Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחורף קצת קשה לשמור על ניקיון הרכב. יש לי כרגע שטיחי בד, וכשבוץ נתפס על השטיחים זאת טרחה לא פשוטה לנקות, לכן חשבתי לרכוש שטיחים מגומי, ככה שיהיה אפשר לנקות בקלות עם מים. וכשיחזור הקיץ נחזור לשטיחי בד.

אני מתלבט מאיפה לקנות, לכן אשמח לעזרתכם. 

יש לי מאזדה 3 שנת 2016. 

ראיתי שיש תואמי מקור של הדר רוזן - איך הם? יש למישהו ניסיון? הם עולים 280 ש״ח.

https://www.hroutlet.co.il/שטיח-תואם-מקור-לרכב-מאזדה-3-גילדה-לבנה-במתנה?affiliateid=2

פורסם

בדגם שלי (2018) מאזדה החליפו את השטיחים בשטיחי גומי.

האמת - זה מחליק ולא נוח, הייתי מעדיף שיהיו שטיחי בד.

חוץ מזה מה בעיה לנקות אותם? הבוץ מתייבש, ואז אתה דופק את השטיח על עמוד כדי שהבוץ ייפול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 18 שעות, vadim6385 כתב:

בדגם שלי (2018) מאזדה החליפו את השטיחים בשטיחי גומי.

האמת - זה מחליק ולא נוח, הייתי מעדיף שיהיו שטיחי בד.

חוץ מזה מה בעיה לנקות אותם? הבוץ מתייבש, ואז אתה דופק את השטיח על עמוד כדי שהבוץ ייפול.

כשאתה משתין, לא משנה כמה תנער עדיין תישאר עוד טיפה. ככה גם עם שטיחי בד. זה סיוט. איכשהו עדיין נשארים גרגירי חול מעצבנים. 

בגומי החיים יותר קלים. בעיקר בחורף.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...