Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 10.1.2022 בשעה 03:04, ch2856 כתב:

תחשוב על מקבוק אייר בסיסי.

איך הגעת לזה?!

מה שנכון נכון, אין סיבה לקנות מחשב נייד כשאין צורך בניידות.

זה מסך 13.3... והמחשב לא בתקציב. ולמה אבא שלו צריך להתרגל עכשיו למערכת הפעלה אחרת לגמרי (כשאנחנו לא יודעים באילו תוכנות הוא עושה שימוש)

הפרו לגמרי מיותר. אפילו כיד 2 הם לא תמורה טובה לכסף.

המקבוק הוא מחשב נייד מצויין, עם דגש על ניידות.

ההודעה הזו נכתבה מהמקבוק אייר שלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצחיק, יש מצב שהוא פשוט יקח את המקבוק אייר הישן שלי, הוא שם עליו עין כבר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לחינם יש האטרקטיביות שלו.

כמה ישן המאק שלך?

אם רב ההתעסקות שלו היא בדפדפן, זה באמת לא משנה הרבה. תוכנות אופיס גם רצות בסדר אישית, התרגלתי מהר למערכת ההפעלה של המאק, אבל אני לא רגיש ממשקית. בטח שווה ניסיון, רק צריך להוסיף דונגל, מסך, מקלדת ועכבר.

פורסם
לפני 7 שעות, falou כתב:

לחינם יש האטרקטיביות שלו.

כמה ישן המאק שלך?

אם רב ההתעסקות שלו היא בדפדפן, זה באמת לא משנה הרבה. תוכנות אופיס גם רצות בסדר אישית, התרגלתי מהר למערכת ההפעלה של המאק, אבל אני לא רגיש ממשקית. בטח שווה ניסיון, רק צריך להוסיף דונגל, מסך, מקלדת ועכבר.

2014, עדיין רץ חזק מאוד. כנראה אחליף אותו בפרו החדש, סתם בשביל להתחדש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני לא יודע מה המפרט אבל ״רץ חזק״ זו הגדרה שאפתנית למעבד בן 8...

יש לי בבית מאק 2017 שהבת שלי קיבלה ממישהו, עם מעבד i5 ו... נו.

אבל יכול להיות שבגלל שהסוללה שלו גמורה זה משפיע על הכל.

ה-14/16 פרו החדשים מצויינים, בייחוד המסכים, אבל במחיר-מחיר.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, falou כתב:

אני לא יודע מה המפרט אבל ״רץ חזק״ זו הגדרה שאפתנית למעבד בן 8...

יש לי בבית מאק 2017 שהבת שלי קיבלה ממישהו, עם מעבד i5 ו... נו.

אבל יכול להיות שבגלל שהסוללה שלו גמורה זה משפיע על הכל.

ה-14/16 פרו החדשים מצויינים, בייחוד המסכים, אבל במחיר-מחיר.

החלפתי סוללה לאייר שלי לפני כשנה, קניתי מקורית משומשת באייביי והתקנתי אותה לבד. 

לגבי ״רץ חזק״, רוב השימושים שלי הם דרך הדפדפן: גלישה, סרטונים, שיחות וידאו וכו׳. לעיתים רחוקות, אני משתמש ב imovie לבצע עריכה של סרטון קצר והמחשב מתאמץ אבל אוכל את המשימה.

המק פרו החדשים אכן יקרים מאוד, אבל באפל יש תמיד תחושה שההשקעה הולכת איתך הרבה שנים קדימה, ולראייה המחשב שלי שאני בטוח שאני יכול להשתמש בו עוד הרבה שנים קדימה.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

• תוכן חדש...