Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עומד לרכוש לאבא שלי סוזוקי קרוסאובר מחודש 10 שנת 2013 שעשה 50K ק"מ.

מטופל במוסך מורשה סוזוקי בלבד ואין כרגע שום תופעות של בעיית גיר.

האם יש דגם ספציפי של הגירים שיש לו את הבעיה בשנתון הנ"ל?

אם עד עכשיו לא היו בעיות, האם זה סימן שלא יהיו או שזה קשור לק"מ שהאוטו יעשה?

תודה

פורסם (נערך)

עד 2016 הגיר היה רציף של חברת ניסאן.

מ 2017 עברו לגיר אמין יותר של חברת טויוטה כמו בויטארה.

כדאי להתאמץ ולרכוש קרוסאובר משנת 2017.

אם אתה רוכש רכב עם גיר רציף תחליף שמן גיר מקורי בלבד שתגיע ל 60000 קמ ועדיף שזה יבוצע במוסך סוזוקי גם אם אומרים לך שלא צריך, ככה תאריך את חיי הגיר.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

עד כמה שהבנתי - וזה לא לגמרי ברור לי - מדובר בתקלה  בסדרת ייצור ארוכה  מאוד ב"מוח הגיר" - רכיב שלא ישב נכון ואחרי תקופה מסויימת מתחמם ומקפיץ התראה. לי זה קרה בערך ב-62,000 ק"מ, ו"מוח הגיר" הוחלף במסגרת אחריות מורחבת.

תביא בחשבון שהאחריות המורחבת היא ל-10 שנים, כך שלמועמדת שהוזכרה נותרה שנה אחת.

מה שמסקרן אותי, ואין לי תשובה, הוא האם הרכיב החדש חופשי מהתקלה.

@levyמדגם 2017 (בארץ) כל מערכת ההנעה השתנתה - מנוע 1400 סמ"ק טורבו עם גיר פלנטרי 6 מצבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לי יש את הרכב הזה מודל 2016 .

65000 ק"מ .

בתנאים מסוימים הגיר לא מתנהג יפה.

בירידות מירושלים עד שער הגיא הנסיעה לא נעימה ויש רעידות.

פתרון שמצאתי ברשת הוא לעבור למצב M וכך אני נוסע עד שמגיעים למישור .

עם זה אפשר לחיות.

בסוכות נסעתי לירושלים, היה פקק משער הגיא לשורש ולאחר שורש הגיר ממש רעד בצורה לא נעימה. 

לא ראיתי אף פעם נורת אזהרה.

השבוע בוצע טיפול לרכב ובקשתי בדיקת גיר .

טענו שהכל תקין אך הציעו לי להביא את הרכב לבדיקה מעמיקה שיודעת להגיע למצבים הבעייתיים.

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

הסיפור הוא שכדי לבצע את התיקון במסגרת אחריות נדרשים שני תנאים:

1. התראה עם אחד ממספר קודי התראה ספציפיים.

2. "הקלטה" של  נתונים מסויימים בנסיעת מבחן כאש מחשב קורא נתונים מהרכב.

זה ההסבר שקיבלתי במוסך כאשר היתה לי התקלה לפני כשנתיים (דגם 2016, אז 62,000 ק"מ).

@zvigoldenאני נוהג לנסוע בירידות במצב M בלי קשר לתחושות, כדי למעט בשימוש בבלמים, למרות שהגיר הזה לא רע בשמירת הילוך נמוך בירידות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...