Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תשים פיוז 90 אמפר הוא ישרף לעיתים תכופות מאוד.
ככלל אצבע ערך הפיוז אמור להיות כ150%-200% מהזרם המקסימלי שהצרכן מושך בעבודה תקינה

יום טוב גם לך

פורסם

אם זה רכב פרטי, הקומפרסור הזה ירוקן לך את המצבר מהר מאוד, 90 אמפר זה כבר לא רחוק מצריכת הזרם של הסטרטר. 

פורסם
לפני 4 שעות, Tomtom5 כתב:

בחיבור קומפרסור ישירות למצבר, שצורך 90 אמפר, אני צריך פיוז של 90 אמפר?

אתה בטוח שהמדחס צורך 90A במתח של 12.7 וולט ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 34 דקות, Buki כתב:

יש כאלה קומפרסורים לרכב, זה למשל 300 ליטר לדקה, תמונות מהאינטרנט. 

-yAAAgAgKOA-960.thumb.jpg.3995d252bdba945b057eee44f622dbba.jpg

xCAAAgAgKOA-960.thumb.jpg.5d28840569b18bd509670c4564b92c07.jpg

כן, זה בדיוק הקומפרסור הזה. 

פורסם

אם זה מוצר מוגמר כמו הנ"ל, חייב להיות  לו פיוז פנימי. 

היצרן לא יכול להסתמך על כך שהלקוח יחבר אותו דרך פיוז. 

פורסם

זאת אומרת שאם אני מחבר אותו ישירות למצבר, עם מתג בתוך הרכב, לא צריך לשים פיוז בין הקומפרסור למצבר כי כנראה יש פיוז פנימי? (אני אבדוק כמובן, רק לוודא שהבנתי נכון)

פורסם

90 אמפר זה לא
אין מצב החוטים דקים מידי אם כן זה החוטים ימסו מאוד מהר

90 אמפר (120 אמפר חוט עם רזרבה) עוביו ללא בידוד רק לחוט 1 (יש שני חוטים חיובי ו0) צריך להיות 35 ממ קוטר

מסופקני שיש לך חוטים בעובי הזה

פורסם (נערך)

@Ido Porat

עידו, תסתכל על התמונות שבוקי צירף. באחת מהן יש הגדלה אם הנתונים הטכניים של המדחס.

רשום שם בפירוט שהוא מיועד לעבוד במתח של 12-13.8 וולט במתח ישיר, ובזרם של 90 אמפר.

על סמך אילו עובדות אתה מבסס את הקביעה שהחוט יימס? אשמח להחכים.

בנוגע לעובי של החוט, אין לי ידע טכני נרחב בחשמל וגם שם אשמח להסבר.

עריכה אחרונה על ידי Kooper

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

תקפיד שהרכב יהיה מונע בזמן שהקומפרסור עובד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Kooper כתב:

@Ido Porat

עידו, תסתכל על התמונות שבוקי צירף. באחת מהן יש הגדלה אם הנתונים הטכניים של המדחס.

רשום שם בפירוט שהוא מיועד לעבוד במתח של 12-13.8 וולט במתח ישיר, ובזרם של 90 אמפר.

על סמך אילו עובדות אתה מבסס את הקביעה שהחוט יימס? אשמח להחכים.

בנוגע לעובי של החוט, אין לי ידע טכני נרחב בחשמל וגם שם אשמח להסבר.

אני מדבר רק על הזרם (כי רשום 90 אמפר)עלמנת שתוכל להעביר זרם של 90 אמפר ללא תקלות שריפת חוט ישנה מגבלה של עובי לזרם (שמופיע בכל סםר חשמלאי מתחיל) כאשר העובי אינו מספק החוט מתחיל להתחמם עד למצב שבו ימס / יחרך/ ישרף 

הדבר דומה לצינור מים שאם תנסה עכשיו בצינור של טפטפת תנסה להזרים את אותה כמות של צינור כיבוי מה יקרה הצינור יתרחב עד שיתפוצץ
דהיינו או מוצר לא ביטיחותי שלא יעמוד בעמוס וילך פקטט

או שהוא לא באמת 90 אמפר ואז נגמר הדיון

בעין לא מזוינת הכבלים שמופיעים בתצלום מעלה הינם כבלים שדקים מכבל חשמל ממוצע ולעניות דעתי הם לא יכולים לעמוד בעומס של מעל 10 אמפר למשך מספר דקות ספורות

עריכה אחרונה על ידי Ido Porat
פורסם

לי נראה שהכבלים המופיעים בתמונה הם בעלי שטח חתך מתאים לזרם של 90A. אני מאמין שהייצרן של המדחס דאג לצייד את המדחס בכבלים מתאימים.

• אהבתי 2

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 4 שעות, מרק10 כתב:

אני מאמין שהייצרן של המדחס דאג לצייד את המדחס בכבלים מתאימים.

למה, אתה מכיר את היצרן?

אולי הוא קנה סטוק ענק של קומפרסורים בלי כבל, חיבר אליהם מטען של טלפון והתחיל למכור?

• מעניין 1
  • תוכן חדש...