Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש בגז טבעי כדלק - איך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

....

3. הגז לא נפוץ בארץ, ולכן אני לפחות לא יודע על הרבה אנשים שהתקינו את זה - איך זה משפיע על אמינות המנוע? אולי זה גורם לבלאי מואץ? אולי זה אף מסבך (ולכן מייקר) את הטיפולים עצמם?(גם טיפולים שגרתיים)....

.

אני בדיוק בסוף כתיבת עבודה סמינריונית בנושא הנעה בגז ודלקים חלופיים לדלק ככלל.

לעניין האמינות ואופן פעולת המנוע - הגז הוא באוקטן גבוה יותר מזה של הדלק (מעל 100) וככלל

התערובת שלו עם האוויר יוצאת אחידה יותר ולכן כל אופן פעולת המנוע חלק יותר ונטול צלצולים.

לעניין טיפולים ואמינות - מכיוון שהגז, בניגוד לבנזין, אינו מוהל את השמנים של המנוע, התוצאה היא

שתדירות החלפת השמנים יורדת ואורך החיים של האטמים והרינגים עולה.

בנוסף, יש לזכור שמאחר ואופי פעולת המנוע , כאמור לעיל, חלק יותר, סה"כ האמינות צפויה לעלות.

לעניין טיפולים נדרשים למערכת עצמה, אני לא מכיר נתונים, אך ניתן לפנות לחברות המשווקות את

הערכות להסבת הרכב להנעה בגז ולתשאל את נציגיהן האדיבים לעניין זה.

בברכה,

דניאל ליבן

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

תודה על התגובה.

הפתעת אותי שהמנוע יהיה דווקא אמין יותר, ציפיתי שהוא יהיה פחות אמין(הרי יש 2 צדדים לכל מטבע, לא?).

לגבי הטיפולים - אני כבר מספר ימים מנסה להשיג את LPG בטלפון ללא הצלחה.

חבר שלי איך שהוא מקושר לאיזשהו מתקין מערכות גז, הוא ישיג לי את הטלפון שלו ומשם נראה איך אנחנו ממשיכים הלאה.

• תוכן חדש...