Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה VS פיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני נמצא כעת בהתלבטות בין השתיים.

לפני שפתחתי את השרשור הזה, חפרתי קצת וביצעתי חיפוש בפורום. לא מצאתי שרשור שמבצע השוואה ישירה בין הדגמים הנ"ל, האחיות לבית PSA. אני סקרן לדעת מה אתם חושבים.

אני כמובן מדבר על הדגמים העדכניים.

שתיהן קיבלו הרבה מחמאות, אבל במי אתם הייתם בוחרים?
התיישבתם ברכבים האלו באולם התצוגה? ביצעתם נסיעת מבחן? מחזיקים בבעלותכם אחת מהן? שמעתם חוויות מחבר / מכר / שכן ? אשמח לכל פיסת מידע או דעה שיש לכם להציע.

תודה!

פורסם

לשניהם מנוע וגיר דומה, הם זריזות ועם גיר מהיר.

לדעתי המושב בפיגו נח יותר ואיכות חומרים עדיפה.

אבל ההגה בפיגו יכול להסתיר לחלק מהנהגים את לוח המחוונים, באופל אין בעיה כזאת.

שניהם לא המרווחת מאחור.

בסופו של דבר שניהם סופר מיני מעולות, ולדעתי מהטובות שיש, תבחר לזאת שתתחבר.

לגבי רצועת טיימינג, היו בעיות איתה של התפוררות, במהלך השנים היצרן שינה אותה, אך ההמחצה של מוסך מתמחה היא החלפתה כול 4 שנים או 60 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

208 נראית הרבה יותר טוב, גם בפנים גם בחוץ, הקורסה קצת משעממת ובנאלית ביחס, אבל לזכותה מחיר נוח יותר, שליטה באמצעות כפתורים על המזגן  ( לא לכולם חשוב, אינדיבידואלי ). מכנית מדובר במכוניות זהות. לגבי התאמה לטעם ולצרכים, מניח שכבר ישבת בשתיהן ובחנת פרמטרים של מרחב ואיבזור, אז אין מה להרחיב. אם עוד לא קרה הזמן ובצע נסיעת מבחן בשתיהן ואז קרוב לודאי תדע מה עדיף לך.

• תוכן חדש...