Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ידעתי את זה , שווה לנסות - זה לוקח שעה וחצי בערך

את השלב הזה דווקא הכרתי:

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

אצלי מכונה של LG - דגם F107W או איזה חרטא דומה (7 ק"ג), יש אפליקציה LG ThinQ, למכונה יש NFC, מפעילים אפליקציה, מצמידים למכונה, וזה מראה בעוד כמה מכונות אתה צריך להפעיל את הניקוי.

בד"כ זה איזור 30 מכונות לניקוי, נדמה לי שאחרי סדר גודל של 60 מכונות כל פעם שאתה מדליק את המכונה כתוב לך על המסך TCL עבור "Tub Clean".

לא ניסיתי למשוך מעבר לכך לבדוק האם בשלב מסוים הוא יסרב להפעיל תוכנית עד לניקוי.

בתוכנית ניקוי אגב מומלץ להשתמש בחומר ניקוי (עם או בלי מסיר אבנית) קולון, קלגון, דורגול ושות'.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סודה לשתייה, חומץ, מיץ לימון וגם מי-חמצן כולם טובים לניקוי התף/דוד והצנרת.

רצוי לבצע את הניקוי בטמפ' של 50-60 מעלות צלזיוס.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

סודה לשתיה לא יכולה להיות טובה כחומץ, כי אלו חומרים שונים ומסירים סוגי ליכלוך שונים.
אני מריץ תוכנית ניקוי תוף פעם בכמה חודשים עם כוס מסיר אבנית נוזלי לקומקום על מנת לנקות אבנית ומשקעי אבקת כביסה שהם חומרים בסיסיים.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם

משקעי אבנית רצוי להשתמש בחומץ. אצלי במכונה הקודמת החלפתי גוף חימום לאחר 7-8 שנים ויצא נקי מאבנית בגלל שדאגתי פעם ב-3 חודשים בערך לבצע ניקוי עם חומץ.

פורסם

כמעט בכל כביסה אני מוסיף חומץ לסבון ולמרכך, זה לא משאיר ריח כלל וזה גורם לכביסה לצאת נקיה ורכה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 27 דקות, Michazzz כתב:

כמעט בכל כביסה אני מוסיף חומץ לסבון ולמרכך, זה לא משאיר ריח כלל וזה גורם לכביסה לצאת נקיה ורכה

ומנטרל חלק מחומרי ניקוי.

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, locus כתב:

גם אני מוסיף כמה עשרות cc חומץ למרכך בכל הפעלה

ומה זה נותן ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

התוף והגומיות נשארות הרבה יותר נקיות לעומת לפני שהייתי מוסיף, הבדל משמעותי.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

חומץ חוץ מזה שמרכך את הבגדים שעכשיו חידשתם לי 

אישתי מוסיפה חומץ לבגדי עבודה שלי שמכבסת בנפרד בשביל למנוע את הריח שנשאר על הבגדים 

יש תסביך כזה שנקרא ריח חולצה שחורה כאילו על בד שחור הריח של הזיעה (ואני מזיע ;)

נשאר גם אחרי מכונה אז החומץ עוזר לבטל אותו 

• תוכן חדש...