Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הקורסה שלי נכנסת להגדרה "מיושנת" ואני שוקל להחליף לאיזה רכב חדש. האם מישהו יודע על איזו מיני איכותית וידנית? שאלתי במאזדה אם יש 2 ידנית והתשובה נייט

פורסם

במיני יש גם i10, נוחה,די מרווחת ביחס לקטגוריה, מנוע סביר מושבים טובים.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

למה חדש? 

שוק היד שנייה עכשיו רותח, אבל בידניות העסק פחות מורגש.

בנוסף ציינת בשרשור השני שאתה כמעט לא נוסע, וגם שיש לך רכב תקין. אז אין לך בעיית לחץ זמן.

מציע למצוא רכב טוב ושמור. תוכל למצוא דברים הרבה יותר מוצלחים בתקציב יותר נמוך. למשל באלנו.

אבל, אם אתה רוצה חדש שיהיה סוג של מנייה בטוחה - תחשוב על ג'ימני או דאסטר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מעניין 1
פורסם
לפני 7 שעות, פריג'י כתב:

אבל, אם אתה רוצה חדש שיהיה סוג של מנייה בטוחה - תחשוב על ג'ימני או דאסטר.

הבן אדם ביקש המלצה על מכונית מיני,

אני נהגתי ברנו וגם ביונדאי ויכול לומר שהאירופאית כמה רמות מעל (נוחות, מנוע, רעש, בטיחות, איבזור).

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

במחירים של מכוניות מיני היום, כבר אפשר להביא רכב עם יופי של ערך מוסף.

ג'ימני זה מיני. אפילו יש לו 3 דלתות כמו מיני אמיתית.

בכל מקרה זה פורום רכב, הוא אמור לקבל כאן גם תשובות שיגרמו לו לפתוח טיפה את הראש.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

גימני הוא בקטגוריות של רכב שטח.

אין קשר בין רכב מיני ל3 דלתות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חדש מהניילונים?
אם כן נראה לי שהמיני האמיתיות (108\איגו ושות') ירגישו לך מעט קטנות (הם יותר קטנות מהקורסה).

I10 אכן אופציה שפויה ונרמלית במחיר סביר,

יותר מרווח תקבל בקליאו\208\סוויפט.

בדאציה גם תמצא ידניות ובמחירים טובים - אבל בטיחות בקנטים.

פורסם (נערך)

ג'ימני הוא רכב מיני שתוכנן לקטגוריית קיי ביפן, שהיא קטגוריה עירונית ומקנה הנחות מיסוי משמעותיות!

אנחנו במערב מקבלים אותו עם מנוע אחר וגדול יותר (במקור קיי קאר מגיע עד 660 סמ"ק... אז כמובן שעם טורבו) ועם חצאיות לגלגלים.

ציטוט

The Suzuki Jimny is a series of four-wheel drive off-road mini SUVs, manufactured and marketed by Japanese automaker Suzuki since 1970. Originally belonging to the kei class, Japan's light automobile tax/legal class, the company continues to market a kei-compliant version for the Japanese and global markets as the Jimny, as well as versions that exceed kei-class limitations. 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Jimny

אז כן, זו הצעה רלוונטית למי שמחפש גם מחוץ לקופסה (או שמא במקרה זה הפוך הפעם?)

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 1 דקה, llaavvii כתב:

חדש מהניילונים?
אם כן נראה לי שהמיני האמיתיות (108\איגו ושות') ירגישו לך מעט קטנות (הם יותר קטנות מהקורסה).

I10 אכן אופציה שפויה ונרמלית במחיר סביר,

יותר מרווח תקבל בקליאו\208\סוויפט.

בדאציה גם תמצא ידניות ובמחירים טובים - אבל בטיחות בקנטים.

208 אין ידנית בדור החדש.

הגימני הוא מיני גיפון, מיני בארץ נחשב לרכבים כמו פיקנטו/אלטו וכדומה.

פורסם

יש אנשים שמתבלבלים בין מיני לסופר מיני, וחושבים שסופר מציין עוד יותר קטן, מה שבפועל זה הפוך.

פורסם

נכון, אך כיוון שיואב ציין שבקטגורית הסופר מיני יש לו רכבים מסוימים, ניראה לי זה הובן שסופר מיני זה רכבים בגודל הקורסה, ומיני זה גודל שונה.

לפעמים אנשים כמו שאמרת פתוחים לעוד הצעות לכן הוצעה כם היונדאי.

• תוכן חדש...