Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קרובת משפחה נכה שמחליפה מרצדס בבמוו וחזרה למרצדס, יש לה כסף, היא פשוט נכה. ההנחה במס גם עוזרת כמובן

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

היה מקרה כזה ברחוב בראשון לציון,וממש לא בשכונה בעייתית.

נגמר במכות ודקירה קלה. 

סתם בגלל אגו,מתי שבאמת אין חנייה יש מגרש חנייה פנוי עם 100 חניות בשעות הערב תמיד(באחוזת ראשונים בבית אבות)וללכת 5 דק ברגל...ביג דיל. 

מזכיר לי סיפור שבן אדם חתך גיפ במוו בכביש,והוציא עליו אקדח. 

לך תדע על מי תיפול. 

כל יום עולה סרטון חדש של אלימות בכביש...רק ליפני שבוע שברו חלון עם מצטה בגלל שנחתך(או רצה להדחף לנתיב ולא הביאו לו?) בכביש. 

לגמרי אנשים זבל,אבל צריך לחשוב מתי זה שווה את זה ומתי לא.

פתרון טוב זה לעבור לאופנוע ולהחנות מול הכניסה לבית/עבודה....לחסוך מאות שעות בשנה. 

עריכה אחרונה על ידי Ido12
פורסם
לפני 38 דקות, netanel1014 כתב:

אצלנו בשכונה שמים פחים או כסאות. 

אם תגיע אני באמת לא ממליץ לך לנסות להזיז כיסא , אנשים מאוד מאוד אלימים. 

מה שכן בשנה האחרונה נוספו עוד 3-4 חניות שמורות לנכים. מעניין שנכה עם קיצבה של ביטוח לאומי נוסע על האודי שעולה 300-400 אלף .

יש נכים שעובדים!

זה שיש תג נכה על הרכב, לא אומר שהאדם לא מעדיף לעבוד לפרנסתו במקום לחיות על קצבה זעומה.

• אהבתי 2
פורסם

אי אפשר לחיות ככה. ואז הנורמטיבים מתחילים לעשות דברים כאלה גם כי הם מוגנים מפחד העם. 

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 4 שעות, nev כתב:

יש איזה חצוף שהחנה את הרכב שלו ברחוב מתחת לבית שלי כבר קרוב ל3 חודשים בלי להזיז. לא מספיק שהוא תופס חניה - הוא חונה במרחק של 3/4 חניה מהכניסה לחניה של הבניין שלי.

לפנות לעירייה, אם רואים שהוא לא מזיז את הרכב אז בכלל יש פה קייס. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

פניתי. אין מה לעשות - יש לו טסט בתוקף.

אני מתלבט אם להיות אכזרי ולבקש מהם שיתנו לו את הדוח הכי נבזי שאפשר "חניה נגד כיוון התנועה".

פורסם
לפני 3 דקות, nev כתב:

פניתי. אין מה לעשות - יש לו טסט בתוקף.

אני מתלבט אם להיות אכזרי ולבקש מהם שיתנו לו את הדוח הכי נבזי שאפשר "חניה נגד כיוון התנועה".

אפשר גם להזיז אותו לכיוון שפחות יפריע לכניסה לחנייה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

אם הוא לא שכן (בהודעה לא ציינת) אז בכלל קל יותר, באישון לילה להביא 2 מגבים על גלגלים ולגרור את הרכב אחורה כמה שצריך, כמובן לטשטש את הזזה כמה שניתן ולא נראה לי שהוא ישים לב שהרכב זז בכלל.

@nev

פרסמנו באותו השנייה, חחח...

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 2 דקות, nev כתב:

אני בעיקר רוצה לפרק לו את הרכב. תפס חניה וימות העולם.

אני מבין אותך, זה מעצבן והרשויות לא כל כך יכולות לעזור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
בתאריך 13.9.2022 בשעה 14:54, Night Driver כתב:

עם כיסא במשך שעה לא אבל כמה דקות כן. הנקודה היא שאף פעם לא תדע כמה זמן שומרים.

בעיני מנהג פסול שאין לו מקום כלל. מי שמגיע חונה -- זהו. 

זו לא "שמירה" זו בעיני גניבה. גניבת זמן, מאמץ, עצבים, דלק מהנהג/ת שהגיעו עם הרכב מוקדם יותר ומגיע להם לחנות.

כמו שלא גונבים בפיצוציה "רק" מצית ב-5 ש"ח ולא מותחים את גדר הגינה הפרטית לתוך שצ"פ (ע"ע יואב גלנט). יש דברים שכדי לחיות נורמלי הדרך היחידה היא לא מוחלט. פנאטיות. 

אגב יש עוד תופעה: ברחוב שלי יש משפחות ש"הכריזו" על החניות כחול לבן שלידן כ"פרטיות". תחנה שם -- מייד יצא/תצא מישהו ויתחילו לצעוק. וזה אפילו לא רחוב עם מצוקת חניה מיוחדת. סתם מבחינתם החניות שלידם הן שלהם וזהו. ברור שאנשים זזים כי האיום הוא ברור -- באיזה מצב תמצא את הרכב בבוקר.  והכי נחמד היה כשחיפשתי חניה יום אחד (היה ארוע בבית כנסת והרחוב היה סתום) יצא אחד השכנים האלה, וברוחב לב "הרשה" לי לחנות בכחול לבן "שלו" עד שיסתיים הארוע ויתפנו חניות... לא פגה הנדיבות מהארץ!

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

לא מזמן היו מספר כתבות בנושא הנכים. עם כול הכבוד זה שיש מיעוט שעובדים וזכאים באמת, לרוב זו קומבינה ותו לא.

לא מזמן יצא לי לעזור למישהי על כסא גלגלים ברחוב, כי נכה אחר פשוט שם את הרכב שלו על המדרכה וחסם לה את המעבר.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מבאס 1
פורסם

לא חסרים "בבונים" שחונים בחניות נכים, ומגדילים לעשות אלו שחונים בחלק המסומן בקוים שנועד למרווח פתיחת דלת של רכב הנכה. 

אני עד לכאלה כל פעם. בעיקר בחניון מועדון הספורט אבל לא רק בו. 

image.jpeg.63d3cafd73a106fd7d8459a56db3f09d.jpeg

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בפעם הבאה שתראה רכב שחונה על המדרכה וחוסם מעבר, תטלפן 106/107 ותבקש שיגיע פקח לפנק אותו בדו"ח

לפני 46 דקות, Giant_TA כתב:

לא מזמן היו מספר כתבות בנושא הנכים. עם כול הכבוד זה שיש מיעוט שעובדים וזכאים באמת, לרוב זו קומבינה ותו לא.

לא מזמן יצא לי לעזור למישהי על כסא גלגלים ברחוב, כי נכה אחר פשוט שם את הרכב שלו על המדרכה וחסם לה את המעבר.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...