Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שווארמה עגל ואיטלקי עם נגיעות טרנספורטר


bobi
שימו לב! השרשור הזה בן 414 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 9 שעות, Transporter כתב:

במיוחד כשמדובר בפסטה והיום אפשר לקנות רוטב עגבניות טוב בסופר, וגבינות טובות כמעט בכל מקום

 

לגבי רוטב עגבניות טוב בסופר... לא. לא ממש. תשקיע כמה דקות בלעשות את הרוטב מעגבניות טריות וטובות. בעונה, מעגבניות תמר, שזה הבנותזונות של העגבניות לרוטב. זה ממש לא אותו הדבר. עגבניות מרוסקות מקופסא, אם כבר, אז של Mutti. האיכות יותר יציבה. רוטב מוכן... יותר מדי טעם מעובד של חומרי טעם וריח.

 

גבינות טובות, יש ויש ויש. תודה לאל ולייבוא.

 

הבעיה היא להשיג פסטה טובה. פסטה היא קצת כמו חומוס, כביכול עיקרון ההכנה פשוט, ועדיין למצוא משהו ממש טוב - קשה. אני חוזר על ההמלצה, לקנות פסטה באיל פסטיו (אבן גבירול ת"א). אפשר גם להקפיא. ניוקי משובח אפשר פשוט לגלגל בקצת חמאה עם קצת מרווה במחבת על אש קטנה, ישר מהסיר (אסור הרבה מרווה, זה מריר, אפשר גם קצת שום, לא לחרוך אותו!). וזהו.

לפני 18 דקות, Blaz00r כתב:

נזכרתי גם בספגטים שממש אהבתי.

 

פה חשדתי.

 

כל פעם שיצא לי לאכול בספגטים חשבתי לעצמי, אני עושה לא פחות טעים לבד בבית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 391
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תלוי בסניף :-) הסניף בהוד השרון (זה שנונו החליף) היה אחלה, ומה שיש עכשיו בקריית אריה (שזה כבר מסעדה ולא סניף כי זו כבר לא רשת) גם אחלה. זה לא גורמה אבל זו מהמסעדות שאתה יודע בדיוק מה תקבל ולא תצא מאוכזב, סוג של לסגור פינה, והמחירים גם ללא תחרות

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, ALÞћÃ כתב:

 

אפרופו מבקרי מסעדות, ככל שעוברים הימים (או הביקורות), אני פשוט מגיע למסקנה שהערוץ של ניב גלבוע ביוטיוב הוא אחד הדברים.

 

החלק הנחמד בביקורות שלו זה שהוא מגלה מקומות חדשים עבורי, אבל אני חייב לציין שהיחס שלו כלפי מלצרים ונותני שירות פשוט מבזה ולא ראוי. גורם לי להתכווץ בכל פעם שהוא פותח את הפה שלו מול (או מאחורי הגב של) מלצר שממש מתאמץ לרצות אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה התחיל מביקורות ברשת והתפתח לשם:)

דווקא אמורה מיו זו מסעדה שמקבלת ביקורות מטורפות ואני הייתי בה פעמיים ולא לא רעה אבל גם לא מטורפת.

פעם ראשונה שאני שומע על תפריט טעימות שם אני לא זוכר שראיתי בתפריט שם או באתר  - נשמע מאוד מעניין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

הטעימות זה רק בהצגת אישור מבט"ל.

  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, hdal כתב:

דווקא אמורה מיו זו מסעדה שמקבלת ביקורות מטורפות

זה כי האנשים שממליצים עליה אכלו שם פסטה שמנת אז אומרים ששם הכי טוב 🤣

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, falou כתב:

 

 העגבניות לרוטב. זה ממש לא אותו הדבר. עגבניות מרוסקות מקופסא, אם כבר, אז של Mutti. האיכות יותר יציבה. רוטב מוכן... יותר מדי טעם מעובד של חומרי טעם וריח.

 

 

רוטב עגבניות בסופר, מטבעו, יכיל כל מיני דברים חוץ מאלו שנותנים טעם והריכוזים אף פעם לא יהיו עדינים. אז רוטב מוכן בסופר- אני אישית נגד.

מצד שני, אני מחזיק בבית סטוק של פחיות MUTTI PULPA, פשוט הזוי לי איך שהעגבניות בפחית מאיטליה טובות יותר מהטריות שלנו. גם התמר.

סן מרזנו זה באמת שלמות לרטבים.

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Blaz00r כתב:

אוכל איטלקי זה אוכל פשוט עם מינימום רכיבים שנעשה בדיוק. פיצה זה בצק, רוטב עגבניות, ומוצרלה; אלפרדו זה חמאה ופרמזן (בלי שמנת!! שמנת זו אדפטציה אמריקאית); טירמיסו זה ביצים סוכר שמנת ומסקרפונה וכו' וכו'. אז לא ברור לי הדיסוננס הזה שאתה כותב פה של אוכל מורכב

וחוץ מזה לא אמרת שאת מגיע לשם ואוכל אנטריקוט וסינטה???

 

 

הקהל בארץ לא מסתפק בפסטה עם רוטב עגבניות

זה משעמם מהר וזה גם משהו שאפשר להכין בבית בקלות

מסעדה שרוצה לשמר לקוחות צריכה תפריט קצת יותר מגוון ממנות בסיסיות

ככה בדיוק מאפיות כמו קדוש נהפכו לשם דבר..יכלו למכור קרואסון רגיל אבל החליטו לשים בו קרמים מיוחדים כדי להיות שונים

אפילו שבקרואסון מקורי אין שום קרם מקסימום שוקולד. הגיוון הזה זה מה שהופך אותם מיוחדים ואנשים מכל הארץ נוסעים לשם במיוחד

 

 

לפני שעתיים, Blaz00r כתב:

והתפריט מורכב בערך ממנה וחצי.

 

זה בדיוק מה שאני מסביר

לפני שעתיים, falou כתב:

 

לגבי רוטב עגבניות טוב בסופר... לא. לא ממש. תשקיע כמה דקות בלעשות את הרוטב מעגבניות טריות וטובות.

 

לא על כל  דבר שמוכרים בסופר צריך אוטומטית להגיד לא

הרוטב של מוטי עושה את העבודה לגמרי גם לפסטות וגם בתור רוטב פיצה

אין בעיה להוסיף עגבניות לרוטב אבל הרוטב כשלעצמו בסדר גמור

לפני שעתיים, Blaz00r כתב:

נזכרתי גם בספגטים שממש אהבתי.

 

סתם מסחרי כזה  בלי שום בשורה

ספגיצה הייתה מסעדה מיוחדת עם תפריט מיוחד

חבל שנסגרו

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 40 דקות, Transporter כתב:

לא על כל  דבר שמוכרים בסופר צריך אוטומטית להגיד לא

הרוטב של מוטי עושה את העבודה לגמרי גם לפסטות וגם בתור רוטב פיצה

אין בעיה להוסיף עגבניות לרוטב אבל הרוטב כשלעצמו בסדר גמור

 

כן. בסדר גמור. אבל אנחנו מדברים על יותר מ-"בסדר גמור"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 44 דקות, Transporter כתב:

הקהל בארץ לא מסתפק בפסטה עם רוטב עגבניות

זה לא נכון.

לפני 44 דקות, Transporter כתב:

זה משעמם מהר וזה גם משהו שאפשר להכין בבית בקלות

משעמם אולי לדעתך. לא כל אוכל צריך להיות מרוכב/מיוחד/מפוצץ, בפרט אוכל איטלקי.

אפשר להכין, כן. האם זה טעים כמו פסטה טרייה שעשה טבח מיומן עם רוטב מעגבניות נורמאליות (מה שמוכרים למסעדות זה לא מה שמוכרים בסופר)? רוב הסיכויים שלא.

 

לפני 44 דקות, Transporter כתב:

מסעדה שרוצה לשמר לקוחות צריכה תפריט קצת יותר מגוון ממנות בסיסיות

גם זה לא נכון.

 

לפני 44 דקות, Transporter כתב:

ככה בדיוק מאפיות כמו קדוש נהפכו לשם דבר..יכלו למכור קרואסון רגיל אבל החליטו לשים בו קרמים מיוחדים כדי להיות שונים

אבל זה העניין, הם מוכרים גם את הבסיסי. וכל עוד הם עושים את הבסיס טוב, יהיה להם קהל לקוחות. אולי לא את הלקוחות של האינסטוש.

 

לפני 44 דקות, Transporter כתב:

אפילו שבקרואסון מקורי אין שום קרם מקסימום שוקולד. הגיוון הזה זה מה שהופך אותם מיוחדים ואנשים מכל הארץ נוסעים לשם במיוחד

קראוסון הוא מאפה מבוסס בצק וחמאה, ללא קרמים. ויש לא מעט אנשים שמוכנים לנסוע רחוק בשביל אוכל פשוט, מדויק וטעים. הוא פשוט לא מיוחד לפי הגדרתך.

 

תסתכל על נושא השרשור, שווארמה. לכאורה אוכל "פשוט", אבל אנשים מוכנים לעשות לא מעט מאמצים בשביל להשיג שווארמה "אמיתית". אותו דבר עם שרשור הבייגלה שהיה פה לאחרונה. אותו הנ"ל עם אוכל איטלקי.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהפסטות שאפשר לקנות ברשתות, אני מחבב את rummo.

עם רטבים של mutti אפשר להגיע לארוחות לא רעות.

אם הייתי צריך להמר, הייתי מהמר שגם באיטליה הרוב משתמשים במוצרי מדף.

 

מה שכן - בשום מקום בחיים שלי לא אכלתי פיצה ככ טובה כמו בפירנצה, ואני רוצה לטוס מתישהו לנאפולי רק בשביל זה. 

 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, Transporter כתב:

אז תכין לבד

כשמוסיפים לרוטב עוד מרכיבים זה באמת לא משנה אם זה רוטב של מוטי או רוטב שהכנת מעגביות טריות

 

 

איש, מה אתה שח. אין יותר חשוב מזה. תנסה להכין רוטב מהעגבניות המעאפנות שמיובאות מטורקיה ונמכרות בסופר (אלו שבד"כ גדולות ובצבע אדום חלש), לא משנה מה תעשה לו ומה תזרוק פנימה- הוא לא יהיה יותר מבינוני at best.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

זה לא נכון.

משעמם אולי לדעתך. לא כל אוכל צריך להיות מרוכב/מיוחד/מפוצץ, בפרט אוכל איטלקי.

אפשר להכין, כן. האם זה טעים כמו פסטה טרייה שעשה טבח מיומן עם רוטב מעגבניות נורמאליות (מה שמוכרים למסעדות זה לא מה שמוכרים בסופר)? רוב הסיכויים שלא.

 

גם זה לא נכון.

 

אבל זה העניין, הם מוכרים גם את הבסיסי. וכל עוד הם עושים את הבסיס טוב, יהיה להם קהל לקוחות. אולי לא את הלקוחות של האינסטוש.

 

קראוסון הוא מאפה מבוסס בצק וחמאה, ללא קרמים. ויש לא מעט אנשים שמוכנים לנסוע רחוק בשביל אוכל פשוט, מדויק וטעים. הוא פשוט לא מיוחד לפי הגדרתך.

 

תסתכל על נושא השרשור, שווארמה. לכאורה אוכל "פשוט", אבל אנשים מוכנים לעשות לא מעט מאמצים בשביל להשיג שווארמה "אמיתית". אותו דבר עם שרשור הבייגלה שהיה פה לאחרונה. אותו הנ"ל עם אוכל איטלקי.

 

מתי פעם אחרונה היית שותף בבר \ מסעדה \ מקום אחר שמציע תפריט וצריך למשוך אליו לקוחות, שאתה רוצה לספר לי איך לקוחות מתנהגים ?

 

לידיעתך מגיעים לקדוש מכל קצוות הארץ, כן במיוחד

 

שווארמה זה משהו שאוכלים על הדרך. אני אוכל שווארמה כי יש לי מתחת למשרד או מול המחסן שווארמה. אני לא נוסע מת"א לעכו בשביל שווארמה. 

לאכול שווארמה זה לא חוויה כמו ישיבה במסעדה. בשביל מסעדות אנשים נוסעים. כן.

אתה  לא חייב להסכים, תפתח מסעדה עם תפריט עם 5 מנות  בסיסיות ופשוטות תספר לי כמה הצלחת

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...