Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לקחתי לנסיעה היום טוארג 2008 שאני שוקל לקנות (יכול להסביר למה בפוסט נפרד). מנוע חזק, אין נזילות. אבל בנסיעה, גם איטית, דפיקות חזקות נשמעות מלמטה ומקדימה. בעל הרכב אמר שזה צלב. הרכב בהנעה 4X4 קבועה להבנתי.

הגיוני? אם כן, האם תיקון יקר? (מניח שבטוארג הכל יקר). אפשר בכלל לנסוע למוסך או שצריך  לגרור?

תודה!

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מציע לך לא להכנס להרפתקה הזאת. 

זה יכול להיות צלב, ציריה, דרייבשאפט, ואפילו דיפרנציאל או גיר. 

תן לו לתקן ואפילו תוסיף במחיר אם צריך, אבל אל תקח את הרכב במצב הזה. 

• אהבתי 1
פורסם

הרכבים האלה לא אמינים ובדרך כלל נמצאים אצל יד מס 100 שעושה שם אחזקת שבר. כי הכל יקר ובכלל זה נפטרו מהם. הייתי מציע לך לבדוק כמה זמן הרכב אצל היד הנוכחית.

בנוסף הרכב מלא בחיישנים. צריך מחשב רכב ייעודי לאיבחון לדעתי.

מניח שאפשר לנסות להזמין חלפים מחול ולבדוק אם יש מוסך מתמחה שיודע לתקן בזול וממש מבין במחלות של הרכב הספציפי הזה.

ראיתי נדמה לי Q7 עם מתלי אוויר תקולים. הציעו אותו ככה למכירה. זה דברים שלא עוברים טסט, בהנחה שאתה לא רמאי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הבעלים הבטיח לתקן ולדווח מה הבעיה ומה התיקון, ואני אעדכן כאן כשאדע.

מדובר במודל עם בולמי ברזל, לא הכריות.

מסכים כמובן שאלו רכבים בעייתיים ויקרים לאחזקה שרבים מהם בתחזוקת שבר ושומר נפשו ירחק. ספציפית מדובר במישהו שאני מכיר והסיפור קצת שונה. עדיין מספיקה תקלה משמעותית אחת...   

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...