Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק לשמשה - האם מחייב החלפה ?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י vladclar,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעה, מצאתי בשמשה קדמית פגיעת "פיצוץ" נקודתית שנגרמה ע"י חצץ.

רציתי להתייעץ -

1) האם לדעתכם זה עלול להתרחב, כלומר יש צורך בהחלפת שמשה או לחלופין, האם לדעתכם זה לא יתרחב ?

(דעתי האישית - זה עלול להתרחב, ולכן מחייב החלפה)

2) האם לדעתכם, עדיף ללכת על שמשה מקורית (בתוספת תשלום שכרגע סכומו לא ידוע) או לבחור שמשה חלופית ?

מדובר ברכב טויוטה, שנת 2020.

אני מצרף תמונה של הפגיעה בתמונה "רגילה" (האצבע שלי מכוונת למיקום הנזק)  ותמונת תקריב בצילום מקרו.

נזק.jpeg

תקריב נזק.jpeg

• פיתרון
פורסם (נערך)

לא הייתי רץ להחליף עכשיו, גם הביטוח במצב הזה לא יחליף, לא למקורי ולא לתחליפי.

לדעתי, לא יתרחב, כי זה לא בדיוק סדק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות.  אעשה כהצעתכם ובהמשך אסגור את הקריאה בחברת ביטוח.

רק מיידע : מעט לאחר פתיחת הפוסט, התקשרו מטעם הביטוח והציעו לי שמשה מקורית בעלות של 3880 ש"ח (כנראה כולל מע"מ. אינני בטוח בכך).

כאשר ביקשתי את זה בכתב, אמרו שישלחו לוואטסאפ, ונעלמו...

פורסם

אני חי עם 2 פיצוצונים כאלו כבר חצי שנה, עברתי גם טסט ככה.

כשקרה הראשון רציתי להחליף, אבל תוך שבוע הגיע גם השני, ואז אמרתי למה להחליף אם שבוע הבא יכול להגיע עוד אחד? נחכה שיגיע לרמה שמציק לי בעיניים או שלא עובר טסט, בינתיים לא ממשיך להתרחב ואני חי עם זה טוב.

• אהבתי 1
פורסם

מעדכן כי היום בבוקר קיבלתי הצעת מחיר כתובה לשמשה חדשה.  כנראה אתמול זה היה סוף יום עבודה, לכן דחו את זה להיום...

התנצלותי בפני חברת השמשות על החשדות שלי כלפיהם...

פורסם

בזמנו כאשר לא רציתי להחליף שמשה מקורית מחשש שזה אף פעם לא יוצא מושלם, השתמשתי בקיט כזה לתיקון נזק דומה: https://www.ebay.com/itm/303542775760

זה לא יוצא מושלם (אם יודעים איפה להסתכל - רואים שהיה תיקון), אבל לא התפתח לסדק ומילא את החור. זה לא התפתח למשהו מעבר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...