Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 3.1.2022 בשעה 19:38, Michazzz כתב:

הצעה שלי שעבדה יותר מ 12 פעמים בשנה האחרונה: מסך 24-27 אינץ', מחשב נייח מחודש כמו שהומלץ כאן (יש הרבה מחודשים 8-16 GB) i5 אמנם מיושן אך סוס עבודה, תקפיד על אחריות שלוש שנים בבית הלקוח, מקלדת+עכבר, רמקולים טובים (200 שח) ומצלמת אינטרנט. אבא שלך יהיה מבסוט

לדוגמא:

מחשבים נייחים במבצע - P1000

כדאי לעבור על ההמלצה שלי, יותר מ 12 אנשים מרוצים והתקציב זול

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, falou כתב:

אחה מבטל כמה נקודות חשובות שהעלו לטובת מחשבים כאלו. קודם כל, העדר כבלים. אני מניח שהיום כולם רוצים מקלדת ועכבר אלחוטיים, ככה שמה שמגיע עם המחשב לא חשוב

דבר שני, אם תחזוקה ושירות לא חשובים, אז אז זה עוד 'יתרון' של לקנות קופסא אחת עם אחריות שלא משנה 

צמצמת את כל היתרון לנוחות הקנייה בלבד... 

אבל בינתיים כולם מדברים ועוד לא ראיתי מחשב אחד מומלץ. תביאו, נראה מה אפשר לעשות בתקציב אחרת

זה מגיע כמובן עם מקלדת ועכבר אלחוטיים...

תחזוקה ושירות כמובן שחשובים, מחשב מותג מגיע עם אחריות של 3 שנים עד הבית.. ציינתי את זה כבר כמה פעמיים - וזה חשוב מאוד

בבקשה: מחשב משולב מסך HP AIO 23.8 inch Touch Intel Core i5 2E8H5EA | מחיר (cdsoft.co.il)

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם
לפני כשעה, `Infinity כתב:

למסירה:

מחשב נייד

מחשב נייח

מקלדת ועכבר

לא נעשה בהם שימוש בשנים האחרונות לכן לא יודע מה תקינותם.

איסוף מחיפה/הרצליה

20220106_180935.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 5.1.2022 בשעה 22:49, adi89 כתב:

תחזוקה ושירות כמובן שחשובים, מחשב מותג מגיע עם אחריות של 3 שנים עד הבית.. ציינתי את זה כבר כמה פעמיים - וזה חשוב מאוד

בבקשה: מחשב משולב מסך HP AIO 23.8 inch Touch Intel Core i5 2E8H5EA | מחיר (cdsoft.co.il)

חרגת מהתקציב.

תחזוקה ושירות כמובן שחשובים, מחשב מותג מגיע עם אחריות של 3 שנים עד הבית

למה זה חשוב?

מה הסיכוי שמחשב יתקלקל?

• משעמם 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כשקונים מחשב לאדם מבוגר והקונה נמצא רחוק- זה חשוב מאוד

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אנחנו לא יודעים איפה הקונה נמצא, אבל זה שיקול. בינתיים יש הצעה למחשב אחד, לא בתקציב, מסך - לא משהו, שהוא גם מסך מגע (שלא נדרש).

הייתי מעדיף, לאדם מבוגר, מסך גדול יותר וברזולוציה יותר גבוהה, כדי לאפשר להציג פונטים יותר גדולים. כמו כן, לא ברור כמה חלונות הוא צריך פתוחים לניהול מסחר (לא מבין בזה, לא יודע איך עושים את זה).

פורסם
לפני 35 דקות, falou כתב:

מסך - לא משהו,

מה רע במסך? פאנל  IPS שיבטיח זוויות צפייה טובות, רזולציה סטנדרטית למסכים בגודל זה.

כמובן שרצוי לראות את המוצר לפני רכישה.

פורסם

מצטרף להמלצה הזו 👆🏼

עם כח הכבליאדה שיצטרך במחשב נייח, מספיק שכבל אחד יתנתק ובגיל כזה לא טריוויאלי להיות מסוגל לראות  מה בדיוק התנתק ואיך צריך לחבר והבן נמצא במדינה אחרת…

בנוסף עם כל עוקצי הקשישים היום לשירותי מחשוב עאלק - לא הייתי מתלבט פעמיים. משלם קצת יותר יקר ומקבל הכל כלול עם שירות עד הבית. 

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם
לפני 3 שעות, FARM כתב:

מה רע במסך? פאנל  IPS שיבטיח זוויות צפייה טובות, רזולציה סטנדרטית למסכים בגודל זה.

כמובן שרצוי לראות את המוצר לפני רכישה.

אין מסכי TN בתקציב, מסך IPS זה כמו כולם. אפשר רזולוציה יותר טובה.

כדי לדעת אם מסך טוב מספיק צריך נתוני בהירות וכיסוי צבע (גם קצת רענון, למה שחשוב). לא צריך לבדוק בעיניים.

כל המחשב הזה לא בתקציב, אבל אם אתה רוצה אני אביא קונפיגורציה עדיפה בתקציב הלא רלוונטי.

לפני 3 שעות, dotSYS כתב:

מצטרף להמלצה הזו 👆🏼

עם כח הכבליאדה שיצטרך במחשב נייח, מספיק שכבל אחד יתנתק ובגיל כזה לא טריוויאלי להיות מסוגל לראות  מה בדיוק התנתק ואיך צריך לחבר והבן נמצא במדינה אחרת…

בנוסף עם כל עוקצי הקשישים היום לשירותי מחשוב עאלק - לא הייתי מתלבט פעמיים. משלם קצת יותר יקר ומקבל הכל כלול עם שירות עד הבית. 

עוד פעם השטות הזו?!

למה לכתוב דברים שהם פשוט תלושים מהמציאות?

הדבר היחיד שנוסף למחשב שהוא לא AOI זה HDMI למסך. מתי פעם אחרונה ניתקת כבל HDMI בלי כוונה?

כבר עשית מאדם שמסוגל לסחור בבורסה לבדו דרך המחשב לדימנטי, שלא יודע לחבר מסך לקופסא וקופסא לחשמל. 

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

הדבר היחיד שנוסף למחשב שהוא לא AOI זה HDMI למסך

אתה שוב טועה. אחזור שנית:

כבל מתח נוסף

רמקולים

מצלמה

מיקרופון

פורסם

שוב. לא היתה דרישה למצלמה או רמקולים או מיקרופון.

אם רוצים, אפשר לקנות מסך עם רמקולים. רק שהוא יהיה 27 אינטש, עם בהירות גבוהה ב-50 אחוז, פרופורציות של 16:10 ורזולוציה יותר גבוהה. כל הדברים האלו מקלים על עבודה עם ריבוי חלונות, בטח כשהראייה כבר לא משהו.

הבעיה עם מחשבי AOI זה שברגע שהתקלקל משהו, כל המחשב הולך לפח, ומחשבים חיים כיום יותר מ-3 שנים. במקרה הטוב מה שנשאר מהמחשב זה מסך לא-מי-יודע-כמה.

והמחשב מיני PC יהיה עם אחריות 3 שנים בבית הלקוח.

פורסם

AIO*, זה וויכוח אבוד, הבנו שאתה נגד הפתרון, הנסיון שלי מעולה איתו והמחשבים הללו מחזיקים שנים רמות כמו כל מחשב ממוצע היום, שלא לדבר שהם נראים מעולה ואסטטיים מאוד.

המשך הצלחה.

פורסם

אם מחזיקים שנים רבות, כמו כל מחשב ממוצע, אז אפשר להסכים שהאחריות לא משנה?!

אי אפשר להגיד שאחריות משנה וגם להסביר שהם לא מתקלקלים...

אני גם לא מבין מה העניין של אסתטיקה קשור. זה מסך עבה. מאוד. מה אסתטי בזה?

הנקודה שלי היא אותה נקודה, הדבר היותר משמעותי למשתמש הוא המסך. ב-AIO אתה מקבל מסך שהוא לא טוב. 

בינתיים, דרך אגב, עוד לא ראיתי פה הצעה ל-AIO בתקציב.

פורסם

מחשב AIO בתקציב:

1.

https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/black/ideacentreaio/a340/24iwl/f0e800kxiv?cq_src=google_ads&cq_cmp=14881093818&cq_con=131133808754&cq_term=&cq_med=&cq_plac=&cq_net=u&cq_pos=&cq_plt=gp&gclid=CjwKCAiA5t-OBhByEiwAhR-hm8etDJRvP82-6IZD__pkhWx8Tj1m87AfyPBCL6vK7xXQVgUR156YIBoCmvwQAvD_BwE

לנובו בעל מעבד i5-10210U, זכרון בנפח 8GB, כונן קשיח מהיר בנפח 512GB SSD, מסך "23.8.

מBUG. קנייה סופר נוחה. 

2. יותר מתאים לדעתי:

https://www.wallashops.co.il/9PO8CEFE14.html?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_term=&utm_campaign=storeya60&gclid=CjwKCAiA5t-OBhByEiwAhR-hmxdByXzpfcu2wtDnm1tqMJHCPCbGfBD9Cr-ubSjdbF6iUy5sA6s23BoCGG4QAvD_BwE

קנייה און ליין אומנם.

אבל מסך 27! יתרון

רק 2300 ש"ח.

I3 דור 11

8GB + 256SSD

3.

https://ksp.co.il/web/cat/269..1513

מבחר הצעות ב-KSP עם קופוני  הנחה שמורידים עוד 200 פלוס מהמחיר.

אבל לא בשביל זה הגבתי.

הגבתי כי רציתי לומר שבשנים האחרונות מחשבי מותג עולים כמו אם לא פחות ממחשבים שאתם בונים לבד.

ויש להם כמה יתרונות בדמות אחריות מעולה והרבה פעמים מארזים קטנים ונוחים

תתנו לי מפרט שבניתם כמביני עניין ואני די בטוח שאמצע מחשב מותג עם מפרט דומה או זהה במחיר כמעט קרוב.

נגמרה התקופה שמחשב מותג היה עולה פי 2 מאותו מחשב שאתם בונים לבד.

• תוכן חדש...