Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גוגל מפס מציע לגנוב את הרמזור...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד ברמזור של צומת הרואה בכביש 4 לכיוון דרום. מה גוגל מפס מציע? לגנוב את הרמזור דרך הכניסה ימינה ושמאלה של גאולי תימן. מיותר לציין שיש קו הפרדה מלא עד לשער המושב...  

IMG_20211108_194934.jpg

• מצחיק 4
פורסם

חחחח, עדיף על הוייז שעושה שטויות בכוונה, עצרתי רגע בתחנת דלק והוא החליט לעשות לי סיור בדרך שהגעתי ממנה.. הזוי.

גם פנייה ימינה מהיציאה (ל44 לא שמאלה לכיכר ואז פרסה, זה תקין, יש שם קו רצוף), גם הכיכר שעל 44, וגם סיבוב מיותר בדור אלון שם ליד איקאה.

אבל גוגל מעודד ומאשר לאנשים לעשות דברים כאלה כדרך טבע, וייז סתם שורף לך דלק זמן ועצבים אם אתה לא שם לב ובודק אותו

Screenshot_20211103-011415_Waze.png

Screenshot_20211103-011406_Waze.png

Screenshot_20211103-011348_Waze.png

Screenshot_20211103-011415_Waze.png

• אהבתי 1
פורסם

crowd mapping

האלגוריתם רואה שהרבה רכבים עושים את הקיצור הזה וחושב שזה חוקי...

המשטרה, אם היתה משתמשת ב"אמצעים טכנולוגיים מתקדמים" כמו שהיא אוהבת לומר... היתה יכולה לעשות שם יופי של מארב...

פורסם

לא קשור בכלל.
האלגוריטם מצייר את המפה ולומד את הדרך מאנשים שנוסעים על הכביש. ברגע שמספיק אנשים עושים משהו מסויים או נוסעים בדרך מסויימת הוייז וגוגל מסמנים את המסלול הזה בתור דרך לגיטימית.

פורסם (נערך)

קורה מלא גם בצומת של גן צ'מואל על כביש 65 לכיוון מזרח. מתחכמים לוקחים את הפניה למפעלי גרנות, בייחוד בשעות הלילה ועוקפים את הרמזור האדום שבצומת ; ווייז ראה כי טוב והתחיל לפנק.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • מצחיק 2
פורסם (נערך)

אם כבר מדברים על גוגל מאפס, האם יש דרך סבירה ליצור איתם קשר?

באזור שלי יש איזשהו נתק במפה, ובמקום דרך של חצי קילומטר וכמה דקות, גוגל שולחת לסיבוב של 15 קילומטר, דרך כבישים שאינם קיימים בכפרים פלסטיניים האסורים לכניסה.

Screenshot_20211109-223758_Maps.jpg

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם

בוייז יש את הקטע שלפעמים הוא חושב שאתה הפוך ואז אומר לך לפרסס, ואז שוב פעם לפרסס..

אני הכי שונא את הצליל הזה של חישוב מסלול מחדש.

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

פורסם
לפני 18 דקות, PASHUT כתב:

אני הכי שונא את הצליל הזה של חישוב מסלול מחדש.

אני לא יכול להדגיש כמה שהצליל הזה מחרפן אותי, יצא לי לסגור את הוייז בעצבים מזה כבר כמה פעמים, לא מצאתי שום אפשרות להשתיק את זה וזה מנגן דרך הערוץ של המוזיקה בטלפון (ולא דרך הצלילי מערכת) אז זה בווליום של המוזיקה

• מעניין 1
פורסם

לגבי עדכון של המפה. אתה לוחץ על contribute בשורה התחתונה ואז על edit map למעלה. אצלי תקנו את הבעיה לאחר מספר חודשים.,,,(פניה שמאלה אסורה,,,)

IMG_20211110_202419.jpg

• תוכן חדש...