Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי איביזה קופרה 2016, לאחרונה מרגיש שהתגובה של המצערת שלי קצת "התעייפה"

אני לא יודע אם זה אני שהתרגלתי עם הזמן ומחפש תגובה קצת יותר מהירה או שהפילטר אוויר כבר זקוק להחלפה או ניקוי.

רצוי לציין שהרכב בסטייג' 1, אבל אני מניח שזה לא קשור?!

בכל מקרה, האם זה משהו שניקוי הפילטר יכול להועיל בו?

אני קצת פחות בקטע של החלפת חלקים אבל אם זה באמת יכול לחולל שיפור משמעותי אז אשקול את זה.

תודה!

פורסם

איזה פילטר יש עכשיו ?

אם רגיל - להחליף לאחד חדש. אין מה להתעסק.

אם יש קיט יניקה כזה או אחר - חפש המלצות יצרן (לחלקם - כמו k&n לדוגמא יש הוראות מפורטות וקיטים - כי לפעמים אחרי הניקוי צריך לשמן או לשים ספריי דוחה מים ולייבש כמו שצריך אחרי ניקוי רטוב)

ככה או ככה - אני אגיד לך מה לא! לעשות וזה מצוין במפורש בכמעט כל מקום (אבל עדיין ראיתי לא מעט עושים את זה) - לחץ אוויר. מה שאתה עושה בתכלס זה קורע אותו (בצורה מיקרוסקופית) ומאפשר תכלס למזהמים להגיע למנוע. הפילטרים לא מיועדים לעמוד באוויר בלחץ (במיוחד ממערכות אוויר בלחץ של מוסכים).

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 7 שעות, Liviur כתב:

איזה פילטר יש עכשיו ?

אם רגיל - להחליף לאחד חדש. אין מה להתעסק.

אם יש קיט יניקה כזה או אחר - חפש המלצות יצרן (לחלקם - כמו k&n לדוגמא יש הוראות מפורטות וקיטים - כי לפעמים אחרי הניקוי צריך לשמן או לשים ספריי דוחה מים ולייבש כמו שצריך אחרי ניקוי רטוב)

ככה או ככה - אני אגיד לך מה לא! לעשות וזה מצוין במפורש בכמעט כל מקום (אבל עדיין ראיתי לא מעט עושים את זה) - לחץ אוויר. מה שאתה עושה בתכלס זה קורע אותו (בצורה מיקרוסקופית) ומאפשר תכלס למזהמים להגיע למנוע. הפילטרים לא מיועדים לעמוד באוויר בלחץ (במיוחד ממערכות אוויר בלחץ של מוסכים).

לא התעסקתי עם הפילטר אף פעם אז אני מניח שיש שם את מה שמגיע עם הרכב.

יש המלצות במקרה לאיפה אני מחליף? יש מוסך מומלץ? טווח מחירים?

האם כדאי בכל זאת לשקול שדרוג של הפילטר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם תגובת המצערת כזו ביום חם או גם בערב כשקריר?

בד"כ 30+ מעלות ביום יום, טורבו וחום גבוה לא חברים וזה משפיע על הביצועים.

בנוסף יש נטיה במוסכים מורשים להחליף פילטר אוויר פעם ב 30 אלף ק"מ אז ממליץ להחליף כל טיפול (10-15 ק"מ)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...