Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר חריף - שמשה קדמית

CAR CAR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

השמשה הקדמית שלי התלכלכה בצורה רצינית שלא יורדת עם 'סנו קליר'.

באיזה חומר אני יכול להשתמש שיהיה מספיק חזק ומצד שני לא יפגע בשמשה?

תודה לעונים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מה מקור הלכלוך. 

אם אלה גושים קשים הייתי מנסה סכין לניקוי כיריים, כזה שמשמש לניקוי כיריים אינדוקציה. נסה להשיג בחנות כלי עבודה, חנות כלי בית או חנות בישול. אם אינך משיג אפשר לנסות סכין גילוח דו צדדי, רק להזהר לא להחתך, כי ידית גילוח לא מתאימה.

בכלל, מדובר בכלי שעולה פרוטות בעליאקספרס (הבנתי שאין לך זמן להמתי למשלוח) ממליץ מאוד להחזיק בבית. יש כאלה המגיעים עם מבחר להבים הן ממתכת והן מפלסטיק. נקרא באנגלית scraper.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 28.4.2022 בשעה 00:55, Sparrow420 כתב:

יעזור אם תגיד לנו מה הוא הלכלוך שלא יורד.

בתאריך 28.4.2022 בשעה 16:58, sperial כתב:

תלוי מה מקור הלכלוך. 

האוטו עבר צביעה חלקית ולהשערתי הלכלוך הוא רסיסי צבע שניתזו על השמשה בגלל שלא כיסו אותה כמו שצריך לפני.

בגדול השמשה שקופה ואי אפשר לראות צבע, אבל בנסיעה בשעות מסוימות השמש או התאורת רחוב משתקפת על זה וזה מפריע לראות.

כשמעבירים את היד על השמשה ניתן להרגיש שזה לא חלק כמו שהיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב שזה רסיסים של צבע או לכה.

אם אתה מנסה להשתמש בחומר ממס לזה תזהר לא לפגוע בצבע/לכה של האוטו!

או זה או אמצעי מכני (לשייף את זה), לא יודע איך עושים את זה ושומרים על הזכוכית, אבל דיי בטוח שאפשר לשייף שמשות קצת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב שעבר צביעה חלקית, וקצת שאריות גלשו לכיוון השמשה, תשתמש בטרפנטין.

זה יוריד לך את השאריות הללו בקלות ובלי מאמץ.

תשתמש בסמרטות ולא בנייר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי. 

תיארת את זה כמו שצריך.

היה לי את זה באחד הרכבים בעבר הרחוק.

אתה נוגע בזה ואתה מרגיש מין חספוס כזה. לא חלק.

זה היה צבע או לקה, ששום חומר לא הוריד את זה , מלבד טרפנטין.

אצלי זה עבד וזה הצליח להוריד.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זכוכית היא חומר עמיד מאד, אבל חשוב שממסים אורגניים פ וטרפנטין הוא כזה - לא יזלגו למסגרת או על הצבע.

אני חוזר על ההצעה לנסות סקרייפר. נראה  שמה שמתאים לכיריים יתאים גם לשמשה, אבל מציע להתחיל בניסיון באיזה פינה פחות קריטית, ולא בדיוק במרכז שדה הראיה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע לפני שתנסה להסיר את שכנראה נדבק לזכוכית, בדוק אם לא מדובר פה בצריבה. הייתי מנסה להעביר אצבע ,פינה של דף נייר, תאורה ממוקדת וכדומה כדי  לזהות אם אלה שקעים או בליטות על הזכוכית, ואז לחפש פתרון בהתאם לממצא.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...