח רשום על שמי בטאבו. אני מחזיק תשריט על המחשב שלי, אז זו לא היתה בעיה. איני זוכר האם התבקשתי להציג את התשריט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, sperial כתב:

התלוננתי פעם על רכב זר שחנה בחניה שלי, שבהחלט לא נראית כציבורית. מוקד המשטרה שלח שוטר, אבל התבקשתי להכין הוכחה שהשטח רשום על שמי בטאבו. אני מחזיק תשריט על המחשב שלי, אז זו לא היתה בעיה. איני זוכר האם התבקשתי להציג את התשריט.

איך זה נגמר בסוף?

פורסם

טלפון מהמשטרה לבעל הרכב והוא הזיז אותו.

• רעיון טוב! 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא חודע. הסתכלתי מהחלון וראיתי שהחניה התפנתה.

היה לי סיפור אחר - רכב ליסינג שחסם חצי מהכניסה לחניה. אנשי מוקד נוהל 6 סרבו לתת את פרטיו (גם לעיריה) או לפנות אליו על מנת שיזיז את הרכב - והפקחים כיבדו אותו בקנס.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

פעם היו שמים שלט- "רכב זר יגרר על חשבון בעליו", לא ראיתי שזה מיושם או תופס בכלל.

יש בכלל התייחסות בחוק לזה?

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 9 דקות, zaf כתב:

פעם היו שמים שלט- "רכב זר יגרר על חשבון בעליו"

יש עם זה בעיה אחת קטנה - באיזו רשות אתה נוגע ברכוש פרטי שלי ?

ואם נגרם נזק - אתה נושא באחריות לכך.

למיטב הבנתי הפרקטיקה הנ"ל חלפה מהעולם, בין השאר כי זה נחשב כגניבה...

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

פעם היו שמים שלט- "רכב זר יגרר על חשבון בעליו", לא ראיתי שזה מיושם או תופס בכלל.

יש בכלל התייחסות בחוק לזה?

שום גרריסט פרטי לא יגרור רכב ללא אישור בעליו.

פורסם
לפני שעתיים, guya72 כתב:

ש עם זה בעיה אחת קטנה - באיזו רשות אתה נוגע ברכוש פרטי שלי ?

ואם נגרם נזק - אתה נושא באחריות לכך.

למיטב הבנתי הפרקטיקה הנ"ל חלפה מהעולם, בין השאר כי זה נחשב כגניבה...

זה אכן הטיעון כאן, מצד אחד. אבל במקומות אחרים בעולם זה דווקא כן מיושם.

צודק לגבי רכוש פרטי, והחנייה מה היא, היא גם הרכוש הפרטי ( לא המקרה של פות"ש) . הרי בעצם זה שמישהו חונה בחניה שלי הוא פגע ברכוש הפרטי שלי אז הוא "חסין"?

אני מניח שאין לזה פתרון חד ערכי. 

לפני הרבה שנים, חנה רכב בחניה של חבר. איך שהוא הוא הצליח הדחוף את הרכב מחוץ לחניה והותיר אותו במרכז הרחוב. מאז לא חנו לו יותר בחניה. אני מניח שיהיה קשה יותר לחזור על זה בימינו.

• תוכן חדש...