Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמפחיד אותי שלפני הסיבוב עם חיזבאללה- החמאס הוא זה שיתחיל בחגיגה בשביל לבזבז לנו מיירטים ורק אחרי זה החיזבאללה יצטרפו :-(

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 5 שעות, hwgeek כתב:

מה שמפחיד אותי שלפני הסיבוב עם חיזבאללה- החמאס הוא זה שיתחיל בחגיגה בשביל לבזבז לנו מיירטים ורק אחרי זה החיזבאללה יצטרפו :-(

לי נראה שבסיכון למלחמה כוללת מיירטים ישמרו רק עבור מתקנים אסטרטגיים

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, bobi כתב:

אפשר לצאת מנקודת הנחה שאם החותים כבר שנים מטרגטים בצורה מדויקת מתקני נפט ושדות תעופה בכל ערב הסעודית והגיעו אפילו למרחק של אלפי קילומטרים עד למטרות באיחוד האמירויות, אז מה שיש להם יש גם לחיזבאללה ובכמויות יותר גדולות.

החות'ים מייצרים טילים בעצמם. אין להם ישראל על הראש ששולח מטוסים לפוצץ כל שיירת אספקה מעאפנה- והם פחות מתבססים על אספקת טילים מאיראן.

חיזבאללה לא מייצרים טילים, אולי רקטות.

וכאמור, לשגר טיל כבד זה לא כמו שיגור רקטה שדורש רק צורת V מפרופיל מרותך שאפשר לתקוע על דורגלים באמצע היער, זה תהליך מסובך בהרבה ופגיע בהרבה.

פורסם
לפני 6 שעות, hwgeek כתב:

הם קודם יצטרכו לתאם בינהם, מה שלא סביר שיקרה. אלה שיעים ואלה סונים.

והכי חשוב - שניהם חייבים את ישראל בתמונה, בדיוק כמו שג׳וקר חייב את באטמן, אחרת אין תכלית לא לאלה ולא לאלה.

סרטון להמחשה:

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

הרוסים ירו 7 טילים היום על ז'פורידיה . על בניינים בעיר . הצליחו להרוג אזרח אחד.(זקן) ופצעו כמה.  עכשיו תבינו למה נשק גרעיני טקטי זה בזבוז כסף במרחב עירוני נטוש. זה בעיקר טוב לצורכי תעמולה וסרטים.  

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

הפציצו את הגשר לכרימה, כנראה שהוא בשלב של בעל הבית השתגע, לא התפלא אם תיפול פצצה גרעינית

עריכה:

התפוצצה משאית על הגשר, מה שהוביל להתפוצצות של 7 מכליות דלק שהיו על הגשר באותו הזמן ו2 נתיבים יצאו משימוש 

עריכה2: 7 קרונות רכבת שהובילו דלק התפוצצו

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

הפציצו את הגשר לקרים, כנראה שהוא בשלב של בעל הבית השתגע, לא התפלא אם תיפול פצצה גרעינית

או שזאת תאונה, או שזאת חבלה מצד רוסים עצמם.

לאוקראינה אין לא דרך ולא עניין לפוצץ את הגשר (הם די רוצים אותה לעצמם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לפי הדיווחים בחדשות זה בכלל גשר בין קרים לרוסיה. על פניו יותר סביר שהאוקראינים עשו את זה.

זה מאוד באופנה להאשים את רוסיה בהכל (לפעמים בצדק), אבל קצת לבדוק עובדות לפני שמפריחים האשמות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

או שזאת תאונה, או שזאת חבלה מצד רוסים עצמם.

לרגע אחד לא חשבתי שזה אוקראינה. כל הדרך התכוונתי לפוטין. 

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

על פניו יותר סביר שהאוקראינים עשו את זה.

קשה לי להאמין שהם יצליחו. אין להם טילים מספיק ארוכים שיגיעו לשם או שיהיה להם צוותים איכותיים לבצע כזה דבר בעומק שטח האויב 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם זה קרון/מיכלית שהתפוצצו אז מה הקשר לטילים?

גם לא צריך להיות גאון גדול כדי להטמין מטענים בקרונות רכבת (במיוחד אם יש לך עזרה מבחינת מודיעין וכדומה).

ואני מתקשה להבין מה האינטרס של פוטין להפציץ גשר שהרוסים בנו, ושמשמש אותם לקשר את קרים לרוסיה. 

פורסם (נערך)

WW3 בדרך, יאללה שיסיימו אם זה כבר, העתיד רק ניראה גרוע יותר מיום ליום, ניראה ששנות השקט ניגמרו ועכשו שוב חוזרים למילחמות גדולות :-(.

הגשר ביגלל ישרוד שעות של שריפה מהמכליות דלק? הרי כל הברזל בפנוכה יהפוך למסטיק בטמפ' הללו לא?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 9 דקות, hwgeek כתב:

ניראה ששנות השקט ניגמרו ועכשו שוב חוזרים למילחמות גדולות :-(.

איזה מלחמות גדולות..

שנות השקט נגרמו בגלל סיבה אחת - הגרעין, ואם הן יגמרו, הגרעין גם יהיה הסיבה, ולא תהיה שום מלחמה גדולה. זה יגמר מהר מאוד וכנראה לא בצורה הכי נעימה שיש.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, gadik6 כתב:

ואני מתקשה להבין מה האינטרס של פוטין להפציץ גשר שהרוסים בנו, ושמשמש אותם לקשר את קרים לרוסיה.

אני לא מבין מה האינטרס שלו להמשיך במלחמה המטומטמת והמיותרת הזאת

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

כניראה הסיבה היחידה היא בשביל לישרוד בחיים, אם לא יצליח להשיג משהו הוא גם ימצא עצמו מנסה לעוף מקומה גבוהה.

• תוכן חדש...