Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

קורולה 1996

הצילינדר של מפתח התנעה נתקע לפעמים. רוצה להחליף בעצמי...

דיברתי עם מנעולן. הוא טוען שיש צ'יפ RFID בקורולה משנת 95. לדעתי זה לא נכון. מישהו יודע ?

בנוסף אני מחפש מי יכול למכור לי את החלק (מחליף בעצמי). באמזון מוכרים בכ- 30 USD  אבל מעדיף מקומי.

בקובץ תמונה של החלק.

תודה רבה !!

cylinder.JPG

פורסם

אהלן,

הייתי מתחיל בלנסות לשמן את המפתח וכל הסוויץ'.

מכיר מקרים שעזר בבעיה שאתה מתאר.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

האם זה קורה כאשר ההגה ממורכז, או רק כאשר הוא מופנה? היו לי מכוניות, ואם זכרוני אינו מטעה אותי זה כלל קורולה 1998, שבהן נעילה עם הגה לא ממורכז גרמה לעתים קושי בסיבוב הצילינדר ממצב נעילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, shalom01 כתב:

הוא טוען שיש צ'יפ RFID בקורולה משנת 95. לדעתי זה לא נכון. מישהו יודע

תעטוף את המפתח בכמה שכבות של נייר כסף, ככה שכל המפתח יהיה עטוף ורק הלהב יבלוט. 

אם יש צ'יפ, הנ"ל ימנע את הזיהוי שלו על ידי האימובלייזר באוטו ולא תתאפשר התנעה.

אם זה מניע למרות העטיפה אז קרוב לוודאי שאין צ'יפ. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

לפני 16 שעות, sperial כתב:

האם זה קורה כאשר ההגה ממורכז, או רק כאשר הוא מופנה? היו לי מכוניות, ואם זכרוני אינו מטעה אותי זה כלל קורולה 1998, שבהן נעילה עם הגה לא ממורכז גרמה לעתים קושי בסיבוב הצילינדר ממצב נעילה.

גם וגם. לא מרגיש הבדל.

לפני 18 שעות, Kooper כתב:

אהלן,

הייתי מתחיל בלנסות לשמן את המפתח וכל הסוויץ'.

מכיר מקרים שעזר בבעיה שאתה מתאר.

תודה. בוצע שימון. לא ממש עוזר. נראה שזו בעיה מוכרת: אחרי שנים רבות - שחיקה ב tumblers בתוך הצילינדר.

עריכה אחרונה על ידי shalom01
  • תוכן חדש...