Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, Renaultrap כתב:

אני הייתי עולה כבר פה על הרכבת בחזרה.

קודם כתבת שהוא אמר הסטוריית טיפולים ליד הרכב, ועכשיו הוא יקח אותך למוסך... יחד עם כל העץ המשפחתי של המוכר והסוחר זה מריח לי צרות, וזה עוד בלי להתייחס למנוע הספציפי.

הוא בסוף לא היה מוכן לבדיקה בכלל, גם בלי להתחייב, כי אין לו זמן הוא אומר.

אנשים הזייה פוצץ

פורסם

אין זמן... פה חשדתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 8 דקות, matanbasa123 כתב:

הוא בסוף לא היה מוכן לבדיקה בכלל, גם בלי להתחייב, כי אין לו זמן הוא אומר.

אנשים הזייה פוצץ

היה לזה ריח רע. למזלך שכר הלימוד פה הוא מחיר הלוך-חזור ברכבת לקרית גת. יכול היה להיות גרוע יותר

פורסם

צריך להעביר חוק שמי שמשקר במכירה של רכב,

יהיה איזה עונש פלילי או משהו,

ושהמשטרה תקצה לזה במשך תקופה קצרה משאבים ,

זה יגמור את הסיוט הזה,

תחשבו על אנשים קצת תמימים, הם אוכלים אותה עם המנולים האלו,

כשבל מוסך יראה לקוח שמגיע עם אוטו שבור והלקוח יספר לו שהוא קנה את זה שבוע שעבר ופתאום..... ,

המוסכניק יפנה ואתו ישר להגיש תלונה ושתהיה אכיפה משמעותית,

זה פשוט זוועה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

בגלל זה עוד לפני שנוסעים ונפגשים מבקשים דוח סליקה והיסטוריה.

עם כול הכבוד, בעל הרכב יכול להוציא היסטוריה ולא לנסוע עם הקונה חמוסכים ולבזבז זמן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 14 שעות, yulianx כתב:

אין זמן... פה חשדתי.

דווקא לא הייתי מחליט על סמך זה בלבד שמדובר בשקרן, אחרי הכל רכב מבוגר, כמעט כל מכון בדיקה ימצא גם כשלים לא מהותיים כדי לבטח את עצמו, ובהחלט יכול להיות שבעל הרכב חושב, עזוב אותך כולה 10000 ישקיע 600 ימצא הזעת שמן ויבקש את הכסף של הבדיקה. כן הייתי בורח כשהייתי שומע את הסיפור של הבעלויות.

פורסם

אני מכרתי לפני שנה קליאו 2012, לי לא הייתה שום בעיה שיקחו את הרכב לבדיקה.

פורסם
לפני 5 שעות, ירון דורפמן כתב:

דווקא לא הייתי מחליט על סמך זה בלבד שמדובר בשקרן, אחרי הכל רכב מבוגר, כמעט כל מכון בדיקה ימצא גם כשלים לא מהותיים כדי לבטח את עצמו, ובהחלט יכול להיות שבעל הרכב חושב, עזוב אותך כולה 10000 ישקיע 600 ימצא הזעת שמן ויבקש את הכסף של הבדיקה. כן הייתי בורח כשהייתי שומע את הסיפור של הבעלויות.

פות״ש הדגיש שהוא לא הסכים לבדיקה על חשבון הקונה. הרכב מרגיש כמו עקיצה שמחכה לקונה תמים

• תוכן חדש...