Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שווארמה עגל ואיטלקי עם נגיעות טרנספורטר


bobi
שימו לב! השרשור הזה בן 424 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לכולם

דווקא מי שעובד המון שעות ובלחץ מעדיף את המקומות שאפשר לעצור רגע לקנות משהו זריז וללכת
לא עכשיו מסעדה, מלצרים, לחכות שיושיבו אותך ויכינו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 391
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני שעתיים, Transporter כתב:

גם מקדונלדס מסעדה טובה

זאת לא מסעדה שהולכים לדייטים

למה ככה לשלול מראש? 

גם מכבדים תן ביס

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Transporter כתב:

תמיד כדאי לאכול קרואסון טרי ולא כזה שעומד כמה שעות

קדוש בירושלים, מאפה יהודה, טלר מקומות מומלצים

 

טלר נקנו ע״י רמי לוי והטעם התדרדר בהתאם.

מאפית בארי.

 

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני שעה, vadim6385 כתב:

גם למיליארדר יש דודה לשווארמה או מקנאגטס מדי פעם

גם למי שאוכל אנטריקוט כל הזמן מתחשק פרוסה עם שוקולד השחר.

  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, farkash7 כתב:


השאלה מה המדד שלך לאיכות.

במקדונלדס למשל אני יכול לסמוך על זה שלא משנה באיזה חור אני על הגלובוס, לביג מק יהיה את אותו הטעם, וגם לצ׳יפס וכו׳…

 

רק שזה ממש לא נכון, הטעם ואיכות הבשר משתנים בהתאם למקום.

באוסטריה למשל- מאוד דומה לארץ.

צרפת- שיקוץ. אין לי מושג מה עשו לבקר המסכן שהוא הפך לדבר העצוב שקיבלתי.

יפן- האיכות של הבשר ממש גבוהה, אבל יש פחות ממנו.

פילפינים- יש מצב לא רע שזה הגיע קפוא בהטסה. טעם של משהו שישב שנה במקפיא (אכיל, אבל זה ניכר)

 

המצב בארץ בגזרת מקדונלדס לא רע.

אבל מפה ל "מסעדה טובה" שמישהו אמר פה- וואו, לא. מי שטוען דבר כזה כנראה מסוגל לטעום רק שומן ומלח.

  • אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ עושים את המקדונלדס ״על גחלים״ ולא על הפלנצ׳ה, כמו בכל העולם. זה מראש אומר שהטעם בארץ שונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שכתב את זה התכוון שהטעם של ההמבורגר בארץ תמיד יהיה אותו דבר

כי הכל שם עובד על טיימרים ולא מישהו שמכין ומחליט מתי להוריד את הבשר מהאש וכו

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, Transporter כתב:

מי שכתב את זה התכוון שהטעם של ההמבורגר בארץ תמיד יהיה אותו דבר

 

בתאריך 4.2.2022 בשעה 10:14, farkash7 כתב:

במקדונלדס למשל אני יכול לסמוך על זה שלא משנה באיזה חור אני על הגלובוס,

 

אבל אני מסכים עם הציטוט למעלה. 

עם כל ההבדלים הקטנים, כשאתה בחו״ל, בטח כשאתה בחו״ל על ילדים, וצריך פתרון תזונתי... זה תמיד זמין, זול, ובעיקר - מהיר.

 

 

 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בניגוד לגפניקה, אגאדיר וכו', שבאמת מישהו מכין את ההמבורגר בעצמו לכל לקוח

במקדונלדס הכל רץ על פס אוטומטי ומי שמכין לא קובע שום דבר

ובגלל זה הטעם בכל מקום בארץ יהיה אותו דבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, falou כתב:

בארץ עושים את המקדונלדס ״על גחלים״ ולא על הפלנצ׳ה, כמו בכל העולם. זה מראש אומר שהטעם בארץ שונה.

הם מטגנים את הקציצות (וגם את הדברים האחרים) במפעל, והטבח בסניף מקבל את זה קפוא ומפשיר על הגריל/בשמן עמוק.

 

הטעם בארץ שונה, בין היתר, בגלל ההתאמה לטעם ישראלי, שרגיל לטעמים יותר בולטים - יותר מתוק, יותר מלוח, יותר הכל.

 

אותו דבר בדברים כמו קוקה קולה - אם תקח קוקה קולה אמריקאית ותשווה אותה למה שיש בארץ, האמריקאי ירגיש לך חסר טעם.

 

אבל תהליך הייצור של מקדונלד'ס, הוא אותו דבר בכל העולם - מכינים במפעל שמחלק את הסחורה לסניפים. ככה ילדים בני 16 שמועסקים שם, לא יכולים להרוס יותר מדי.

 

הטעם יכול להשתנות מסניף לסניף, וממדינה למדינה, אבל בסופו של דבר תקבל אוכל אכיל, בטוח, מזין ויחסית זול בכל מקום.

 

שים לב - לא טעים או בריא, אבל אכיל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 53 דקות, Potato כתב:

בזמן האחרון התחלתי לקבל את ההמבונגר שרוף בקצוות.

לפעמים יבש.

 

לא רואה אחידות בין סניפים ואפילו לא באותו הסניף.

 

אין למי שמכין שום שליטה על זה...מהציפס ועד ההמבורגרים הכל אוטומטי

בעבר חבר טוב שלי היה זכיין של בורגרנץ, היה מכשיר שההמבורגר רץ עליו מההתחלה ועד הסוף, מגיע לסוף וגם אם תשכח אותו שם הוא לא ישרף, מקסימום יתקרר

 

הרשתות האלה בנויות בצורה שגם ילד בן 15 עם נזלת יוכל להכין המבורגר בדיוק כמו שאתה או אני נכין, כי אין לאף אחד מאיתנו שליטה על זה..

 

ההמבורגר שרוף? אולי הרשת שינתה את הטיימר של הגריל כדי שיהיה קצת שרוף "על גחלים"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, Transporter כתב:

ההמבורגר שרוף? אולי הרשת שינתה את הטיימר של הגריל כדי שיהיה קצת שרוף "על גחלים"

לא אכפת לי איך מייצרים.

אבל הטענה שאין הבדלים באיכות בין סניפים ואפילו עקביות בסניף עצמו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נתקלתי במה שאתה אומר

וגם השיטה שבה מכינים את האוכל לא משאירה מקום לטעויות אבל סבבה

בדיוק כמו שלא תקבל ציפס שרוף או חי כי הציפסר עובד על טיימר...

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, Transporter כתב:

לא נתקלתי במה שאתה אומר

וגם השיטה שבה מכינים את האוכל לא משאירה מקום לטעויות אבל סבבה

בדיוק כמו שלא תקבל ציפס שרוף או חי כי הציפסר עובד על טיימר...

 

מאיפה הרעיון שהצ'יפסר עובד על טיימר? הצ'יפסר פועל כל הזמן, יש לידו טיימר- וזו אחריות העובד להוציא בזמן. אחריות העובד גם להכניס כמות מדודה (כי הטמפרטורה של השמן משתנה בהתאם לכמות הצ'יפס שאתה מכניס כל פעם)

אני לא יודע אם גם ראית את המיכל ליד מיכל השמן, זה שהם שופכים אליו צ'יפס מוכן שנשאר חם בעזרת מנורה אינפרא אדומה. זה לא שמכינים במיוחד בשבילך את מנת הצ'יפס שאתה מזמין, הם מכינים כל הזמן.

בפועל, העובדים מפשלים כל הזמן והצ'יפס יכול לצאת שרוף או חי. באחד הסניפים הקרובים לפה (חוצות אלונים) הצ'יפס חי כמעט דרך קבע, אחד המגעילים.

באופן כללי, כמו שתפוח אדמה אמר פה, יש מספיק חוסר אחידות בין סניפים.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...