Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צילומי לווין מראים ש Lyman התרוקנה. 

לא מבין איך זה קרה . פוטין נתן הוראה ישירה שיותר לא נסוגים. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 52 דקות, David32 כתב:

השאלה הנכונה לדעתי היא למה הם לא עשו את זה במרץ או אפריל. ואין לי תשובה לזה

מה זאת אומרת? פוטין אמר במפורש שזה מבצע מיוחד שמשתתפים בו רק מתנדבים, לא חיילי חובה ולא יהיה שום גיוס. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני כשעה, save כתב:

צילומי לווין מראים ש Lyman התרוקנה. 

לא מבין איך זה קרה . פוטין נתן הוראה ישירה שיותר לא נסוגים. 

טוב, עכשיו שר ההגנה הרוסי מודה שנסוגו מליימן לצורך ביסוס קו הגנה חזק יותר. זה מסביר הכל.

כמעט: זה לא מסביר למה הרוסים לא פינו מליימן את החיילים הפצועים שלהם.

ועכשיו בטלגרם מתחילים בהאשמות הדדיות בין הגנרלים הרוסים. לא למדו לשתוק.

אני חושב שהגיע הזמן להפציץ עם גז חרדל.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

צריך לזכור שהצבא הרוסי, עוד מימי הצאר, היה צבא די כושל. אני לא מכיר את ההיסטוריה של רוסיה, אבל קשה לי להזכר בקמפיין אחד מוצלח של הצבא הזה. את מלחמת העולם השנייה הם ניצחו כי נגמרו הגרמנים לגרמנים (וכי מדובר בבני זונות קשוחים שחבל״ז).

הרוסים עשו את אותו תרגיל לגאורגיה ב2008 ודיי הצליחו בזה.

התכנית הייתה כמעט אותה תכנית 1 ל1. ברגע שגאורגיה התחילה לשנות כיוון לדמוקרטיה מערבית בדלנים פרו-רוסים התחילו להילחם מול הגאורגים ואז התחילו הסיפורים של "נאטו מנסה להתבסס בגאורגיה".

בסוף הצבא הרוסי פלש לגאורגיה, כבש את עיר הבירה שלהם ושם במקום שלטון בובות תוך שבוע-שבועיים כל הסיפור נגמר.

רק שגאורגיה היא מדינה קטנה מאוד עם פחות מ4 מיליון תושבים וממש לא הייתה מוכנה לפלישה הרוסית.

פורסם (נערך)

הצבא הרוסי לא כבש את בירת גאורגיה טביליסי ולא החליף שום נשיא, מיכאל סאקאשווילי שהיה הנשיא נשאר נשיא גאורגיה עד ל 2013. , הם נכנסו רק לדרום אוסטיה שהיה המחוז המורד.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

יהודים אמריקאים שהם גם גייז כמובן.

לפני 8 שעות, garicho כתב:

פיינט של בן אנד ג׳ריז…

I rest my case

• מצחיק 3

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הודעות וסרטונים שרצים ברשת מראים לכאורה שאוקראינה כבשה חזרה את לימן, חיילים במרכז העיר. זה מסתדר עם החדשות ממספר השעות האחרונות אבל עדיין אגיד "לכאורה". 

מעניין אם האוקראינים יצליחו להמשיך לדחוף ככה עד הגבול, מאז תחילת ספטמבר קצב שחרור השטחים הכבושים עלה משמעותית. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, MostlyWicked כתב:

אל תשכח גם את ההפסד במלחמת החורף מול פינלנד. ואת אפגניסטן.

תחשוב שהמלחמה באפגניסטן הייתה כשהצבא הסובייטי היה בשיאו.

משם זה נהיה רק יותר גרוע.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז היה פה את הדיון על נשק להשמדה המונית. עם ההפסדים של הרוסים בחזית, האם אנחנו נראה הפצצות (קונבנציונליות) מאסיביות יותר כדי "לשחרר" את השטחים חזרה?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני שעה, save כתב:

אני חושב שהגיע הזמן להפציץ עם גז חרדל

אני חושב שאם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף לשתוק

לפני 1 דקה, Gosser1860 כתב:

האם אנחנו נראה הפצצות (קונבנציונליות) מאסיביות יותר כדי "לשחרר" את השטחים חזרה?

האמת - זה מטריד.

אם יש משהו שרוסים טובים בו זה להשאיר אדמה חרוכה אחריהם.

לצערי הם באמת מסוגלים לבזוז ולהפציץ את השטח כדי לעשות דווקא. גם אם הוא כביכול שלהם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם זה לא היה מזעזע ומזוויע, היה קורע מצחוק לראות את הרוסים מפציצים את השטחים "שלהם" שניה אחרי הסיפוח. אבל אני לא חושב שאפילו הם כאלו פדחנים. 

פורסם (נערך)

אשכרה הקטע שת'נוס זועק מכאבים  וצועק RAIN FIRE!... וההוא עונה לו "BUT OUR TROOPS.... ות'נוס: DO IT!!!!!!.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הבחור מסביר את המצב עם הגיוס בצורה ממש טובה. הוא נשאר ברוסיה, אבל משום מה מדבר בצורה חופשית, כנראה בגלל שכבר לא אכפת לו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, vadim6385 כתב:

אם יש משהו שרוסים טובים בו זה להשאיר אדמה חרוכה אחריהם.

על carpet bombing שמעת?

רוסיה היא לא היחידה שמשאירה אחריה אדומה חרוכה. אתה אולי רגיל לפעולות כירורגיות מהחיים בישראל, אבל רוב ה"מעצמות" השאירו אחריהן חורבן והרס, במטרה להשיג את יעדי הלחימה, בין אם זה ארה"ב בעיראק ואפגניסטן או הפצצות נאט"ו ביוגוסלביה לא מזמן (יחסית).

צריך גם לזכור שהערך לחיי אדם באזור הזה קצת שונה ממה שאנחנו רגילים אליו במערב, וזה כולל את רוסיה, אוקראינה ועוד מדינות באזור, מה שמתווה את מדיניות הפעלת האש.

אני בספק אם מי מהצדדים נוקט בגישה של מינימום פגיעה בבלתי מעורבים בלחימה.

לפני 10 שעות, Pika007 כתב:

אם זה לא היה מזעזע ומזוויע, היה קורע מצחוק לראות את הרוסים מפציצים את השטחים "שלהם" שניה אחרי הסיפוח. אבל אני לא חושב שאפילו הם כאלו פדחנים. 

אומנם זה לא אותו הדבר, אבל אוקראינה מפציצה כבר 8 שנים שטחים "שלה" במזרח המדינה, אז שום דבר במלחמה הזאת כבר לא יפתיע אותי.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

אדמה מנוקבת זה תקיפה מאד יקרה. המון חומרי נפץ עם יעילות מוגבלת. זה נכון שהרוסים העבירו מפציצים ארוכי טווח לבסיס הקרוב לפינלנד. אבל לא בטוח שיש תוכנית. 

גם לבנות ראש נפץ גרעיני קטן זה יקר ועלול לגרור תגובה מערבית. 

לכן בשעת דוחק ולחץ יבחרו כנראה מה שעבד בזול בסוריה. או בתאטרון. ושם המערב שתק כמו דג. 

בסופו של יום יש מאזן כלכלי לאזן. 

איך אמר הקצין מכח וואגנר: ירינו פי 2.5 תחמושת מאשר בצ'צניה ועדיין לא התקדמנו. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...