Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי מגן שמש שקיבלתי חינם מהביטוח

שאני שם אותו בימים החמים שיש שמש

שאני נכנס לאוטו אני מרגיש האוטו ממש חם עדיין

מה בדיוק המגן שמש עוזר אם עדיין יש חום באוטו?

תודה לעונים

פורסם

הסדקים נוצרים משינויי טמפרטורה חדים בין היום ללילה, גם בחורף.

ברור שהרכב יהיה עדיין חם אבל מגן השמש בכל זאת מוריד מעט. יש הבדל גדול בין 60 ל50 מעלות.

יותר נעים לגעת בהגה, לשבת על המושבים, ותעלות המיזוג בתוך הדשבורד מכילות אויר מעט פחות חם.

יש מגיני שמש יותר טובים מאלה שנותנים לך לפרסם אחרים. (אם זה לא עולה כסף, אתה המוצר)

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 18 דקות, amosbmw כתב:

לא חושב...שינויים חדים בין יום ללילה יש בכל מקום אבל מצב הפלסטיקה הפנימית במכוניות ישנות באירופה הרבה יותר טוב מאשר בארץ.

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 31.3.2022 בשעה 08:37, amosbmw כתב:

ברור שהרכב יהיה עדיין חם אבל מגן השמש בכל זאת מוריד מעט. יש הבדל גדול בין 60 ל50 מעלות.

יותר נעים לגעת בהגה, לשבת על המושבים, ותעלות המיזוג בתוך הדשבורד מכילות אויר מעט פחות חם.

יש מגיני שמש יותר טובים מאלה שנותנים לך לפרסם אחרים. (אם זה לא עולה כסף, אתה המוצר)

איזה מגיני שמש יותר טובים תן דוגמא

או שלח קישור בבקשה

פורסם

ישראל נמצאת באחד האזואךרים עםמקרינת השמש החזקה ביותר. המגנים האלה מונעים פגיעה ישירה של הקרינה בפלסטיקה וחימום ישיר שלה. 

וחוץ מזה, כאשר אתה חוזר לרכב שפרשת בו מגן שמש ההגה והמושב יהיו פחות לוהטים. אפילו אם נתעלם מנושא הסדקים זו סיבה מספקת להשקעת המאמץ הזעיר של פרישת וקיפול מגן השמש.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

ישראל נמצאת באחד האזואךרים עםמקרינת השמש החזקה ביותר. המגנים האלה מונעים פגיעה ישירה של הקרינה בפלסטיקה וחימום ישיר שלה. 

וחוץ מזה, כאשר אתה חוזר לרכב שפרשת בו מגן שמש ההגה והמושב יהיו פחות לוהטים. אפילו אם נתעלם מנושא הסדקים זו סיבה מספקת להשקעת המאמץ הזעיר של פרישת וקיפול מגן השמש.

יש מגיני שמש שאתה ממליץ?

פורסם

כל מה שעולה עד 10 ש"ח ומתאים לגודל החלון. אני משתמש במגן "משקפיים" עם פרסומת, אשתי באקורדיאון מהום סנטר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 28 דקות, sperial כתב:

כל מה שעולה עד 10 ש"ח ומתאים לגודל החלון. אני משתמש במגן "משקפיים" עם פרסומת, אשתי באקורדיאון מהום סנטר.

מה טוב במגן משקפיים ? (שמעתי עוד מדברים על זה)

ולגבי האקורדיון הלבן זה עוזר יותר נגד השמש?

פורסם

אני משתמש במה שיש. שניהם קלים לקיפול ונוחים לאחסנה בכיס האחורי של המושב.

בעבר היה לי מגן שמש נגלל שנצמד לחלון עם כפתורי ואקואום, הוא לא היה מוצלח כיון שהסגירה היתה חלקית, המגן פגם בשדה הראיה והכפתורים נטו ליפול מהחלון. הוצא משימיש אחרי תקוםה קצרה.

• אהבתי 1

פורסם

מגן שמש אקורדיון, מהסוג שקוראים לו "לייזר":

מגן שמש לייזר מידה M - גובה שמשה עד 60 ס"מ - מגיני שמש לרכב - אביזרי חוץ -  אביזרי רכב

אני מתכוון לקשיחים, ולניסיוני- מה שיותר גדול. כזה שממש מכסה בין הקו העליון לקו התחתון של השמשה הקדמית.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...