Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי הרבה מזל (יותר משכל) ותאונה עצמית עם הIS300H שלי נגמרה באובדן גמור ׳בלבד׳ - אני והנוסעת המסכנה יצאנו בלי שריטה, אגב מפרגן ישירות לבטיחות של לקסוס, הרכב עשה חתיכת רונדל וחתם בהתרסקות מפוארת שממנה יצאנו בעזרת מכבי אש. 

לענייננו, את הרכב רכשתי בזמנו ב91 אש״ח והביטוח המקיף ישלם לי כ81. 

התרגלתי לפינוק היחסי של הרכב וחשבתי שזאת הזדמנות לרענן קצת. 

השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות עם התקציב הזה שייתן לי אותה תחושת פרימיום ויעלה חיוך קטן?

לא רודף אחרי כ״ס. (בעיקר אחרי הטראומה מהתאונה..)

פקטור משמעותי ברכב היה האמינות שלו אז המוכנות להרפתקאות עד לגבול מסוים..  אשמח לרענן למותג אחר שעשה נסועה סבירה (פחות מ160 אלף נניח?)

פורסם

יש לך את הקיה אופטימה הייבריד מצאתי אחת ממגרש באשדוד הם מפרסמים 89K זאת אומרת שאתה יכול לרדת איתם לאזור ה80,

מצרף קישוור https://www.yad2.co.il/s/c/0np45lpa

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

אני חושה שאופטימה תהיה ירידה יחסית ללקסוס. ועוד מליסינג וממגרש שהוא כנראה לא חברת הליסינג...

אני הייתי מחפש לקסוס אחרת 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

היא חברת הליסינג זה קרסו והאופטימה הוא מאוד פרימיום וחסכוני

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...