Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות - צמיג זהה או טוב יותר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים הייתי צריך להחליף את זוג הצמיגים הקדמיים שלי, חיפשתי צמיג טוב במחיר טוב והמועדף היה כמובן הפאלקן חביב הפורום. אבל אחרי לא מעט בירורים וחפירות הוברר לי שאין פאלקן במידה שלי לא בפנצריות הרבות שהתקשרתי אליהם ואף לא במלאי היבואן. לא היה צפי להגעה לארץ בתקופה ההיא.

במקומו הציעו לי את הווטסו שמיוצר גם הוא ע"י פאלקן והוא אכן נקנה על ידי ואני די מרוצה ממנו.

זה היה לפני כמה חודשים. היום הלך לי צמיג אחד וכשהתחלתי לברר על ווטסו הוצע לי פאלקן. כרגע אני בהתלבטות אם לקחת ווטסו שיהיה זהה לצמיג השני או פאלקן  שכנראה יהיה טוב יותר.כיון שלצערי  אני לא יכול להרשות לעצמי כרגע החלפת זוג  דעתי נוטה שעדיף צמיג זהה. מה דעתכם?

פורסם

היי, 

לדעתי האישית, תחפש צמיג משומש שנראה לך באותה רמה עם הצמיג שכבר על הרכב. לא כלכך משנה חברה אבל מן הסתם אל תשים משהו שנראה "חשוד",

לא כדאי לקנות צמיג חדש ואם כן, הוא כנראה יועבר לאחורה. 

דרך אגב, כמה זמן אתה עם הצמיגים של "ווטסו" ? וכמה ק''מ עברת ? 

פורסם

דעתי תקנה חדש כמו שהיה.

בפירוט: 

1. אני לא מבין למה לא כדאי לקנות צמיג חדש?! מה ההגיון לקנות צמיג משומש?

2. לא ציינת כמה ק"מ הרכב עבר. אם עבר מעט ק"מ תקנה את ה-OHTSU שוב וזהו.

אם עבר הרבה. האמת זה כבר לא ממש משנה. בכל זאת הייתי קונה אותו.

העניין הוא שרצוי שצמיגים על אותו סרן יהיו עם פרופיל ותכונות זהות על מנת למנוע הפרשי בלימה.

אם הצמיג המקורי עשה כבר 15 אלף ק"מ על חצץ ברור שהוא לא יהיה זהה לחדש. ועדיין. זה הכי דומה שתמצא.

לשים צמיג אחר טוב יותר ממש לא ייתן לך שום דבר. כי הצמיג הפחות טוב תמיד יהיה עקב אכילס.

3. OHTSU שייכת לפאלקן. זה לא אומר כלום. גם רייקן שייכת למישלן ועושה חרא של צמיגים.

בעתיד, כדאי מאוד במידה ויש הצעה של "צמיג של חברת בת/יותר טוב וכו'" לחזור לבדוק.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

תודה על התגובה

לפני 4 שעות, Nakamichi כתב:

דעתי תקנה חדש כמו שהיה.

בפירוט: 

1. אני לא מבין למה לא כדאי לקנות צמיג חדש?! מה ההגיון לקנות צמיג משומש?

אכן אין שום הגיון ולא היה לי צד כזה בכלל. לא יודע למה העלו את זה כאן כאופציה.

2. לא ציינת כמה ק"מ הרכב עבר. אם עבר מעט ק"מ תקנה את ה-OHTSU שוב וזהו.

אם עבר הרבה. האמת זה כבר לא ממש משנה. בכל זאת הייתי קונה אותו.

העניין הוא שרצוי שצמיגים על אותו סרן יהיו עם פרופיל ותכונות זהות על מנת למנוע הפרשי בלימה.

אם הצמיג המקורי עשה כבר 15 אלף ק"מ על חצץ ברור שהוא לא יהיה זהה לחדש. ועדיין. זה הכי דומה שתמצא.

לשים צמיג אחר טוב יותר ממש לא ייתן לך שום דבר. כי הצמיג הפחות טוב תמיד יהיה עקב אכילס.

מסכים לגמרי, זה מה שעשיתי. הותקן היום ווטסו חדש.

והצמיג המקורי עשה הרבה פחות מ-15 אק"מ כמעט כולם בכביש פתוח.

3. OHTSU שייכת לפאלקן. זה לא אומר כלום. גם רייקן שייכת למישלן ועושה חרא של צמיגים.

בעתיד, כדאי מאוד במידה ויש הצעה של "צמיג של חברת בת/יותר טוב וכו'" לחזור לבדוק.

כמו שציינתי בהודעה הראשונה רציתי מאוד פאלקן והייתי מוכן לחכות או ליסוע רחוק אבל אחרי בירורים מרובים הבנתי שלא יעזור לי כלום כי פשוט אין בארץ במידה שלי גם לא ליבואן ואפילו צפי לאספקה לא היה. מחוסר ברירה קניתי הכי קרוב לפאלקן. ואני לא מצטער, הווטסו אוחז ובולם לא רע בכלל ביבש וברטוב.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם (נערך)

לא הבנתי מה הבעיה, לפני כמה חודשים כשהחלטתי שצריך זוג צמיגים קניתי צמיגים לא סיניים בלי היסוס. כרגע אני לא צריך זוג צמיגים כי צמיג בודד חדש זהה לשני שנוסע כמה חודשים זה בסדר גמור, אז זוג צמיגים (או רביעיה אם כבר) של חברה יותר טובה זה ממש לא "צריך" אלא "רוצה". אני לא מרשה לעצמי כרגע צמיגים רק כי אני רוצה כי יש לי דברים קודמים בסדרי עדיפויות. עכשיו ברור?😀

ומה הקשר לצריך רכב לא הבנתי בכלל. במצב התחב"צ בארץ לדעתי אין דבר כזה כמעט "לא צריך רכב", יש אולי "לא יכול לממן החזקת רכב".

עריכה אחרונה על ידי tza
  • תוכן חדש...