Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 3.2.2022 בשעה 13:41, Blaz00r כתב:

איפה בארץ אפשר למצוא קרואסון אמיתי (או קרוב לאמיתי) כמו בצרפת, נימוך עם טעם של חמאה, ולא הזבל שמוכרים פה ב95% מהמאפיות?? זה קצת הרבה בושה שהקרואסונים של ארומה הם הדבר הכי זמין וקרוב לזה

אחח, זוכר שהתארחתי באחוזה של סבתא של חבר איפשהו בפרברי פריז. כל בוקר הגישו (המשרתים כמובן) קרואסונים טריים עם טעם גן עדן. חלום

Maison Kayser (מייזון קייזר של אריק קייזר שהוא בולנז'ר פריזאי) - יש כמה סניפים בתל אביב. הקרואסון טוב טגם הלחמים ברובם טובים (זה לא פריז אבל הכי קרוב שתמצא בישראל). אישית פחות התלהבתי מהעוגות / הטארטים השונים שלהם.

• רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד הקרואסונים היותר טובים שאכלתי, עיר תחתית חיפה. מקום שנקרא breada.

20220204_084312.thumb.jpg.c007aabd43be24c03e7ca68b9ea9b1f1.jpg

• אהבתי 2

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 17 דקות, Gosser1860 כתב:

תל אביבי לא יכול להגיע לחיפה בשישי?

לא, צריך דרכון, ויזה ובדיקת קורונה בתוקף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

צריך דרכון

כבר שכחתי איך הדרכון שלי נראה בכלל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 26 דקות, Gosser1860 כתב:

חוץ מזה, אני מסכים איתך, אבל שכחת את השנ"צ המחייב לאחר מכן.

בפעם האחרונה שניסיתי לשכנע תל אביבי לבוא לחיפה, הוא טען שהוא לא יודע איפה זה.. 

• מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 16 דקות, Gosser1860 כתב:

כבר שכחתי איך הדרכון שלי נראה בכלל.

נראה לי ככה, אבל לא סגור על זה:

image.png.e8e001c0a7377f989326734867d9b071.png

• מצחיק 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 36 דקות, Gosser1860 כתב:

יש לי מספר מכרים בתל אביב. לפני כמה שנים שחוץ מבשעות הקריטיות הנסיעה הזו ארכה שעה או כמה דקות יותר, מדי פעם העליתי את הרעיון שיצפינו (mind you, אני  הייתי אצלם פיזית בעתות האלו) 

נתקלתי בשלל "לא יודע איך להגיע"/"חיפה זה רחוק"/"מה יש לעשות שם". 

תל אביבי ממוצע יעמוד שעתיים בפקק מר"ג ליפו בשביל להגיע לאבולעפיה ויחכה שעה בתור בשביל המבורגר בינוני אבל עתיר יומרה בויטרינה. 

נסיעה של חצי שעה על כביש פנוי צפונה, מצד שני, זו מחשבה מצמררת וטרחה שאין דומה לה. 

פורסם

לא יודע מי אלו החברים שלכם, אני בשביל שווארמה/כנאפה/המבורגר/בירה טובה מעדיף לנסוע צפונה/דרומה מאשר לעמוד בפקקים של מדינת תל אביב.

אולי שווה לרענן אותם או משהו :scatter:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אני זוכר שממש חודש אחרי שקניתי את הקקטוסולר הגיעו חברים מגרמניה לעבודה באשדוד, אז עשיתי דלתון-אשדוד, ארוחת ערב ב'פסקדה' וחזרה צפונה.

ולפני 4 חודשים כשהייתי בגרמניה נסעתי לפגוש אותם וללכת למסעדה, כמעט 3 שעות לכיוון על 160 באוטובאן.

שם זה נחשב מרחק סביר, פה זה 2/3 מדינה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, eitanuch כתב:

בפעם האחרונה שניסיתי לשכנע תל אביבי לבוא לחיפה, הוא טען שהוא לא יודע איפה זה.. 

עצוב... סה"כ שעה~ נסיעה מת"א על 110.

לפני 5 שעות, eitanuch כתב:

אחח שווארמה חזן של שישי וקינוח כנאפה. חוויה שאף תל אביבי לא יכיר בחיים. 

בתור תל אביבי רק מוודא לפני גיחת הבליסה הצפונית הבאה בחיפה - מדובר על חזן הסניף שברחוב השווארמיות (זה שאינפקטד עשו לו פרומושן מלפני עשור) או זה שנמצא בצ'קפוסט מול הקניון, או שבתאכלס שניהם מהנדסים את המנה מאותם החומרים?

פורסם
לפני 8 שעות, ALÞћÃ כתב:

בתור תל אביבי רק מוודא לפני גיחת הבליסה הצפונית הבאה בחיפה - מדובר על חזן הסניף שברחוב השווארמיות (זה שאינפקטד עשו לו פרומושן מלפני עשור) או זה שנמצא בצ'קפוסט מול הקניון, או שבתאכלס שניהם מהנדסים את המנה מאותם החומרים?

כו, זה המקום המומלץ, איפה שאינקטד צילמו, דרך יפו 140 חיפה

• אהבתי 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 10 שעות, Pika007 כתב:

יש לי מספר מכרים בתל אביב. לפני כמה שנים שחוץ מבשעות הקריטיות הנסיעה הזו ארכה שעה או כמה דקות יותר, מדי פעם העליתי את הרעיון שיצפינו (mind you, אני  הייתי אצלם פיזית בעתות האלו) 

נתקלתי בשלל "לא יודע איך להגיע"/"חיפה זה רחוק"/"מה יש לעשות שם". 

תל אביבי ממוצע יעמוד שעתיים בפקק מר"ג ליפו בשביל להגיע לאבולעפיה ויחכה שעה בתור בשביל המבורגר בינוני אבל עתיר יומרה בויטרינה. 

נסיעה של חצי שעה על כביש פנוי צפונה, מצד שני, זו מחשבה מצמררת וטרחה שאין דומה לה. 

תשמע, באתי להגיד שזה לא נכון וזה תלוי אדם וזה.

אבל וואלה, בכנות, אתה צודק. מאז שעברתי לתל אביב לפני כמה שנים, הנכונות שלי להגיע למקומות שהם לא הליכה או אוטובוס של 10 דקות ירדה משמעותית. 

יש משהו מאוד נוח בכמעט כל דבר שתרצה זמין מרחק הליכה ממך. אז מה שצפונית לרמת אביב או דרומית לפלורנטין זה לא משהו שיש לי הרבה מה לחפש בו.

ליפו או אבולעפיה לא נסעתי הרבה מאוד זמן ומעולם לא נסעתי לשם באופן יזום לטיול, אולי חוץ מפעם אחת. כל שארהזמן עבדתי/הוזמנתי לאירוע.

לצפון דווקא כן, בערך פעם בחודש/חודשיים, מגיע לקריות או חיפה בעבר. ביום שישי זה  פחות כיף כי עמוס, אבל בחמישי בערב זה אחלה. שעה בערך נסיעה לכיוון, אם חוזרים מאוחר.  

• רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
Just now, ניקו פ. כתב:

אבל וואלה, בכנות, אתה צודק. מאז שעברתי לתל אביב לפני כמה שנים, הנכונות שלי להגיע למקומות שהם לא הליכה או אוטובוס של 10 דקות ירדה משמעותית. 

רק שבת״א כל דבר שהוא הליכה של 10 דק׳ הוא נסיעה של חצי שעה לפחות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...