Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם 🙂
יש לי רכב מסוג פולקסווגן קארוול 2021 שעבר שינויים עבור נהג נכה ואיתו קיבלתי את המערכת.
בהתחלה האנדרואיד אוטו היה עולה בהדלקה, אבל עכשיו הקונקט עולה קודם ומבחינה פיזית קשה לי כל פעם ללחוץ ולעבור ביניהם (אין לי את ההגה המקורי וכפתורי מולטימדיה הותקנו במקום אחר).
כצפוי, גם צ'מפיון וגם גיל קאר טוענים שאין מה לעשות (גורם לך לתהות כמה כסף גיל קאר מקבלים בשביל להגיד את זה), אבל בכל זאת, יש כאן מישהו בקהל שיודע לפתור לי את זה (לגרום לאנדרואיד אוטו לעלות קודם)? אפילו בתשלום.

275386913_1774658732740933_4541740397050000390_n.jpg

פורסם

השיטה היא להסיר את מערכת הקונקט איט.

גיל קאר התקינו, גיל קאר יודעים איך להסיר.

הבעיה, שצ'מפיון לא יוכלו לאסוף נתונים על הרכב באמצעות המערכת.

יש היום ברכבים אפשרות מובנית להתחבר לאנדרואיד אוטו וקאר פליי. מי צריך את המערכת הזו?

פורסם
לפני 4 שעות, pasat04 כתב:

השיטה היא להסיר את מערכת הקונקט איט.

גיל קאר התקינו, גיל קאר יודעים איך להסיר.

הבעיה, שצ'מפיון לא יוכלו לאסוף נתונים על הרכב באמצעות המערכת.

יש היום ברכבים אפשרות מובנית להתחבר לאנדרואיד אוטו וקאר פליי. מי צריך את המערכת הזו?

זה הרכב הראשון שלי עם הדבר הזה ורק השבוע הבנתי כמה הוא מיותר (גם באנדרואיד אוטו יש אפליקציה של צ'מפיון שאפשר להזין לה פרטים על הרכב והיא הרבה יותר נוחה).

אחרי איפוס עם כפתור פיזי ברכב כרגע המצב הסתדר, אבל בכל מקרה בודק אפשרות להסיר את זה קבוע (בלי לפגוש במצלמת רוורס ועוד מערכות כמובן)

פורסם
לפני 5 שעות, אליהו שבת כתב:

יש כפתור בתא כפפות שאמור לנתק את המערכת המיותרת הזאת

זהו שהבנתי שהוא מכבה לפעם אחת (ובהדלקה נוספת של הרכב זה נדלק שוב) במקום מתג שמכבה לתמיד

לפני 6 שעות, רפי לין כתב:

מהיכן אתה בארץ?

בברכה - רפי לין

חריש

פורסם

בקבוצה של סיאט (שזה בסוף גם קבוצת VAG) יש כמה מתקינים שמפרקים את המערכת הזו.

קראתי הרבה דברים טובים על הדר מ-Hi-Led בקבוצה של סיאט, אז אני מניח שהוא יידע להתמודד עם זה.

מאמין שגם מתקינים מקצועיים כמו יוסי אלפיין (עילית קאר אודיו) יתמודדו עם דבר כזה בקלות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...