Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי יונדאי i20 prime plus 2022

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רכשתי רכב חדש מהיבואן - יונדאי i20 2022 prime plus ויש לי 2 דברים מוזרים שאני רוצה לדעת אם הם תקינים - 

1. בזמן נסיעה, כשאני עוזב את הגז (וזהו, לא לוחץ על הברקס), יש ההאטה ממש מהירה (כלומר, הרכב לא ממש נשאר באותה מהירות ויורג לאט, אלא יורד במהירות מהר). בתחושה זה מרגיש כאילו יש ברקס שלחוץ מעט

2. בעצירה (עדיין על drive), כאשר הRPM יורד מתחת ל1,000, אני לא יודע אם המנוע נכנס למצב חיסכון כלשהו אבל אני מתחיל ממש להרגיש רעד (הרגל שלי רועדת). מפסיק כשאני מאיץ ועולה מעל 1,000 סיבובים.

האם 2 הדברים האלה תקינים?

פורסם

1 יש לי i10 כמוך וכשאני משחרר את הגז הרכב מתחיל לרדת ואז יש תחושה שמשהו נתקע… כלומר,  המחשב מחליף הילוך ובאמת יורד אחרי שהעביר הילוך

לפי הבנתי זה הגיר המעצבן של יונדאי

זה מה שאתה מרגיש? או שהתחושה היא אחרת?

פורסם
לפני 19 שעות, איילצבי כתב:

יש אחריות לרכב ?

כן, בעיקרון אני יכול לקחת למוסך פשוט חשבתי שאם אבין מפה שזה תקין אז אחסוך את זה 

לפני 9 שעות, mrb כתב:

1 יש לי i10 כמוך וכשאני משחרר את הגז הרכב מתחיל לרדת ואז יש תחושה שמשהו נתקע… כלומר,  המחשב מחליף הילוך ובאמת יורד אחרי שהעביר הילוך

זה די דומה למה שאתה מתאר, כן

פורסם
לפני 11 שעות, mrb כתב:

אצלך הגיר חד מצמדי, הוא מעצבן לעומת הדו מצמדי.

1- נסה לנסוע עם מישהו ושיצלם את הירידה, לי לא זכור משהו חריג.

2-במנוע 3 צילנדרים מודרני כמו שיש ביונדאי הרעידות בקושי מורגשות.

נסה לקחת רכב דומה למסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יש לך גיר רובוטי, כמו גיר ידני בעזיבה של הגז - בלימת המנוע מורגשת יותר מאשר בגיר אוטומאטי.

רעידות מתחת ל 1000 סלד - האם זה בעצירה מלאה, או בבלימה? אם זה בבלימה - זה כי האוטו מחזיק ב"חצי קלאץ" וכמו בגיר ידני זה יוצר רעידות. תנסה להמנע ממצבים שבהם האוטו רועד כי כמו בגיר ידני - מצב זחילה בחצי קלאץ גומר את הקלאץ.

בגיר רובוטי צריך לעצור, לתת לתנועה להתקדם ואז להתחיל נסיעה ולהגיע לשלב שבו כבר אין רעידות.

אם זה בעמידה אז משהו לא תקין..

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...