Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב "חשוד" :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

אשמח לקבל את חוות דעתכם ..

אני מחפש רכב משפחתי יד שנייה. 

ניגשתי לאחד מחברות הליסינג ומצאתי את הרכב קייה-סטוניק, שנת 2019 עם 9100 ק"מ

ברישיון רכב כתוב: רישום מקורי: השכרה/החכר

מועד עלייה לכביש: 08/2019

"תנאים מגבלות ומידע נוסף: הרכב משמש להשכרה/החכר

שעבוד לבנק לאומי לישראל"

בטופס בדיקה של הרכב היה סעיף אחד:

שלדת מרכב: תקוני מרכב, משמעות שולית=תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים. נזק לפגושים. 

האם זה לא מוזר בעיניכם שרכב עשה 9100 ק"מ ב- ¼3 שנים?

תודה רבה :) 

פורסם

בזמנים כתיקונם רכב בן 3 עם פחות מ-10,000 ק"מ זה קצת חשוד, אבל הזמנים לא כתיקונם. יכול להיות שהרכב שימש בליסינג עובד שעבד מהבית בגלל הקורונה. מה ששוה לבדוק זה אם הוא טופל כהלכה, כי יש טיפולים שיש לבצע לפי קילומטראג' או זמן, מה שבא קודם.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם הוא עדיין באחריות אפשר להיות רגוע, יחסית.

אני שילמתי כ6 אלף שקל יישור קו, בלי מה שהוחלף במסגרת האחריות לאחר רכישת רכב מהשכרה. (סך הכל 9 אלף).

מה שכן, זו הייתה איטלקיה אז...

בכל אופן, הוא הגיע עם כ90 אלף על השעון, לאחר שנתיים, משמע 45 אלף בשנה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אם הרכב יד 1 מאותה חברה קלוש ששחקו בק''מ

החברות מפחדות מתביעות ולא משחקים בשטויות האלו

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

האם ראית את הנסועה על לוח המחוונים, ווידאת שלא מדובר ב- trip?

מציע לך לבדוק 2 מסמכים, אם תוכל להשיג:

1. רשיונות קודמים - מאפשרים מעקב אחר הנסועה שנרשמה במבחן השנתי.

2. דוח טיפולים - תקבל מושג גם על סדירות הטיפולים וגם על הנסועה שנרשמה בכל טיפול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים, תודה על הרעיונות. 

Sperial..

אם הרכב עשה 9100 ק"מ, כמה טיפולים לדעתך היה צריך לעשות היות והרכב עושה כל 15,000 טיפול?

תודה. 

פורסם

צריך לבדוק את התוכנית בספר הרכב.

בדרך כלל פעם בשנה, כלומר 3 טיפולים.

אני חוזר על השאלה: 9100 ק"מ במודעה או על האודומטר? אם זה במודעה אז זה יכול להיות טייפו, אפילו בסבירות גבוהה. עם על האודומטר בלוטות החשד שלי מתחילות לפעול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תלוי מאוד מאיזה חברה זה היה, 

החברה עצמה רוב הסיכוים שלא שיחקו בק"מ, אבל מאוד יכול להיות שהבחור שהחזיר את הרכב מהליסינג / השכרה ארוכת טווח שיחק בקמ בשביל לא להתחייב על קמ גבוה..

מצד שני, אף אחד לא באמת היה מוריד את הקמ לכל כך נמוך.

לכן אני הייתי מבצע את הבדיקות האלו לפני רכישה:

1. בודק היסטורית טיפולים מלאה, הרכב אמור לעבור טיפול כל שנה, תבדוק שהוא באמת עבר 3 טיפולים

2. בודק ק"מ בהיסטורית טיפולים, בכל טיפול אמור להיות רשום עם כמה קמ הרכב נכנס למוסך.

3. בודק אם הרכב היה ליסינג או השכרה, אם זה השכרה אז הקמ הזה יותר מציאותי, מכיוון שבכל הזמן של הקורונה אנשים לא שכרו רכבים וכו'

4. בודק את המס רכב במשומשת, שם תוכל לראות אם יש עידכוני קמ וכדו'.

יש עוד 2 בדיקות, אחד מהם שזה לבדוק ברשיונות הקודמים לא יעזור לך, כהרכב חדש ולא עבר טסטים. 

השני זה דוח סליקה מהביטוח שגם לא חושב שיעזור כרוב חברות ההשכרה והליסינג מבטחות את הרכב אצלם.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

זה לא רכב פרטי, לכן צריך להיות טסט אחרי שנתיים.

לגבי דוח מסלקה אנימלא בטוח, יתכן שיופיעו תשלומים שהתקבלו מביטוח של צד ג. אבל, בכל מקרה, צריך להתיחס כדוחצלאהשלם.

• מעניין 1

• תוכן חדש...