Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שווארמה עגל ואיטלקי עם נגיעות טרנספורטר


bobi
שימו לב! השרשור הזה בן 404 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האיטלקית הכי טובה, ובהפרש, נסגרה לפני כמה שנים. איל פסטיו, אבן גבירול מול לונדון מיניסטור. נשארה רק החנות שמוכרת פסטה, שהיא, כמובן, מאוד מאוד מאוד מומלצת. הבעיה היתה שהמקום היה קטן, יקר (לפסטה) והבעלים לא היה מוכן לזוז מ"מ מאיך שהוא חשב שהמנה צריכה להיות.

 

אמורה מיו מסעדה מצויינת. אוכל איטלקי לא צריך להיות מפונפן. זה נוגד את האתוס. מסעדה שיודעת לעבוד ולא סתם היא לא יורדת מהגל שנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 391
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מי שרוצה את זה כמה שיותר אמיתי למקור, מאוד מוקפד ולא הכי יקר, קוצ׳ינה הס 4 בתל אביב. מסעדה שעובדת לא כל השבוע, אבל הכל מאוד מדויק ומוקפד. מצד שני אוכל איטלקי לא עושה וואו. פשוט, טעים מאוד וזהו. 

 

 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסתכלתי בתפריט, יחסית למסעדה איטלקית יש להם הרבה מנות, וגם דברים שלא קשורים כל כך למטבח האיטלקי.

אוכל איטלקי הוא יחסית פשוט, שמבוסס על כמה מרכיבים פשוטים, אבל באיכות ממש טובה. בכלל באיטליה יש הבדל מאוד גדול בין אזור לאזור מבחינת איך ומה הם מכינים.

אם זה  טעים, אז טעים, אבל להגיד אוכל איטלקי, זה כמו שאתה קונה פלאפל באוסלו, השם הוא אותו שם... כל השאר, נו  

 

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נזכרתי בכתבה הנפיצה הזאת על אמיל והסניף המקורי של חזאן בעיר התחתית בחיפה במסגרת המדור שאני מאוד מחבב "מאמץ או מנפץ" בהארץ על בדיקת מיתוסים של מסעדות מיתולוגיות בישראל.

בדרך כלל אני מסכים איתם, אבל עכשיו לא.

הם החליטו לשחק באש ולהשוות ראש בראש בין מקדשי השווארמה של אמיל ושל חזאן בחיפה.

את אמיל הם לא אהבו, את חזאן כן.

 

https://www.google.com/amp/s/www.haaretz.co.il/amp/food/restaurant-guide/.premium-1.7658166

 

עריכה אחרונה על ידי bobi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

מה הקשר לויויניו בכלל, זה רשת עם אוכל בינוני כמו לנדוור והוא מסעדת שף...

בחיים לא שמעתי על המסעדה הזו, ואני חובב מסעדות איטלקיות...

אם כבר איטלקי ודיוק ופשטות, אז פיאנו פיאנו, אמנם רשת (סוג של? 2 סניפים נראה לי) אבל בלי יומרות ומוציאים אוכל מצויין ומדוייק בכל פעם. המאזטים שלהם חגיגה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Blaz00r כתב:

בחיים לא שמעתי על המסעדה הזו, ואני חובב מסעדות איטלקיות...

אם כבר איטלקי ודיוק ופשטות, אז פיאנו פיאנו, אמנם רשת (סוג של? 2 סניפים נראה לי) אבל בלי יומרות ומוציאים אוכל מצויין ומדוייק בכל פעם. המאזטים שלהם חגיגה

פיאנו פיאנו לפי מה שאני זוכר היו יותר סניפים. עכשיו יש רק ארבעה.

 

גם Fat Vinny טובים ולא יקרים. יש להם שלושה סניפים - חדרה, נתניה והקריות.

 

בצפון יש גם את רפאלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

מה הקשר לויויניו בכלל, זה רשת עם אוכל בינוני כמו לנדוור והוא מסעדת שף...

 

ממש לא מסכים, זה משתנה בצורה תהומית מסניף לסניף.

הסניף בקריות מעאפן, זה ברוממה- פשוט מעולה.

לא, זו לא מסעדת שף (וגם לא מתיימרת) אבל האוכל בהחלט טעים, וכבונוס המנות גם נדיבות למדי.

מעין go to טוב אם רוצים להינות ולא לשבור את הארנק. (שוב, אך ורק הסניף ברוממה, לא יודע לגבי האחרים, בקריות בטח שלא)

 

פיאנו פיאנו מצד שני, ביקנעם ספציפית, זו ההגדרה של בינוניות.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, לירון .ה. כתב:

הסתכלתי בתפריט, יחסית למסעדה איטלקית יש להם הרבה מנות, וגם דברים שלא קשורים כל כך למטבח האיטלקי.

אוכל איטלקי הוא יחסית פשוט, שמבוסס על כמה מרכיבים פשוטים, אבל באיכות ממש טובה. בכלל באיטליה יש הבדל מאוד גדול בין אזור לאזור מבחינת איך ומה הם מכינים.

אם זה  טעים, אז טעים, אבל להגיד אוכל איטלקי, זה כמו שאתה קונה פלאפל באוסלו, השם הוא אותו שם... כל השאר, נו  

 

 

מי שרוצה לשמר את הקהל חייב תפריט מגוון

אי אפשר לבוא לאכול את אותה מנה כל החיים

הייתי בא אליו קבוע בשביל הפסטה עם הסלמון, אבל גם זה נמאס וכשהוא לא מוכן לעשות ארוחת טעימות יש 4-5 מנות שאני אוהב צאלו

 

עם כל הכבוד לאיכות הפסטה והרוטב , אין מה לחזור למסעדה שמציעה כמה מנות בודדות. בסוף זה משעמם

במיוחד כשמדובר בפסטה והיום אפשר לקנות רוטב עגבניות טוב בסופר, וגבינות טובות כמעט בכל מקום

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסעדה איטלקית ביקשתם? כזו שהיא מעולה וגם המחירים שווים?

מסעדת nono בהוד השרון, צמוד אלייה גם יש את הקונדיטוריה של המסעדה שקוראים לה mimi.

 

שני המקומות מאוד מומלצים ולפי מה שהבנתי יש להם עוד סניף בהרצליה פיתוח(הרצליה הילס נראה קוראים לאיזור).

 

עריכה אחרונה על ידי Jeka88
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, Pika007 כתב:

 

ממש לא מסכים, זה משתנה בצורה תהומית מסניף לסניף.

הסניף בקריות מעאפן, זה ברוממה- פשוט מעולה.

לא, זו לא מסעדת שף (וגם לא מתיימרת) אבל האוכל בהחלט טעים, וכבונוס המנות גם נדיבות למדי.

מעין go to טוב אם רוצים להינות ולא לשבור את הארנק. (שוב, אך ורק הסניף ברוממה, לא יודע לגבי האחרים, בקריות בטח שלא)

 

פיאנו פיאנו מצד שני, ביקנעם ספציפית, זו ההגדרה של בינוניות.

 

ויויניו באמת  20 רמות מתחת לאמורה מיו

זה כמו לקרוא לנאפיס מסעדה תימנית

אבל זה רק  מראה כמה טיפשים אלה שמשווים את ויויניו לאמורה מיו

וזאת הסיבה שאמרתי שאין טעם לקרוא המלצות  על מסעדות ברשת

כל טמבל שאכל שם פסטה ברוטב שמנת חושב  שזאת מסעדה איטלקית וממליץ

לפני 3 שעות, Blaz00r כתב:

בחיים לא שמעתי על המסעדה הזו, ואני חובב מסעדות איטלקיות...

אם כבר איטלקי ודיוק ופשטות, אז פיאנו פיאנו, אמנם רשת (סוג של? 2 סניפים נראה לי) אבל בלי יומרות ומוציאים אוכל מצויין ומדוייק בכל פעם. המאזטים שלהם חגיגה

 

אף אחד מהם לא ברמה של אמורה 

מה שמגיע מגיע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות, Transporter כתב:

 

ויויניו באמת  20 רמות מתחת לאמורה מיו

זה כמו לקרוא לנאפיס מסעדה תימנית

אבל זה רק  מראה כמה טיפשים אלה שמשווים את ויויניו לאמורה מיו

 

 

בנאדם, לאיזה מחוזות עפת.....

כן, אמורה מיו טובה יותר גם מהסניף המוצלח של ויוינו. אני מסכים.

20 רמות? אנשים "טיפשים"? לא.

החוויה היא משהו אינדיבידואלי. זה שמסעדה כלשהי טובה יותר בגדול לא אומר ש 100% מהדברים בה טוב יותר מ 100% מהדברים במקום השני.

קח דוגמה- אצל אמורה מיו יש מנה שפשוט נקראת "ראגו". היא סה"כ בסדר.

בויוינו (שוב, מעיד רק לגבי הסניף הספציפי שאני מגדיר כמוצלח) יש מנה דומה בה משתמשים בפפרדלה ולא בפנה, המנה הזו מבחינתי מוצלחת יותר מהמקבילה שלה אצל אמורה מיו.

האם זה אומר שויוינו מסעדה טובה יותר? לא. בכלל לא. אבל מפה ועד ההגזמות שהרגע כתבת, בוא, אין סיבה לנסות להשחיר על מקום שלא בצדק, ובטח לא להתחיל לקרוא לאנשים "טיפשים" מאיזו סיבה שלא תהיה.

take a chill pill.

על הדרך, הרגע במקרה נזכרתי בטרנטינו בלב המפרץ. הייתי שם ממש אחרי הפתיחה, זו הייתה מסעדה פשוט מצוינת. חזרתי לשם פעמיים תוך פחות מחודש וחצי.

ובמרוצת השנים המקום נפל לנקודה שעדיף כבר להזמין פסטה מהפיצריה השכונתית. זה ממש עצוב שהמון מקומות לא מצליחים לשמור על איכות לאורך זמן.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב האנשים ש"ממליצים" אלה לא מבקרי מסעדות שאוכלים בהמון מסעדות

הם פשוט מכירים משהו ספציפי אז ממליצים עליו

רובם אפילו לא יודעים מה זה אמורה מיו

היו בויויניו אכלו פסטה אז אומרים ששם הכי טוב...זה מתוך בורות לא מתוך נסיון

 

באמורה מיו יש מנות הרבה יותר מורכבות עם טעמים הרבה יותר עשירים

כמו המנה עם הסלמון שמשלבת שמנת, המון ירקות שמשתלבים טוב, טבסקו צלפים, סלמון שנטחן לתוך הרוטב (ולא צלוי על הגריל ונזרק על הפסטה ואז אין חיבור בין הטעמים)

גם המנה שכתבתי פה למעלה עם השמנת זעפרן  ריבת בצל וחזה אווז....

וגם מנה על בסיס רוטב עגבניות פסטו  יין סלמי וחזה אווז

 

להכין פסטה בשמנת זה קל

לחבר את המרכיבים שכתבתי למעלה זה יותר קשה

מישהו חשב על הטעמים האלה וחיבר את כולם בצורה טובה

החיבור של הטעמים זה המקום שמסעדה נמדדת. בין סתם לזרוק מרכיבים לצלחת  לבין חיבור של הכל ביחד

 

פעם לפני בערך 20 שנה הייתה מסעדה בשם ספגיצה

לדעתי היא התפוצצה באיזה פיגוע ולא פתחו שוב או משהו

גם הייתה מסעדה מושלמת

היו שם מנות מיוחדות וטובות שזה מה שעושה את ההבדל בין עוד פסטה ברוטב שמנת למנה מיוחדת שתחזור בשבילה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 7 שעות, Pika007 כתב:

 

ממש לא מסכים, זה משתנה בצורה תהומית מסניף לסניף.

הסניף בקריות מעאפן, זה ברוממה- פשוט מעולה

אני חושב שהסניף בחיפה זה המקורי והוא באמת ברמה גבוהה יותר.

בסניף בקריות לא הייתי אבל הסניף ברשלצ גועל נפש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Transporter כתב:

רוב האנשים ש"ממליצים" אלה לא מבקרי מסעדות שאוכלים בהמון מסעדות

 

אפרופו מבקרי מסעדות, ככל שעוברים הימים (או הביקורות), אני פשוט מגיע למסקנה שהערוץ של ניב גלבוע ביוטיוב הוא אחד הדברים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, Transporter כתב:

באמורה מיו יש מנות הרבה יותר מורכבות

 אוכל איטלקי זה אוכל פשוט עם מינימום רכיבים שנעשה בדיוק. פיצה זה בצק, רוטב עגבניות, ומוצרלה; אלפרדו זה חמאה ופרמזן (בלי שמנת!! שמנת זו אדפטציה אמריקאית); טירמיסו זה ביצים סוכר שמנת ומסקרפונה וכו' וכו'. אז לא ברור לי הדיסוננס הזה שאתה כותב פה של אוכל מורכב

וחוץ מזה לא אמרת שאת מגיע לשם ואוכל אנטריקוט וסינטה???

 

לפני 8 שעות, Jeka88 כתב:

מסעדה איטלקית ביקשתם? כזו שהיא מעולה וגם המחירים שווים?

מסעדת nono בהוד השרון, צמוד אלייה גם יש את הקונדיטוריה של המסעדה שקוראים לה mimi.

 

שני המקומות מאוד מומלצים ולפי מה שהבנתי יש להם עוד סניף בהרצליה פיתוח(הרצליה הילס נראה קוראים לאיזור).

 

לא לא לא. אין לי מושג מאיפה מגיע ההייפ הזה על נונו, כנראה בעיקר מחוץ להוד השרון. כן האוכל סבבה (ויקר, ממש לא על הצד הזול) אבל לא יותר מזה, והתפריט מורכב בערך ממנה וחצי. מה שכן שירות ברמה הכי גבוהה שיש, זה יאמר לזכותם

גילוי נאות: ההורים שלי גרים מרחק הליכה משם ובמשך כל הזמן שהם פתוחים היינו שם פעמיים והספיק לנו. בצהריים המקום מפוצץ בעיקר באמאות שקונות לילדים פיצה (פיצה סבבה, לא יותר)

גם מימי פעם היו טובים והדרדרו

 

נזכרתי גם בספגטים שממש אהבתי. היו להם פעם מלא סניפים וכולם נסגרו, אם אני לא טועה נשאר רק אחד בקריית אריה בפ"ת. לפחות בסניף הזה שנשאר הם עושים אחלה עבודה

 

איך הגענו משווארמה עגל למסעדות איטלקיות?

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...