Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

אומר בזהירות:

קיה סיד סטיישן, טורבו דיזל, אוטומטית.

למיטב ידיעתי יש בקרת סטיה מנתיב (לא יודע אם מקורי או לא) ויש 6 כריות אויר.
יישאר לך עודף מ 70K שח למודל 2018. 

(כן הייתי שומר את ההפרש לתיקונים ובלת"מים).

קודם תמצא אחת כזאת שלא הייתה מונית

לפני 7 שעות, CAPOBOSS כתב:

מצד שלישי יש את הסטיישנים שהם עונים על הכל מרווח פנימי גודל תא המטען חסכון בדלק סטיישנים שכן היו מעניינים אותי זה הונדה טורר יונדאי i30cw קיה סיד סטיישן אבל איך

מתגברים על הפדיחה בתור זוג צעיר ?

מה פדיחה בזה?

כל עוד אתה לא נוהג בסמארט ורודה שכתוב עליה "הענק הרוטט 2000 בדיקת אביזרי מין בשטח בע"מ", לאף אחד לא באמת אכפת במה אתה נוהג.

• מצחיק 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 דקות, vadim6385 כתב:

קודם תמצא אחת כזאת שלא הייתה מונית

מה פדיחה בזה?

כל עוד אתה לא נוהג בסמארט ורודה שכתוב עליה "הענק הרוטט 2000 בדיקת אביזרי מין בשטח בע"מ", לאף אחד לא באמת אכפת במה אתה נוהג.

כבר הסכמתי עם זה ללכת על מאזדה 6 סטיישן זה הולך להיות קשוח רצח אם יש סטיישן אחרת מומלצת ואמינה אני אשמח

פורסם

לא נהגתי באחת, אבל ממה שקראתי סיוויק סטיישן זו אופציה טובה. דגם נפוץ ואמין וגם אלו שהיו בליסינג הן לא בהכרח חרושות. תנוחת ישיבה נמוכה זו בערך התלונה העיקרית שהייתה עליה.

אגב, לדעתי הסטיישן יותר יפה מהסדאן בדגם הזה.

עוד אופציה לעשות עליה שיעורי בית זו פוקוס סטיישן, אני חושב שמשנת 2017 זה כבר לא הגיר הבעייתי.

פורסם

אתה באמת חייב רק סטיישן? מה עם רכב מנהלים סדאן עם תא מטען ומרווח פנים גדולים? אני מבין את היתרונות של תא מטען סטיישן אבל השאלה אם זה לגמריי חובה מבחינת המטען שאתה אמור להכניס פנימה (לרכבי מנהלים גדולים יש תאי מטען ענקיים, אבל שוב צריך לבדוק כל מקרה לגופו בהתאם לצרכים שלך). יונדאי סונטה יכולה להיות אופציה מצויינת. גם תהיה חסכונית, מאוד (1/20 זה מציאותי בנהיגה רגועה).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני שעה, stx כתב:

וגם אלו שהיו בליסינג הן לא בהכרח חרושות

בתקופת הקורונה והgreat resignation שבאה אחרי, נפלטו לשוק המון מכוניות ליסינג שהוחזרו לפני הזמן ועם ק"מ נמוך.

חוץ מזה, 100 אק"מ בשביל הונדה זה תקופת הרצה.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתי בערך באותו החיפוש כמוך לפני חצי שנה, עם תקציב דומה.
זוג + 2, ורציתי מקסימום אמינות, העדפתי להמנע מגירים רובוטיים.
הייתי רגע לפני קנייה של סוזוקי קרוסאובר, אבל אז גיליתי על הבעיה של הגיר הרציף, יש קבוצה בפייסבוק עם עשרות מקרים, מבחינתי לא בשביל זה קונים סוזוקי. וקרוסאובר טורבו עם הגיר הפלנטארי לא הייתה בתקציב.
בעקבות המלצה פה בפורום חיפשתי גם מזדה 6 סטיישן אבל לא היה משהו רלוונטי בהיצע בלוחות.
i30 וסיד לא רציתי בגלל הגיר הרובוטי, מה שגם שיצא לי לנהוג לא מעט בסיד סטיישן של חבר והיא פשוט לא הייתה לי נוחה.

בסוף קניתי אלנטרה. הבגז׳ שלה לא קטן, הוא די גדול, אבל הוא לא כל כך נוח בגלל שיש לו פתח טעינה לא גדול, והבגז׳ הוא עמוק. אז כשנוסעים כל המשפחה זה דורש קצת תיכנון, דברים שצריך שיהיו נגישים צריך לשים בסוף, תיקים שפחות צריכים בדרך - לדחוף עמוק פנימה בסה״כ אפשר להסתדר לא רע עם הבגז׳ הזה.
מה שכן הפתיע אותי מאוד באלנטרה זה הנוחות שלה והבידוד רעשים. הרכב שקט מאוד גם במהירויות של 120 ו 130 קמ״ש, נוח גם מבחינת המושבים וגם מבחינת השיכוך, פשוט תענוג לנסיעות ארוכות. וגם קצרות.
יצא לי לנסוע הרבה בסיד, קורולה, אוקטביה, מזדה 3 - האלנטרה נוחה ושקטה משמעותית מכל אלה.
אם אתה מוצא  בתקציב אחת מ 2018 ומעלה אז היא מגיעה עם מערכות בטיחות מקוריות.
צריכת דלק מדודה במשאבה בין 12.5 ל 13 קמ לליטר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, stx כתב:

לא נהגתי באחת, אבל ממה שקראתי סיוויק סטיישן זו אופציה טובה. דגם נפוץ ואמין וגם אלו שהיו בליסינג הן לא בהכרח חרושות. תנוחת ישיבה נמוכה זו בערך התלונה העיקרית שהייתה עליה.

אגב, לדעתי הסטיישן יותר יפה מהסדאן בדגם הזה.

עוד אופציה לעשות עליה שיעורי בית זו פוקוס סטיישן, אני חושב שמשנת 2017 זה כבר לא הגיר הבעייתי.

אבל ההונדה באמת די נמוכה והפוקוס די מכוערת מה דעתך על רנו מגאן סטיישן 2017 גיר יבש ?

לפני 31 דקות, yonisi כתב:

אתה באמת חייב רק סטיישן? מה עם רכב מנהלים סדאן עם תא מטען ומרווח פנים גדולים? אני מבין את היתרונות של תא מטען סטיישן אבל השאלה אם זה לגמריי חובה מבחינת המטען שאתה אמור להכניס פנימה (לרכבי מנהלים גדולים יש תאי מטען ענקיים, אבל שוב צריך לבדוק כל מקרה לגופו בהתאם לצרכים שלך). יונדאי סונטה יכולה להיות אופציה מצויינת. גם תהיה חסכונית, מאוד (1/20 זה מציאותי בנהיגה רגועה).

כן סונטה היה רעיון נחמד אבל, תא המטען מוגבל בגובהה ( לדוגמא אם היה כמו סקודה)

לפני 23 דקות, rolling_stony כתב:

הייתי בערך באותו החיפוש כמוך לפני חצי שנה, עם תקציב דומה.
זוג + 2, ורציתי מקסימום אמינות, העדפתי להמנע מגירים רובוטיים.
הייתי רגע לפני קנייה של סוזוקי קרוסאובר, אבל אז גיליתי על הבעיה של הגיר הרציף, יש קבוצה בפייסבוק עם עשרות מקרים, מבחינתי לא בשביל זה קונים סוזוקי. וקרוסאובר טורבו עם הגיר הפלנטארי לא הייתה בתקציב.
בעקבות המלצה פה בפורום חיפשתי גם מזדה 6 סטיישן אבל לא היה משהו רלוונטי בהיצע בלוחות.
i30 וסיד לא רציתי בגלל הגיר הרובוטי, מה שגם שיצא לי לנהוג לא מעט בסיד סטיישן של חבר והיא פשוט לא הייתה לי נוחה.

בסוף קניתי אלנטרה. הבגז׳ שלה לא קטן, הוא די גדול, אבל הוא לא כל כך נוח בגלל שיש לו פתח טעינה לא גדול, והבגז׳ הוא עמוק. אז כשנוסעים כל המשפחה זה דורש קצת תיכנון, דברים שצריך שיהיו נגישים צריך לשים בסוף, תיקים שפחות צריכים בדרך - לדחוף עמוק פנימה בסה״כ אפשר להסתדר לא רע עם הבגז׳ הזה.
מה שכן הפתיע אותי מאוד באלנטרה זה הנוחות שלה והבידוד רעשים. הרכב שקט מאוד גם במהירויות של 120 ו 130 קמ״ש, נוח גם מבחינת המושבים וגם מבחינת השיכוך, פשוט תענוג לנסיעות ארוכות. וגם קצרות.
יצא לי לנסוע הרבה בסיד, קורולה, אוקטביה, מזדה 3 - האלנטרה נוחה ושקטה משמעותית מכל אלה.
אם אתה מוצא  בתקציב אחת מ 2018 ומעלה אז היא מגיעה עם מערכות בטיחות מקוריות.
צריכת דלק מדודה במשאבה בין 12.5 ל 13 קמ לליטר.

יש אחת 2017 צמודה לבית שלי לבנה מאוד יפה קילומטרים סביר בהחלט גם פחות ממחירון החסרון שלה שאין אפשרות לעמיס לגובהה

פורסם

יש לי בשבילך רעיון קצת "מחוץ לקופסא":
משפחתית רגילה (אפילו סופרמיני) שעונה על כל (או רוב) הדרישות - כל עוד היא לא ורודה.
תוסיף לרכב וו גרירה, ותעמיד ליד הבית נגרר קטן לציוד (אם יש לך חצר אתה בכלל מסודר).
כמות הציוד שאפשר להכניס בנגרר בכלל לא גדול הוא מדהים (א/ר/ג של 1.5*1.5*1.5 נותן לך נפח של 3,300 ליטר!!! כמו רכב מסחרי).
ביום יום אתה לא משתמש בנגרר והוא יושב בשקט בחצר, ואתה נוהג על רכב קטן וחסכוני, בלי לוותר על נוחות, בטיחות וכו', אבל כשאתה צריך לנסוע עם המון ציוד - תעמיס, חביבי, תעמיס, יש לך עוד!
אם רלוונטי מבחינתך - זה יכול להיות פתרון אדיר.

פורסם
לפני 2 דקות, G-רפי כתב:

יש לי בשבילך רעיון קצת "מחוץ לקופסא":
משפחתית רגילה (אפילו סופרמיני) שעונה על כל (או רוב) הדרישות - כל עוד היא לא ורודה.
תוסיף לרכב וו גרירה, ותעמיד ליד הבית נגרר קטן לציוד (אם יש לך חצר אתה בכלל מסודר).
כמות הציוד שאפשר להכניס בנגרר בכלל לא גדול הוא מדהים (א/ר/ג של 1.5*1.5*1.5 נותן לך נפח של 3,300 ליטר!!! כמו רכב מסחרי).
ביום יום אתה לא משתמש בנגרר והוא יושב בשקט בחצר, ואתה נוהג על רכב קטן וחסכוני, בלי לוותר על נוחות, בטיחות וכו', אבל כשאתה צריך לנסוע עם המון ציוד - תעמיס, חביבי, תעמיס, יש לך עוד!
אם רלוונטי מבחינתך - זה יכול להיות פתרון אדיר.

יותר קל טנדר לא? 🤣

פורסם
לפני 44 דקות, CAPOBOSS כתב:

יותר קל טנדר לא? 🤣

לא.
עם טנדר אתה צריך לנהוג בו יום יום (מה גם שאני לא מכיר טנדרים זולים, נוחים ועם מערכות בטיחות.
ככה אתה נסחב עם הנגרר רק שאתה באמת צריך נפח אכסון גדול, ובשאר הזמן אתה עם רכב קטן, חסכוני ונכנס בקלות לחניות צפופות.

פורסם
לפני 15 דקות, om2 כתב:

בהנחה שיש לו איפה להחנות נגרר

אין לי אבל שאלה רנו סטיישן גרנד קופה 2017 איך רמץ אמינות

לפני 16 דקות, G-רפי כתב:

לא.
עם טנדר אתה צריך לנהוג בו יום יום (מה גם שאני לא מכיר טנדרים זולים, נוחים ועם מערכות בטיחות.
ככה אתה נסחב עם הנגרר רק שאתה באמת צריך נפח אכסון גדול, ובשאר הזמן אתה עם רכב קטן, חסכוני ונכנס בקלות לחניות צפופות.

אין לי באמת מקום לנגרר אבל רכב שכן היה מעניין אותי במקום מאזדה שמאוד נדיר זה רנו גרנד קופה סטיישן 2017 נכנסת טוב בתקציב שלי השאלה האמינות של הגיר בדיזל?

פורסם

בתור אבא נשוי ל2 ילדים לא הבנתי מה פדיחה לנסוע בסטיישן?

אתה לא הולך לחפש בנות להרשים עם האוטו שלך, אלא אתה מחפש את הנוחיות המירבית בשביל נסיעה עם הילדים ועוד שיש לך נסיעה שכוללת סיבוב בישראל.

פורסם (נערך)

מאזדה מצטיינת בצפיפות, כל רכב שלהם כמה שלא יראה גדול מבחוץ בפנים ירגיש צפוף.

את המאזדה 6 (סדאן) גם בחנתי בזמנו, בפנים צפוף, הפרונט ארוך בלי שום סיבה והבאז' כל כך עמוק שצריך לצלול פנימה בשביל להוציא משהו , יחד עם פתח הטענה קטנטן - פשוט לא.

אל תבזבז הרבה זמן על חיפושים, לך לראות אחד שהכי קרוב אלייך גיאוגרפית בלי קשר לנתוני הרכב ותוודא שזה מה שאתה באמת רוצה.

מה לגבי ברלינגו?

פרקטי מאוד עם לוק של טכנאי/שליח, אפשר לשים פתק "פקח/שוטר..." ולהנות מחניה כפולה פה ושם ללא דוחות.

עריכה אחרונה על ידי rev-Match

• תוכן חדש...