Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה נגד בני משה קראסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הקוראים שלום,

לפני פחות משנה רכשתי רנו מגאן 2 חדשה מהיבואן (בני משה קראסו), מהיום הראשון הרכב עשה בעיות (משיכה חזקה) במהלך 10 החודשים האחרונים רנו לא הצליחו לתקן את הבעיה ורק גרמו נזקים גדולים יותר בחלפת מכלולים וטיפולים אסורים (עד כדי ירידת ערך גדולה),בזמן שהם טוענים שהכל בסדר עם הרכב (למרות בדיקה של מכון התקנים שאומרת ההפך), בימים אלו אני יוצא לתביעה משפטית נגד רנו.

רציתי לדעת אם עוד מישהו מכיר ויכול לקשר אותי למישהו שרכש מגאן 2 2005 עם תקלות כמו שלי על מנת שאוכל לדבר איתו ולראות אולי כדאי גם לו להצטרף לתביעה.

בבקשה ספרו על זה לכל מי שאתם מכירים עם הרכב הנ"ל.

צרו איתי קשר בפרטי כדי לקבל פרטיפ.

בתודה מראש,

חן.

פורסם

הבנתי שהבעיה זה משיכה חזקה אבל מה זה משיכה חזקה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הוא התכוון לבעייה בהעברת ההילוכים, שהרכב מושך הילוכים. או שהרכב מושך לאחד הכיוונים או עוד משהו.

בנסוף לכך הוא הוסיף שהיו עוד תקלות.

בברכה L.A

פורסם

לחבר מהעבודה שיש לו את גרסת הליסינג למגאן 2, 4 דלתות היתה בעיה בגיר.

לא יודע למה הכוונה שלך "במשיכה חזקה" אבל אצלו הרכב על הכביש כ-9 חודשים במהלכם הוא עושה נסיעות במהירויות שיוט 100-120 קמ"ש הלוך וחזור מהעבודה.

מהרגע שהוא קיבל את הרכב הוא טוען שיש דפיקות בגיר במעבר מ2 ל-3.

לאחר 38 אלף ק"מ הגיר נתקע על ההילוך האחרון, ולאחר משחק ידני עם הגיר הדבר סודר, לאחר כמה ימים שוב אותו הדבר רק הפעם הגיר לא הצליח להוריד הילוכים.

הרכב בילה שבוע במוסך שבסוף כל הבדיקות הוא קיבל טלפון מקרסו על זה שהגיר במצב נוראי ושהם לא ראו עוד דבר כזה... כמובן שהגיר הוחלף (איננני יודע אם במסגרת האחריות או לא סה"כ זה רכב ליסינג אבל אני משער שכן) והרכב נוסע תקין כרגע.

פורסם

המשיכה היא משיכה של הרכב ימינה, לאחר הטיפול הראשון הרכב משך שמאלה, לאחר הטיפול השלישי הרכב מושך ימינה ואחרי שעולים נגד על פס האטה וא מושך לצד שני...

היו גם בעיות משיכת הילוכים בגיר, ודפיקות.

לאחר אחד מהטיפולים הרכב לא משך, בדקנו לחץ אויר בגלגלים וגילינו שהם שיחקו איתו די לאפס את המשיכה.

פורסם

לפחות תודה שיש להם פתרונות מקוריים:wink:

איזה טיפולים עשית כדי לטפל בבעיה?

לחץ אויר תקני בגלגלים

איזון

כיוון גלגלים

כיוון פרונט

אם עשית את כל הנ"ל והרכב עדיין מושך לאחד הצדדים אז לדעתי הבעיה היא ברכב.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

כל הטיפולים שהזכרת בוצעו, אם מאפסים פרונט הרכב מושך יותר מכאשר הפרונט לא מאופס.

בקראסו החליפו בולם ומשולש בצד שמאל וארבעה צמיגים (שאלנו למה אז הם אמרו כדי לשפר את הקיים, והם החליפו למרות שאין תקלה...).

• תוכן חדש...