Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת SUV עד 55 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חדשה פה 😄

אני מחפשת רכב מסוג SUV עד 55 אלף ש"ח

שנתון כמה שיותר גבוה כמובן...

די אבודה בעולם הזה

אשמח לעזרה!

תודה

פורסם

אני נמוכה אז ממש חשוב לי לשבת ברכב גבוה, רמת בטיחות כמה שיותר גבוהה ואביזרי בטיחות (יש תינוק ברכב), שיהיה בגאז' מרווח, צריכת דלק נמוכה עד כמה שניתן ורכב אמין שלא רואה הרבה מוסך (הרכב הקודם שלי (טויוטה) נכנס לטיפול פעם בשנה לפני טסט והייתי רוצה לשמור על זה). מעבר לזה היינו שמחים לאפשרות של טיולי שטח לייט. ביום יום נסיעות קצרות בתוך העיר.
הדגמים שחשבתי עליהם עד עכשיו:

רנו קג'ר שנת 2016

פג'ו 2008 2016-17

סיטרואן קקטוס 2016-17

תודה רבה

פורסם

מהרשימה שלך הייתי מוריד את רנו,  בגלל הגיר הרובוטי שכנראה יהיה פחות אמין בנסיעות עירוניות.

בגדול, 2008 וקקטוס מהשנתונים האלה בעלי אמינות לא רעה, אבל צריך לשים דגש על רצועת טיימינג - שלא יקרה נזק למנוע בגלל התפוררות הרצועה.  פשוט לגשת למוסך לבדיקה ולהחליף במידת הצורך, בלי קשר להוראות היצרן לגבי ההחלפה. בקיצור, כנראה האמינות  לא תהיה ברמה של טויוטה ( איזו טויוטה? ) שהתרגלת. 

כדי לקבל ג'יפון עם מוניטין האמינות גבוה,  צריך להגדיל את התקציב לטובת סוזוקי ויטרה. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נהגתי על טויוטה RUNX 2007, ועל טויוטה סטארלט (ועם שניהם בקושי הגעתי למוסך)

בכמה להגדיל את התקציב? (5-10 או יותר?) 
והסוזוקי היא האופציה היחידה? (בהתחשב בדרישות)

פורסם (נערך)

בשביל ויטרה שמורה כנראה צריך להוסיף 10-15 אלף₪.

בערך באותו המחיר ניתן למצוא הונדה HRV מודל 2016.

מה שכן נכנס לתקציב, זה סוזוקי SX4 קרוסאובר 2015,  אבל רק הדגם עם הגיר הרציף, לגביו נרשמו תלונות על אמינות לא גבוהה.

אם מוותרים על דרישה לרכב חסכוני, אפשר לחפש קיה ספורטאז' או יונדאי טוסון, שהם רכבים יותר גדולים.

ואם מותרים על ג'יפון בתקציב הזה, אפשר לקנות הונדה ג'אז קומפורט, שהישיבה בה קצת יותר גבוהה מרכבים מקבילים ( בטוח יותר גבוה מסטרלט / קורולה).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תוסיפי עוד 15-20k ותימצאי ויטארה שמורה עם קילומטראז' נמוך,יהיה לך שקט שנים רבות,רכב יחסית חסכוני וטיפולים יחסית זולים במוסך מורשה.

• תוכן חדש...