Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שווארמה עגל ואיטלקי עם נגיעות טרנספורטר


bobi
שימו לב! השרשור הזה בן 415 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 3 דקות, Transporter כתב:

מתי פעם אחרונה היית שותף בבר \ מסעדה \ מקום אחר שמציע תפריט וצריך למשוך אליו לקוחות, שאתה רוצה לספר לי איך לקוחות מתנהגים ?

למה צריך להיות אחד מאלה כדי להבין איך לקוחות מתנהגים? 

 

לפני 3 דקות, Transporter כתב:

לידיעתך מגיעים לקדוש מכל קצוות הארץ, כן במיוחד

לא טענתי אחרת. הגבתי לטיעון שמאפייה חייבת להיות "מיוחדת" בשביל קהל לקוחות.

 

לפני 3 דקות, Transporter כתב:

שווארמה זה משהו שאוכלים על הדרך. אני אוכל שווארמה כי יש לי מתחת למשרד או מול המחסן שווארמה. אני לא נוסע מת"א לעכו בשביל שווארמה. 

לאכול שווארמה זה לא חוויה כמו ישיבה במסעדה. בשביל מסעדות אנשים נוסעים. כן.

אתה  לא חייב להסכים, תפתח מסעדה עם תפריט עם 5 מנות  בסיסיות ופשוטות תספר לי כמה הצלחת

לא דיברנו על חוויה. דיברנו על איכות וטעם. ואפשר לקבל את זה גם במקומות "בסיסיים".

רגע, אז אנשים נוסעים במיוחד למאפייה אבל לא למקום אחר? מה?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 391
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

למה צריך להיות אחד מאלה כדי להבין איך לקוחות מתנהגים? 

 

 

כי אתה בדיוק כמו מי שחושב שויויניו זאת מסעדה איטלקית הכי טובה בארץ

הם פשוט לא מכירים דברי םאחרים אז הם בטוחים שמה שהם מכירים זה כל מה שיש

אני אומר לך שמסעדה עם תפריט דל מאוד קשה לה להצליח

פסטה ברוטב עגבניות גם אם תהיה ממש מושלמת, בסוף היא תשעמם את הלקוח הקבוע.

תסכים או לא תסכים אומר לך את זה מהכרות מאוד עמוקה עם הענף הזה

 

 

לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

לא טענתי אחרת. הגבתי לטיעון שמאפייה חייבת להיות "מיוחדת" בשביל קהל לקוחות.

 

אז הסברתי לך שאם הוא סתם היה מוכר קרואסון עם שוקולד  אף אחד לא היה בא במיוחד

מגיעים אליו במיוחד כי הוא יוצא מהקופסא ומשנה את הקרואסון הטיפוסי שכולם מכירים

בדיוק כמו מי שמוכר פסטות מורכבות

החלק השני זה הביצוע וצריך שהוא יצא מושלם. סתם לזרוק מרכיבים לא קשורים ולמכור זה לא חוכמה

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 31 דקות, Transporter כתב:

אז תכין לבד

כשמוסיפים לרוטב עוד מרכיבים זה באמת לא משנה אם זה רוטב של מוטי או רוטב שהכנת מעגביות טריות

 

 

סליחה?!

 

גם אם אתה מכין בולונז, לעגבניות יש טעם מכריע לרוטב. אם הכנת אותו מעגבניות שרי, הוא יותר מתקתק וכו'. לרוטב מוכן מראש יש טעם... נו, מונסודיום גלוטמטי כזה

 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

לא דיברנו על חוויה. דיברנו על איכות וטעם. ואפשר לקבל את זה גם במקומות "בסיסיים".

רגע, אז אנשים נוסעים במיוחד למאפייה אבל לא למקום אחר? מה?

 

יש מאכלים שאוכלים אותם על הדרך ויש מאכלים שנוסעים במיוחד בשבילם.

בכנות? אני שונא שווארמה פרגית, לא מסוגל להכניס את זה לפה אבל כשאין לי ברירה אני אוכל

למה ? כי אני באמצע עבודה ואין זמן לטייל. אם אני תקוע באיזור יבנה והולך לשמעוני ויש לו רק פרגית נאכל פרגית כי אין לי זמן ללכת לגפניקה, לשבת, להזמין, לחכות שיכינו

 

מי שנכנס למסעדה לאכול ארוחה מלאה בד"כ לא עושה את "על הדרך כשהוא חונה באדום לבן ל 10 דקות", הוא בא לשם במיוחד

Just now, falou כתב:

 

סליחה?!

 

גם אם אתה מכין בולונז, לעגבניות יש טעם מכריע לרוטב. אם הכנת אותו מעגבניות שרי, הוא יותר מתקתק וכו'. לרוטב מוכן מראש יש טעם... נו, מונסודיום גלוטמטי כזה

 

 

ועדיין

אין לי בעיה עם הרוטב של מוטי

לא משנה כמה תמשיך לטחון את זה

תכין מעגבניות רגילות לבריאות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, Transporter כתב:

כי אתה בדיוק כמו מי שחושב שויויניו זאת מסעדה איטלקית הכי טובה בארץ

אבל אני לא חושב שזו המסעדה האיטלקית הכי טובה בארץ.

 

לפני 1 דקה, Transporter כתב:

אני אומר לך שמסעדה עם תפריט דל מאוד קשה לה להצליח

אז מה? קשה זה לא אומר שלא יבואו מרחוק כדי לטעום את האוכל. ולא אומר שלא יהיה קהל לקוחות.

 

לפני 1 דקה, Transporter כתב:

פסטה ברוטב עגבניות גם אם תהיה ממש מושלמת, בסוף היא תשעמם את הלקוח הקבוע.

בסדר, אבל כתבת תפריט דל, לא תפריט של מנה אחת. דיברתי ספציפית בנושא של "כמה טעים אפשר לעשות פסטה עגבניות".

 

לפני 1 דקה, Transporter כתב:

תסכים או לא תסכים אומר לך את זה מהכרות מאוד עמוקה עם הענף הזה

אני ממליץ לא להניח הנחות מול אלו שאתה מתדיין איתם.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

גוסר, אתם מדברים על דברים שונים. מצליחה != טובה.

 

צודק, לפעמים אני שוכח עם מי אני מתווכח.

 

Tried i did failed i have - Advice Yoda Gives | Meme Generator

  • רעיון טוב! 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 17 דקות, Transporter כתב:

ועדיין

אין לי בעיה עם הרוטב של מוטי

לא משנה כמה תמשיך לטחון את זה

תכין מעגבניות רגילות לבריאות

אתה מתכוון לעגבניות המרוסקות בפחית או לרוטב מוכן שלהם?

בעגבניות המרוסקות אין כלום חוץ מעגבניות. אפשר לבשל עם זה רוטב פיזדייץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

גוסר, אתם מדברים על דברים שונים. מצליחה != טובה.

 

 

זה לא נכון

מסעדה שמצליחה לאורך זמן- כמו אמורה מיו לדוגמא, היא בטוח טובה

 

לא מדובר על הקינוחים של ההיא שאין להם טעם ואין להם ריח וכולם קנו אותם כי זה מצטלם יפה לאינסטגרם..כי כל מי שטעם את זה הבין שזה זוועה, אז חד משמעית היא לא יכולה להחזיק שנים

מסעדה שמחזיקה שנים כמו אמורה מיו, כמו הסוהו - כנראה מגישה אוכל טוב

 

אני בתור לקוח שאוהב לאכול במסעדות לא רואה את עצמי חוזר למקום שאני כל פעם אוכל את אותה מנה

לקוח קבוע - לקוח שחוזר לעיתים קרובות

לא אחד כזה שמגיע פעם בשנה. פעם בשנה אין לי בעיה לאכול את אותה מנה

פעם בשבוע שבועיים זה קצת קשה

לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

אתה מתכוון לעגבניות המרוסקות בפחית או לרוטב מוכן שלהם?

בעגבניות המרוסקות אין כלום חוץ מעגבניות. אפשר לבשל עם זה רוטב פיזדייץ.

 

גם וגם

הרוטב של מוטי בסדר גמור לפיצות ולפסטות

לפני 25 דקות, Gosser1860 כתב:

אבל אני לא חושב שזו המסעדה האיטלקית הכי טובה בארץ.

 

אז מה? קשה זה לא אומר שלא יבואו מרחוק כדי לטעום את האוכל. ולא אומר שלא יהיה קהל לקוחות.

 

בסדר, אבל כתבת תפריט דל, לא תפריט של מנה אחת. דיברתי ספציפית בנושא של "כמה טעים אפשר לעשות פסטה עגבניות".

 

אני ממליץ לא להניח הנחות מול אלו שאתה מתדיין איתם.

 

פסטה עגבניות זה לא מנה שחוזרים בשבילה שוב ושוב למסעדה

אתה כנראה לא מבין את ההגדרה של לקוח חוזר \ קבוע

מדובר בלקוח שחוזר לעיתים קרובות מאוד למסעדה

בעידן של היום שאפשר להכין פסטה כזאת בבית בלי בעיה, מסעדה איטלקית שרוצה להצליח צריכה קצת מעבר לזה

אם אתה כותב שאתה מכיר את התחום מקרוב ועדיין כותב את הדברים האלה תרשה לי לגחך

אבל בסדר, זאת הסיבה שנפתחות פה כל שנה אלפי מסעדות ורק מעטות שורדות. כולם בארץ מסעדנים מכירים הכל ויודעים הכל

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהטרול הוא לקוח חוזר,

זה כי השרשורים טובים או מצליחים?

התגובות שלו מגוונות, או צפויות / משעממות?

  • מצחיק 3

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות, Transporter כתב:

מסעדה שמצליחה לאורך זמן- כמו אמורה מיו לדוגמא, היא בטוח טובה

 

נאפיס.

 

  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

יש מלא מקומות בינוניים שמצליחים וקיימים לאורך זמן. לא צריך להיות משהו פנומנלי כדי להצליח, מספיק שתעשה אוכל סביר במחיר הגיוני. רוב האנשים לא כאלה אניני טעם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה בארץ אפשר למצוא קרואסון אמיתי (או קרוב לאמיתי) כמו בצרפת, נימוך עם טעם של חמאה, ולא הזבל שמוכרים פה ב95% מהמאפיות?? זה קצת הרבה בושה שהקרואסונים של ארומה הם הדבר הכי זמין וקרוב לזה

 

אחח, זוכר שהתארחתי באחוזה של סבתא של חבר איפשהו בפרברי פריז. כל בוקר הגישו (המשרתים כמובן) קרואסונים טריים עם טעם גן עדן. חלום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעניין השווארמה, אמרו את זה קודם לפני, זה לא משנה, הכי אוהב את חאזן המקורי בעיר תחתית בחיפה, תמיד לוקח את העגל, מנה ענקית וכל כך טעימה, מגביל את עצמי ללא יותר מפעם חודש, אושר! לוקח בהליכה את אמיל עם הפיתות שלו בגודל צלוחית אספרסו.

גם ויוינו בחיפה וגם רפאלו מסעדות איטלקיות טובות ועיקביות באיכות ובשירות שלהם. 

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...