Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיגו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל ההבדל בביצועים גדול מאוד, מה גם שהשיווק שלו הופסק ב 2015.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חשוב לזכור שמנוע ה1.6 מגיע עם תיבת הAL4 שעובדת כמו תיבה תקולה גם כאשר היא תקינה,

עדיין תהיה קניה נכונה יותר ממנוע ה1.2 שלהם.

לגבי הדיזל, האם יש כאן מיכל אוריאה? או שזה מגיע רק ברכבי דיזל חדשים יותר של היצרן?

פורסם
לפני 3 שעות, wildlands2019 כתב:

לגבי הדיזל, האם יש כאן מיכל אוריאה? או שזה מגיע רק ברכבי דיזל חדשים יותר של היצרן?

יש מערכת אוריאה בכל 208 דיזל מכל השנים שנמכרו בארץ. 

פורסם

פעם הייתי חצי מסוייג לגבי הרכב הזה (״מומלץ אבל צריך לבדוק מצב הרצועה, להחליף וסלאמאת״) היום אחרי השרשור החד משמעי של ה 308 שרץ פה, ההמלצה שלי הפכה ללהתרחק כמו ממחלה. לצערי הרכב הזה לא אמין בעליל כמו הקליאו 1.2 האוטומטית שגם עליה בעבר עוד המלצתי. מבאס שנזכור את הרכבים האלה כעוד דור של צרפתיות שאכזב.

פורסם

כול התקווה לרצועה החדשה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

רכב לא אמין מי יודע כמה בכל השנתונים, ,חווית נהיגה גרועה במנוע ה1600 שמגיע עם תיבת הילוכים AL4 שהיא עינוי סיני.

בגרסת ה1.2 טורבו המנוע טוב מאוד כשהוא לא עושה בעיות ,הגיר לא בעייתי בשנים האלה לפי מה שאני יודע.

באופן כללי רכב עם אמינות מוטלת בספק, אני הייתי מוותר.

גילוי נאות הייתה לי 208 שנת 2013 עם המנוע 1600

אם אמינות חשובה לך עזוב את האירופאיות ותחפש יפניות/קוראניות

עריכה אחרונה על ידי Tom777

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

הייתי לי אחת שנת 2016 אוטו' 1.2 טורבו, החלפתי לה רצועת טיימינג שקצת הורידה לי דאגות מהראש אבל כל השנה בה הייתה בבעלותי הייתי בדאגות גם מהרצועה וגם מהטורבו, מנסיוני תתרחק שום דבר לא שווה את הדאגות. 

פורסם
לפני 8 דקות, Tom777 כתב:

רכב לא אמין מי יודע כמה בכל השנתונים, ,חווית נהיגה גרועה במנוע ה1600 שמגיע עם תיבת הילוכים AL4 שהיא עינוי סיני.

בגרסת ה1.2 טורבו המנוע טוב מאוד כשהוא לא עושה בעיות ,הגיר לא בעייתי בשנים האלה לפי מה שאני יודע.

באופן כללי רכב עם אמינות מוטלת בספק, אני הייתי מוותר.

גילוי נאות הייתה לי 208 שנת 2013 עם המנוע 1600

חבר עם מנוע כזה מודל 2014 עם אזור ה 130 אלף בערך.

מא שנת 2014 החליף משאבת מים, כמה נורות ומשהו בבולם.

אמינות טובה דווקא.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, yulianx כתב:

חבר עם מנוע כזה מודל 2014 עם אזור ה 130 אלף בערך.

מא שנת 2014 החליף משאבת מים, כמה נורות ומשהו בבולם.

אמינות טובה דווקא.

מישהו אחד זה לא מדד, צריך להסתכל לרוחב.
והתכוונתי באמינות לדגם של ה 1.2 , לדגם שהיה לי ה 1600 ציינתי לשלילה רק את תיבת ההילוכים הלא נעימה בלשון המעטה.

עריכה אחרונה על ידי Tom777

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם (נערך)
בתאריך 17.11.2021 בשעה 21:03, Basko כתב:

התגובות השליליות מדברות בעד עצמן.

אמינות הצרפתיות לא מציאה בלשון המעטה, אל תכנס לפינה הזאת, אורבים לך מוסכים שמתפרנסים מחובבנים שרוכשים מכונית בלי לעשות שיעורי בית. אז שיעורי בית עשית כאן...

תגדיר תקציב ונמליץ על רכבים שעברו "ניהול סיכונים" כמו: יונדאי i10 (לא רובוטית!!!), טויוטה יאריס (לא רובוטית!), מאזדה 2. הנוחות אולי פחות מרכב צרפתי, אך הכיס נשאר מלא...

לאור התגובות השליליות הנוספות, לדעתי אפשר לסכם שיש לבצע "תיקון מסלול".

מצער שהחברות הצרפתיות ממשיכות עם תכנונים הנדסיים לא מקצועיים, שלא מחזיקים לאחר תקופת האחריות (מאז שעברתי לרכבים יפניים וקוריאנים, שכחנו את כל האנומליות מלפני20 שנים, כמו התפרקות רצועה וכדומה). "נוחיות" הרכבים הצרפתים לא שווה את סכומי הכסף ועוגמת הנפש. כפי שציינתי, רכב יפני או קוריאני עדיף. סטטיסטית, יש בהן פחות תקלות ותכנונים הנדסיים סולידיים ואמינים יותר.

אז מר "טורבולד", נא להחליט. בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Basko
תיקון שגיאות כתיב ותוספות.
פורסם
בתאריך 18.11.2021 בשעה 11:38, wildlands2019 כתב:

חשוב לזכור שמנוע ה1.6 מגיע עם תיבת הAL4 שעובדת כמו תיבה תקולה גם כאשר היא תקינה,

עדיין תהיה קניה נכונה יותר ממנוע ה1.2 שלהם.

יש לי אחת מ2016, בכולן יש מיכל אוריה.

לי הוחלף ב2019 אאל"ט , שילמתי רק על עבודה ו"השלמתי" טיפול שלא היה לי תיעוד אליו (ביצעתי בבית אז לא הייתה לי היסטוריה ממוסך...).

מעבר לכך, יש את גומיות החלון שנוטות להקרע, אבל סהכ אני ממש מרוצה מהרכב.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 19.11.2021 בשעה 22:28, Basko כתב:

לאור התגובות השליליות הנוספות, לדעתי אפשר לסכם שיש לבצע "תיקון מסלול".

מצער שהחברות הצרפתיות ממשיכות עם תכנונים הנדסיים לא מקצועיים, שלא מחזיקים לאחר תקופת האחריות (מאז שעברתי לרכבים יפניים וקוריאנים, שכחנו את כל האנומליות מלפני20 שנים, כמו התפרקות רצועה וכדומה). "נוחיות" הרכבים הצרפתים לא שווה את סכומי הכסף ועוגמת הנפש. כפי שציינתי, רכב יפני או קוריאני עדיף. סטטיסטית, יש בהן פחות תקלות ותכנונים הנדסיים סולידיים ואמינים יותר.

אז מר "טורבולד", נא להחליט. בהצלחה

תכנונים הנדסיים לא מקצועיים?אתה כותב שטויות..

ותראה לי בבקשה את הסטטיסטיקה שלך לגבי תקלות ותכנונים הנדסיים "סולידיים" ו"אמינים" יותר.

עריכה אחרונה על ידי mazda_2
פורסם

כמה שעצוב לי לומר את זה , אבל תכנון הנדסי של מנועי טויוטה מ 10 השנים האחרונות הם סולידים ואמינים . 

בכלל הרכבים האלה בעלי מכלולים פשוטים ואמינים. 

גם רכבי מזדה. כמו שהסוחרים אוהבים לומר , שים דלק וסע. 

פשוט ופרימיטיבי , בלי טורבו בלי גיר רובוטי , טיפולים שוטפים ובלאי שוטף שדורש החלפה כל כמה שנים . 

אומר את זה בתור בעלים לשעבר של 206, 207 , c3 דור ראשון , 307 שני רכבים משנתונים שונים , c4 ו c5 שניהם דור ראשון. 

עם חלקם הכל עבר חלק עם חלקם פחות . 

אבל למנועי בנזין של השנים האחרונות לא אמליץ לאף אחד להתקרב .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מצד שני המנועים הללו גם חלשים יותר בצורה מורגשת בחלק מבקטגוריה.

במיוחד מנועי ה 1.3 של טיוטה/הונדה.

או ה 1.4 של הקוריאנים.

המזדה 2 לפחות מנוע לא רע וגם ה 2.0 במזדה 3, אם כי עדיין זה לא ברמה של טורבו.

דווקא לגבי הגיר הצרפתיים לגמרי בסדר עם מעבר לגירים פלנטרים יפנים.

פורסם

הכל נכון לא מתווכח ובכל זאת אני מתנייד ביפנית פשוטה , וחוץ משני בלתמים רק טיפולים , 6 שנים. 

ושוב , כותב את זה בצער כי היו לי כמה צרפתיות ועדיין אשתי עם רכב צרפתי מהעבודה , אני מאד נהנה לנהוג ברכבים האלה , אבל כנראה שזו הפשרה שצריך לעשות עד שיגיעו רכבים שלא מפתיעים אותך. צרפתי רק על חשבון המעסיק או בליסינג . כל כך שמחתי שנכנס הגיר של אייסין במקום ה al4 ואז כנראה איזה מהנדס ישב שם ואמר לעצמו , בעיות חשמל אין לנו , הגיר חלק כמו חמאה ואמין , נזילות מהתמנון ולחץ שמן מטורף בבולמים גם אין כבר מאז שהפסקנו לייצר c5 לפני כמה שנים, איך נעצבן את הלקוחות עכשיו ? 

• אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...